Talven valo

07.1.2017

Vaikka aurino ei tänään juuri ole päässyt paistamaan, yöllä satanut lumi on antanut tänään ihanaa puhdasta valoa. Pakkasen vähän laskettua koirakin viihtyy taas hiukan paremmin ulkona, ja tänään onkin tullut ulkoiltua ihan mukavasti. Raikas talvi-ilma tekee hyvää, ja rentouttaakin mukavasti.

Lupasin kuvia makuuhuoneesta, ja tässä niitä muutamia. Eipä tuo nyt juuri ole muuttunut, ja sähkötkin ovat ehkä enemmän ilo asumisessa, kuin kuvissa, mutta nyt voi sanoa, että makuuhuone on vihdoin valmis! Tosin tuo sähköjen veto tuli jotenkin niin yllättäen, etten ollut ehtinyt (heh, neljä vuotta aikaa!!!) miettiä makkarin kattovalaisinasioita ja kattoon päätyikin vintiltä vanha kruunu – paremman puutteessa ja väliaikaisesti. :)

Jokin patterinsuojus/ikkunalauta on vielä ajatuksissa makuuhuoneeseen laittaa, mutta muuten se on nyt siinä. Ja kyllähän se aika kivalta tuntuu, kun ei tarvitse joka imuroinnilla jatkojohtoja selvitellä.

bedroom 3bedroom 9bedroom 6bedroom 1bedroom 11bedroom 21bedroom 4bedroom 7bedroom 8bedroom 5bedroom 10

Makuuhuoneen ja yläkerran aulan Love Warriors julisteet koristelin jouluksi Tine K:n risutähdillä. Nyt pähkäilenkin, että kai ne pitäisi jouluisuutensa vuoksi kerätä taas vintille säilöön. Jotenkin ei lainkaan huvita! Ja hei, on yläkerran karahkakuusessakin vielä koristeet, ja Nisset ja possutkin on yhä paikallaan. Apua, huomenna on pakko tehdä asialle jotain!!!

Olen sopinut itselleni illaksi vielä jumppapalaverin, mutta sen jälkeen mulla on optio yhteen lämpimään kainaloon, kulholliseen popcornia ja pariin jaksoon Gilmoren tyttöjä.

Ihan parasta lauantai-iltaa myös teille!!!

Tallenna

Tallenna

Tallenna


8 Responses to “Talven valo”

 1. Erittäin kaunis makuuhuone! <3 Kaikki ykistyiskohdat sopii kauniisti yhteen ja erityisesti silmääni miellyttää tuon sängyn muhkea ja rento petaus! Kivaa iltaa sinnekin! :)

  • Kiitos, Annika! ♡
   Tuohon untuvapeitoille ja niiden alle, on mukava kellahtaa kirjansa kanssa! :)

   Suloista sunnuntaita!

 2. Heini sanoo:

  Näyttääpä hyvältä! Ihanan rauhallinen fiilis.
  Onko jo talon kaikki huoneet laitettu/rempattu vai vieläkö hommat jatkuu?

  • Kiitos. :)

   Voi ei missään nimessä ole valmista, ja tuskin koskaan onkaan. Kun jotain saadaan päätökseen, niin toisesta päästä pitää taas aloittaa. Ikuisuusprojekti siis! :)

 3. Miia sanoo:

  Kauniilta näyttää ja tykkään tuosta kattokruunustakin tosi paljon.

  • Kiitos, Miia!
   Tykkään kruunusta itsekin. Pitäisi vain löytää siihen tuota ketjua vähän lisää, niin saisi sen hiukan alemmas. :)

 4. Anu sanoo:

  Ihanan näköistä! Tuollainen makkari houkuttelisi mua nukkumaan koko päivän…tai koko talven!

  • Hih, kieltämättä itselläkin välillä sellainen fiilis. Mutta ehkä ihan väsymystä enemmmän. :D Tosin välillä tulee pohdittua, että makuuhuoneesta tulee nautittua säälittävän vähän. Kun eihän sitä nukkuessa juuri ympäristöään katsele. :)