Lupaus vuodelle 2017 // arvonta

16.1.2017

Hei ihanat!

Lupailinkin, että tammikuussa jatketaan hyvän olon teemalla. Jatketaan aiheesta yhä Danone Activian yhteistyön myötä, mutta tällä kertaa heitetäänkin ilmoille uudenvuodenlupaukset! Teitkö lupauksia, kenties varovaisia pieniä päätöksiä tai ainakin lupasit yrittää jotakin? Olen itse jo jonkin aikaa suhtautunut uudenvuodenlupauksiin hieman skeptisesti. Itse asiassa, mietin jopa vuoden lopulla, etten lupaisi mitään! Sain kuitenkin Danone Activialta haasteen kokeilla jotakin uutta, ja kun tässä nyt vuosikin sattui vaihtumaan, niin miksi ihmeessä en pukisi haastettani uudenvuodenlupaukseksi!

Lähdin miettimään omaa pientä muutostani/lupaustani siltä kantilta, että tässä olisi kiva onnistua. Niin, olen perso onnistumiselle ja onnistumisen tunne palkitsee. Miksi siis yrittää jotakin liian suurta tai monimutkaista, sellaista, jota puurretaan hampaat irvessä helmikuulle asti ja loppukeväästä ryvetään itsesäälissä, kun ei siitä muutoksesta tullutkaan mitään? Tai miksi luvata ylipäätään mitään, mikä ei oikeasti motivoi tekemään asian eteen töitä? Niinpä mietin, mitä kaipaan elämääni ja mikä parantaisi elämäni laatua. Mikä palkitsisi ja hoivaisi, mutta ei kuluttaisi tai rasittaisi.

Liukuva työaika, tai kotoa käsin työskentely, nähdään usein leppoisana ja rentona. Toki siinä on puolensa, että saa päättää, mihin vuorokauden aikaan töitään tekee, tai milloin pitää vapaansa. Niin kauan kuin tekemiään tunteja ei laske, liukuva työaika kuitenkin sattuu liukumaan hiukan joka väliin, ja päivistä tulee nopeasti työn ja muun elämisen sulaa virtaa. Kun työntekoon kotona sekoittuu kotityöt, perhe-elämä ja parisuhde, sitä huomaa aika nopeasti, että työaika on jotakin mitä kaavitaan kasaan tuon kaiken muun keskeltä. Sama ongelma on varmaankin 90 prosentilla yrittäjistä; varsinaista työaikaa ei ole, joten työ on läsnä jatkuvasti.

Kun omaa ajankäyttöään alkaa tarkastella ja ihmettelee, miksei vuorokauden tunnit riitä, tulee väkisinkin listanneeksi ajankäytön eri sektoreita. On se työaika, ja aika jona hoidetaan kotityöt, ruuanlaitto sekä lasten kuljettamiset ja kaupassa käynnit. Näiden lisäksi otetaan perheaikaa, jolloin pyritään syömään yhdessä ja kuulemaan päivän kuulumiset. Iltaan yritetään mahduttaa myös parisuhdeaikaa, mikä usein otetaankin yöunien kustannuksella kukkumalla hiukan pidempään sen jälkeen, kun lapset on saatu untenmaille. Siinähän ne arkipäivät sitten nopeasti kuluvatkin. Vaan entä se minä-aika? Aika jolloin panostetaan omaan hyvinvointiin ja tehdään asioita, jotka tuottavat iloa ja tuovat energiaa? Itse huomaan, että minä-aika on useimmiten se, joka unohtuu. Toki on päiviä, joihin se mahdutetaan harrastusten myötä, mutta entäpä jos minä-aikaa olisikin joka päivä?

activia

Vaikka vuosi 2016 olikin hyvä, se oli samaan aikaan ehkä kiireisin kokemani. Loppuvuotta kohti tahti tuntui vain kiristyvän, ja viimeiset pari kuukautta tuli mentyä kieli poskella ja univelkaa nostaessa. Siinä samalla unohtui syömiset, ja monet muut päivänselvät asiat, joilla omaa jaksamista pidetään yllä. Totuus on kuitenkin se, ettei kukaan ole kone, ja jokainen keho vaatii niin lepoa kuin huoltoa. Tästä syntyikin oma päätökseni, uudenvuoden lupaus vuodelle 2017:
Jokaiseen päivään tulee mahduttaa myös minä-aikaa.

activia 7

Mitä sitten on minä-aika? Omaan napaan tuijottelua tai tunninmittainen itserakkauden ylistyshetki. Niin, ehkä vähän myös sitä, mutta terveellä tavalla. Minä nimittäin lupasin itselleni, että vuonna 2017 jokaisesta päivästä löytyy noin 60 minuttia minulle itselleni. Olkoon se sitten urheilua tai ulkoilua, kauneuskylpyjä kotikylppärissä, rauhassa syöty täysipainoinen lounas tai lepohetki sohvalla kirjan kanssa. Yksi kokonainen tunti, jonka annan itselleni!
Minä-aika ei ole somea, ei kalenterin järjestelyä eikä puolison kanssa telkkarin tuijottelua. Se on jotakin, mikä tekee hyvää itselleni, antaa voimia kulloisenakin päivänä. Jaksan nimittäin uskoa yhä siihen, että itseensä panostaminen on yleistä hyvää ja siitä hyötyy koko perhe.

Kuvissa omaa aikaa viime päiviltä. Ulkoilua, lukemista ja välipaloja. Ei mitään monimutkaista, vain hemmottelua ja lepoa. Uskon, että tästä lupauksesta pystyn pitämään kiinni! :)

Arvonta:

Danone Activia haluaa nyt haastaa myös teidät tekemään uudenvuodenlupauksia! Kerro kommenttiboksissa, mikä on sinun uudenvuodenlupauksesi,haasteesi tai mitä uutta aiot kokeilla uuden vuoden kunniaksi? Kommentoineiden kesken arvotaan 500€ lahjakortti, joka personoidaan voittajalle lupauksen toteuttamisen helpottamiseksi.
Lahjakortin yksityiskohdat sovitaan voittajan kanssa, ja se on tarkoitettu oman uudenvuodenlupauksesi/haasteesi toteuttamiseen. Lahjakortti voi siis olla esimerkiksi kuntosalille. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Kilpailun säännöt löydät täältä. Osallistumisaika on 16.1. – 23.1. 2017.

 

Yhteistyössä Danone Activia

lifie-logo

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


121 Responses to “Lupaus vuodelle 2017 // arvonta”

 1. Petri sanoo:

  Olen jo tehnyt paljon kuntoni vuoksi mutta lukemiseen tahtoisen enemmän hyviä kirjoja.

 2. Milla sanoo:

  Minä olen myös ollut lupauksia vastaan mutta nyt olen miettinyt omaa jaksamistani, sillä opiskelujen ollessa loppusuoralla stressitaso nousee entistä korkeammalle. Olen taipuvainen suorittamaan enkä muista aina hengittää ja olla hetkessä, vaikka lapset olisi siihen jo itsessään muistuttamassa tämän tärkeydestä. Liian usein ajattelen, ettei nyt jouda pienelle viikonloppulomalle, kun on niin paljon tehtävää. Niimpä lupasin itselleni, että keskityn tähän hetkeen enkä suorita elämää. Tätäkin opiskeluaikaa nimittäin tulen kaipaamaan, jos en muuta niin saatuja ystäviä, jotka lähtevät kaikki eri puolille maailmaa.

 3. Sari sanoo:

  Ei mikään uudenvuodenlupaus, mutta haaveeni saisin aluilleen ja hommaisin itselleni personal trainerin

 4. Katya sanoo:

  Enemmän omaa aikaa,vähemmän somea ja enemmän armollisuutta itselle!

 5. R sanoo:

  Pyrin kokeilemaan uusia asioita ja kokemuksia tänä vuonna aiempaa enemmän – olemaan spontaanimpi, oli kyse sitten hierontaan menosta, kahvilaan pistäytymisestä tai luistelukokeilusta. Liian usein arjessa huomaan tekeväni asioita rutiininomaisesti, samaa kaavaa noudattaen, ja tähän olisi hyvä saada vähän muutosta!

 6. Eini sanoo:

  Tälle vuodelle olen luvannut panostaa omaan hyvinvointiini kokonaisvaltaisesti. Isossa roolissa tässä on tasapainoinen ja onnellinen parisuhde sekä uusi mielekäs työ. Mieheni kanssa olemme aloittaneet uuden yhteisen liikuntaharrastuksen, joka vaatii hyvää fyysistä jaksamista. Tärkeässä roolissa onkin ruokailun opettelu nimenomaan niin, että saan syötyä riittävästi, jotta fyysiset ponnistelut sujuvat vaivatta :-)

 7. Maria M sanoo:

  En tehnyt mitään erityisiä lupauksia vaan olen miettinyt asioita mihin olisi hyvä tulla muutos. Minulla myös minä-aika tuppaa unohtumaan, sitä pitää saada lisää, jonka myötä liikuntakerrat mahdollisesti lisääntyy. Elän hetkessä enkä ajattele liikaa, että sitten joskus teen sitä ja sitä.

 8. Marine sanoo:

  Uuden vuoden tavoitteneni on vähentää limsan juominen viikonloppuihin. Se on kavalasti tullut sinne arkeen ja joskus jopa aamuni alkaa lasillisella limpparia.

 9. Netta sanoo:

  Opiskelujen alettua eri kaupungeissa on yhteinen aika parhaan ystäväni kanssa jäänyt minimiin. Tänä vuonna teimmekin yhteisen lupauksen, silloin harvoin kun näemme, tapaamisen tulee olla hieman jotain spesiaalimpaa. Ei siin pelkkää sohvalla makoilua ja puhelimen vilkuilua. Päätavoitteemme vuodelle 2017 on yksi yhteinen ulkomaanmatka, ja juuri tämän lupauksen toteuttamiseen kaipaisin apua näin opiskelijabudjetilla elelijänä;)

 10. Anne sanoo:

  Ei mitään lupauksia. Aurinko paistaa ja se saa mielen virkiäksi. Eri liikuntalajit alkavat vetämään puoleensa.

 11. Elina sanoo:

  Odotan ensimmäistä lastani ja tämä vuosi tuo varmasti monenlaisia muutoksia elämääni. Lupaan itselleni aikaa nauttia niistä positiivisista muutoksista ja aikaa olla kärsivällinen ja itselle armollinen ei niin mieluisten muutosten parissa.

 12. Tuija sanoo:

  En harrasta lupauksia, mutta tavoitteita ja toiveita kyllä. Mutta juuri tänään löin itseni kanssa lukkoon päätöksen omaan itseeni satsaamisesta. Ei rahallisesti, mutta näin kotona olevana pyrin joka päivä edes vähän laittautumaan ja pukeutumaan. Siis ei tukka pystyssä ja lököverkkareissa joka päivä. Myös ulkoilua sekä itsestä huolehtimista enemmän, mm. ihonhoitorutiinit kuriin eli tuota minä aikaa tarvitsen minäkin :)

 13. sinii sanoo:

  Wow mikä arvonta:))
  Mulla on tavoitteena viettää enemmän isä-tyttäret aikaa. Vanhempani ovat eronneet riitaisasti tässä ”hiljattain”. Pikkusiskoni asuvat vielä äidin luona, ja vierailevat välillä isällä. Aikatauluja on vaikea saada sovituksi, ja kaksi teini-iässä olevaa tyttöä saattavat toisinaan olla hieman hankalia;)
  Vuoden 2017 tavoitteena onkin järjestää meille pikavisiitti Tallinnaan tai johonkin Suomen kaupunkiin. Rentoa yhdessäoloa ja hauskanpitoa.
  Samalla äiti saisi kovasti kaipaamaansa omaa aikaa! :)

 14. MarjaKoo sanoo:

  Tanssitunteja kenties nyt polvileikkauksen jälkeen. Tai personal traineria enemmän mielelle kuin keholle.

 15. Tiina H sanoo:

  Viime vuoden henkisesti raskaan työvuoden jälkeen olen päättänyt, kyllä taaskin, panostaa liikuntaan, mutta katsonkin asiaa nyt uudelta kantilta, eli en hankikaan salikorttia, kun on niin monta kertaa nähty miten siinä käy :) vaan kohtelen itseäni hieman lempeämmin ja haluankin kokeilla yin joogaa (se sopii kuulemma jäykille :) ).

 16. Jarna sanoo:

  Päätin olla tinkimättä unesta. Olen iltavirkku ja liian usein huomaan touhuavani vielä siihen aikaan kun pitäisi jo valmistautua yöpuulle. Nyt pyrin pääsemään ajoissa sänkyyn arki-iltoina, mutta myös viikonloppuisin. Haastetta aiheuttaa (itse valittu) liikunta-aika. Käyn kuntosalilla ennen töihin menoa, joten aikaisin on noustava monena arkiaamuna. Toinen haaste muodostuu miehen työstä, jonka vuoksi hän on paljon poissa kotoa ja arki jää minun harteilleni. Oma aika on silloin kortilla ja iltakukkuminen kiinnostaa liiaksi, koska se on sitä ”minäaikaa”. Eli tavoitteena on enemmän ja parempaa unta tänä vuonna. :)

 17. Salli sanoo:

  Uudenvuoden lupauksia on liikunnan lisääminen ja terveellisten ruokien lisääminen.

 18. Heidi sanoo:

  Tämän vuoden lupaukseni ja tavoitteeni on ehdottomasti panostaa enemmän itseeni ja siihen, että löydän aikaa liikkua ja syödä hyvin. Perhearki on jyrännyt viime vuoteni ihan totaalisesti ja nyt olisi aika viimeinkin löytää taas aikaa omalle hyvinvoinnille.

 19. Tiina sanoo:

  Haluan panostaa perheen yhteiseen aikaan; lapset ja puoliso on parasta mitä minulla on ja haluan että se myös näkyy arjessamme. Yhteinen tekeminen, lomailu (ulkomailla) poissa kotiympyröistä olisi ihanaa ja ensikertausta!

 20. Puuraitti sanoo:

  Aikaa perheelle. Raksavuosien, läheisten sairastelun ja lukuisten työkäänteiden jälkeen perhe tarvitsisi aikaa, lepoa ja yhdessäoloa – ennen kaikkea iloa.

 21. Raija sanoo:

  Minun uuden vuoden lupaukseni on muistaa läheisiäni (puolisoa, lapsia, heidän puolisoitaan ja lastenlapsia) jokaisen syntymäpäivänä jollakin henkilökohtaisella muistamisella. Liian usein lasten synttärikutsut siirtyvät viikolla jos toisellakin ja aikuisia lapsia ei tule juuri muistettua muulla kuin onnitteluviestillä. Lupaan että jokainen läheiseni tuntee olevansa erityinen omana syntymäpäivänään.

 22. pimassou sanoo:

  Omaan hyvinvointiin panostaminen liikunnan säännölliseksi osaksi arkea ottamalla. Stressiä on ollut paljon, ehkä olen lepoa tarvinnutkin, mutta nyt on aika liikkua hyvää oloa. :)

 23. Anne sanoo:

  Mun lupaukset on melkein kaikki sellaisia joihin ei kulu rahaa Mutta yks lupaus on viettää vieläkin enemmän aikaa metsässä (viime kesänä uskaltauduin jopa ekaa kertaa aikuisiällä _yksin_ metsään!) Eli varmaan ulkoilukampehankintoja ois tiedossa

 24. Naapurin tyttö sanoo:

  Ikuisena huolehtijana ja perfektionistina olen luvannut panostaa tähän hetkeen ja opetella armollisuutta itseäni kohtaan. Asioita voisi tehdä kevyemminkin ja silti hommat hoituisi varsin mallikkaasti. Erään lehtiartikkelin kannustamana ”tänä vuonna teen asioita niin huonosti kuin uskallan”. Ja vitsit, että se on vaikeeta!!! =)

 25. Karoliina sanoo:

  Odotan viidettä lastani ja haluan ehdottomasti panostaa keskivartalon erkaantuneisiin vatsalihaksiin ja lantionpohjalihasten kuntoutukseen kunhan pieni on syntynyt. Tärkein syy on ehdottomasti terveydessä ja elämänlaadussa, sillä monta lasta synnyttäneenä pääasia ei ole enää kiinteä vatsa ja kireä nahka. Tavoitteeni toteutumiseen tarvitsisin raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen perehtynyttä ammattitaitoista fysioterapeuttia.

 26. Julia sanoo:

  Liikunnan lisäys kahden raskauden ja pikkulapsiajan jälkeen turvallisesti ja pehmeästi olisi tavoitteena. Kiloja en tarvitse pois, mutta oloa freesimmäksi ja vahvemmaksi. Näiden teemojen ympärille olen rakentamut omaa aikaa tälle vuodelle aikaisempia enemmän.

 27. Elma sanoo:

  Tänä vuonna olen päättänyt tulla töistä aiemmin kotiin. Teen n.s. luovaa työtä eli työaikani venyy ja paukkuu. Itse asiassa voisin tehdä töitä 24/7, ellen laittaisi itselleni jotain rajaa. Nyt olen alkuvuoden jo harjoitellut ja kylläpä on upeaa, kun sitä minä-aikaa on alkanut löytyä.

  – Elma –

 28. maarit sanoo:

  Enemmän aikaa ja panostusta kauneuden hoitoon.

 29. Ansku sanoo:

  Haluan panostaa tänä vuonna hyvään ja monipuoliseen ravintoon sekä kunnon yöuniin. Jos olisi varaa, niin investoisin personal traineriin, jonka tuella saisi paitsi vanhan kuntosaliharrastuksen taas herätettyä mahdollisesti henkiin, mutta ennen kaikkea kaipaisin apua ravitsemusasioissa.

 30. Emppu sanoo:

  Oma tavoite on jatkaa puhtaampaa ja fiksumpaa syömistä. Töihin omat eväät ja muutenkin panostusta ravinteikkaaseen ruokaan. Hyvällä tiellä ollaan sen suhteen edelleen ja toivotaan, ettei innostus lopahda. Tämä ei siis ollut varsinainen uuden vuoden lupaus, vaan olen toteuttanut tätä jo muutaman kuukauden viime vuoden puolella. :) Myös uneen aion panostaa ja tässä on vielä parantamisen varaa, uusi sänky ei olisi huono idea.

 31. Minttu sanoo:

  Minä myös kierrän aina lupauksien teon, koska en kestä sitä jos en pysy lupauksessa. Nyt otin haasteeksi herkuttoman ja tipattoman tammikuun, yllättävän vaivattomasti on mennyt….vaikkakin herkkuja (suklaata) on tehnyt kovasti mieli, silloin kun toinen sitä vierellä popsii. Minä olen haaveillut yhteisestä ulkomaan matkasta perheen kanssa ja olen ottanut tavoitteeksi sen toteuttaa vuoden 2017 aikana. Matkoja ollaan jo kovasti pläräilty, ja todettu maailman olevan täynnä paikkoja jonne tahtosi mennä.

 32. Sanna sanoo:

  Elämäni on ollut tyhjäkäynnillä jo pitkään ja tuntuu siltä kuin takana olisi hukkaanheitettyä aikaa. Näinhän ei todellisuudessa ole , kun tarkastelee tilannetta ihan järjen kanssa. Nyt olen kuitenkin siinä tilanteessa että elämässäni kääntyy useampi sivu samaan aikaan ja tämä muutos vaatii sen että pidän omasta kehostani ja mielestäni hyvää huolta. Haluaisin aloittaa joogan ja tähän lahjakortti olisi ihan mahtava apu!

 33. AM sanoo:

  Kävin vyöhyketerapiassa, joka tuntui oivalta valinnalta kaiken häslingin keskellä. Pidin kovasti, jo yksi käyntikerta rauhoitti ja rentoutti. Jo kolme kertaa saa aikaan muutoksen, mikäli hoitomuoto on asiakkaalle sopiva. Siltä tuntuu ja mielelläni jatkaisin rentoutumisen parissa. Nautiskelun lisäämiseksi haluaisin itselleni hemmottelupäivän (koska olen sen ansainnut!), kauneudenhoitoa ja herkullista ruokaa… :)

 34. Heidi sanoo:

  Uusi vuosi ei mulla vaihdu lupauksilla vaan pohtimalla minkä haluaisin olevan toisin tulevana vuotena. Listaan on ilmestynyt mm. järkevämpää ajankäyttöä, armollisuus ja itsestään huolehtiminen, liikunnan lisääminen – kuntonyrkkeily ja lämpöjooga on tullut kuviohin, toivottavasti pysyvästi :), kiva matka perheen kesken ja lisää vihreää lautaselle. Olisihan tuota listattavaa vaikka kuinka. Ehkä pitäisi myös luopua listoista ja antaa asioiden vain soljua :)

  Hyvää alkanutta viikkoa!

 35. anna s. sanoo:

  Haluaisin panostaa enemmän itseeni, sillä täytyy sanoa, että se on tällä hetkellä vähän unohtunut. Raskas vuosi ollut takana, esikoinen syntyi ja kaikki aika on mennyt lapsen kanssa. Rakastan häntä yli kaiken, mutta nyt olen huomannut, että välillä kaipaan myös omaa aikaa. Tilannetta ei helpota miehen työ, joka on myyntityötä, joten periaatteessa ”kokoajan” töissä. Ysätävni minulle juuti nauroi, kun sanoin etten tähään ikään mennessä ole käynyt koskaan kasvohoidossa, joten se täytyy ainakin hoitaa tämän vuoden aikana :) Tarkoitus olisi siis panostaa itseeni hemmottelemalla itseäni, mutta lisäksi panostaa myös fyysiseen hyvinvointiin liikkumalla enemmän :)

 36. Annika sanoo:

  Uudenvuodenlupaukseni on löytää tänä vuonna itseni. Niin monta isoa muutosta vuoden aikana, että nyt on aika keskittyä omaan itseeni ja kohdella itseäni hellemmin ja rennommin.

 37. Heidi sanoo:

  Kun minä olin pieni, minua ei kuskattu harrastuksiin. ”Ei meitäkään koskaan kuskattu.” Jo silloin päätin, että jos joskus saan lapsia, niin tämä kierre loppuu. Ja nyt minä kuskaan. Teen sen mielelläni. Mutta tarvitsisin myös pieniä hetkiä omaa aikaa. Jos saisin lahjakortin, varaisin ajan kasvohoitoon pitkän ajan päähän. Pitkän ajan päähän siksi, että ihanan hetken odottaminen on melkein yhtä ihanaa kuin itse ihana hetki. Ja sitten ostaisin uudet toppahousut. 15v. vanhat mahtuvat vielä jalkaan, mutta eivät ole enää niin lämpimät. Uusilla housuilla ulkoilisin enemmän talvellakin ja se toisi hyvää mieltä.

 38. Tiffany80 sanoo:

  Uudenvuodenlupaukseni on pyrkiä stressittömyyteen/stressaamaan vähemmän! Se on helpommin sanottu kuin tehty, mutta välttämätöntä! Terveyteni kärsii stressaamisesta ja stressittömyys vastaavasti saa olon pysymään parempana. Olen ottanut jo pientä etumatkaa ja kokeilin stressitöntä joulua -ja se sujui -no ihan riittävän hyvin! Nyt sitten jatkan tätä kokeiluani ja teen siitä lupauksen koko vuodelle!

 39. Nonna sanoo:

  Ajattelin tehdä pieniä muutoksia elämään; aamiainen on muuttunut leipäpohjaisesta jogurttilinjalle, lukemista olen lisännyt ja ulkoasussakin on jotain uutta. Lankoja ajattelin kaivella esille. Eli pienillä jutuilla muutosta yleisfiilikseen!

 40. Karol sanoo:

  Ehdottomasti parisuhdeaikaa. Miehen reissutyön vuoksi kahdenkeskinen aika on vähäistä ja viime vuonnakin kahdenkeskinen aika jäi näiden ns. ruuhkavuosien alle. Jonnekin kauemmas, pois kotoa, vain me kaksi..

 41. JohnÅ sanoo:

  Tahdon juosta loppuvuodesta maratonin yhdessä tyttöystäväni kanssa! Tähän tavoitteeseen valmistaudutaan yhdessä kunnon ruokavaliolla, treenillä ja erityisesti treenivarusteilla. Olisi ihana saada kunnon juoksukengät kummallekin ja vähän ravinteita mukaan :)

 42. Suvi sanoo:

  Olen päättänyt aloittaa laulutunnit taas liian monen vuoden tauon jälkeen. Laulaminen on minulle terapiaa, rentoutumiskeino, tapa ilmaista itseäni. Voiko parempaa ollakaan? :)

 43. Hanna sanoo:

  Tavoitteenani olisi huolehtia omasta itsestäni paremmin, sekä fyysisesti että henkisesti. Aika tahtoo kulua arjen pyörityksessä ja olisikin tärkeää lohkaista aikaa itselle. Juurikin sitä minä-aikaa.

 44. Tepa sanoo:

  Haluaisin olla parempi avovaimo ja äiti. Perheen yhteinen aika on kullan arvoista ja olisi todella mahtavaa päästä viettämään yhdessä aikaa vähän muissa merkeissä kuin kotona samoissa nurkissa. Haluan antaa lapselleni ihania ikimuistoisia kokemuksia. Ja näyttää että äiti ja isä ovat lähellä <3

 45. Xeveliina sanoo:

  Olen vältellyt hammaslääkäriä hirvittävän monta vuotta ja tänä vuonna on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja varata edes se aika tarkastukseen. Ja jos se onnenpotku osuis kohdalle, niin mieltään ei vois enää muuttaa niinkuin aikaisempina vuosina on käynyt.

 46. Anna sanoo:

  Uuden vuoden lupaukseni on alkaa nauttimaan pienistä arkisista hetkistä, joita mahtuu monta joka päivään. Täytyy vain pysähtyä huomaamaan ne. Juoksulenkki aurinkoisessa pakkassäässä, lounas työkavereiden kanssa, peli- tai satuhetki lasten kanssa jne.
  Tämän lisäksi haaveilen hemmottelupäivästä day spassa sekä mukavasta ravintola/teatteri-illasta. :)

 47. Iina sanoo:

  Tavoitteeni tälle vuodelle rikastua. Rikastua hyvillä hetkillä lasten ja ystävien kanssa. Rikastua hyvillä lukuhetkillä. Rikastua kauniista säästä ( aurinkoa ). Rikastua nauramalla. Rikastua viettämällä aikaa ystävien kanssa. Paljon, paljon lisää rikkautta elämääni – sitä toivon!!

 48. Mari Vee sanoo:

  Haasteeni vuodelle 2017 on se, että pitäisi tehdä päätöksiä joita en uskalla tehdä/ovat vaikeita. Toivon niin voimia ja apua ratkaisuni kanssa.

 49. Marika sanoo:

  Sinun uudenvuoden lupauksesi kuulostaa mahtavalta! Siinä voisi olla itsellekin sopiva tavoite: tietoinen minäaika. Kulunut vuosi oli kiireinen (vaativat työkuviot ja pitkälle iltaan venyneet työpäivät), mikä valitettavasti näkyi yhden tärkeän asian – minän – laiminlyöntinä. Olkoon vuosi 2017 erilainen! Hyvä! Minäajan ottaminen olisi hyvä aloittaa vaikka salikortin tai tanssituntien myötä. Siten, että sinne kalenteriin oikeasti varattaisiin sitä minäaikaa. Eikä siitä lipsuttaisi.
  Kaikkea hyvää!

 50. Susanna K sanoo:

  Lupaan panostaa enemmän omaan ulkonäköön esim. parturi/kosmetologikäynnit ja sen kautta mielen hyvinvointiinkin☺

 51. Heini sanoo:

  Uudenvuodenlupauksenani on aloittaa taas säännöllinen salillakäyminen ja saada kiinteytettyä kroppaa. Melkein kahden vuoden urheilemattomuus alkaa näkyä ja tuntua kehossa, jonka haluaisin nyt korjata! Tavoitteena on myös kokeilla uusia urheilulajeja, kuten joogaa! :)

 52. mamaEle sanoo:

  Hei.
  Ehdottomasti lupaan yrittää lisätä minä-aikaa, tehdä kivoja juttuja, syödä hyvin ja rauhassa, päästä hierojalle..iik kuntosalille!?..rentouttaa itseäni eri tavoin. Ooo kuulostaapa hyvälle

  Illan jatkoa

 53. ese sanoo:

  En tehnyt mitään erityisiä uudenvuoden lupauksia. Urheilun harrastamista ja kunnosta huolta pitämistä aion jatkaa jatkossakin ja uusille välineille jne olisi tarvetta.

 54. moonangel sanoo:

  Hiihtoa olisi kiva alkaa harrastamaan pitkästä aikaa, mutta sukset puuttuvat. Koiran kanssa ollaan nyt kokeilemassa myös agilityä uutena virikkeenä ja tekemisenä. Oma aika ja ulkoilu on tälle vuodelle lupauksena :)

 55. Lau sanoo:

  Ihan alkuun pakko kommentoida, että kaikki kolme kirjaa jotka kuvassa näkyy, on tosi hyviä!
  Mutta sitten omaan tavoitteeseen, tavoitteena on tänä vuonna päästä parempaan kuntoon. Matkaa on jo loppuvuodesta aloiteltu mutta vielä sitä riittää.

 56. Sanna sanoo:

  Tänä vuonna aion varata aikaa perheemme yhteisiin liikuntaharrastuksiin!
  Meillä on teini-ikäiset lapset, Kaikilla meillä on omat liikunta harrastukset ja paljon myös mitä harrastetaan koko perheellä. On kivaa liikkua yhdessä, kesällä tennistä ja golfia, talvella lasketellaan.

 57. Kaura sanoo:

  Nauttia ja iloita arjen pienistäkin jutuista. Yritän olla stressaamatta liikaa. Ystävät ja perhe<3

 58. Karkku sanoo:

  Terveellisempi elämä eli sokerin vähentäminen ja liikunta säännölliseksi elämäntavaksi.

 59. liinail sanoo:

  En luvannut mitään mutta haastoin itseni että juon Coca Cola Zeroa vain viikonloppuisin, panostan lähiruokaan ja elvytän vanhan harrastukseni, kahden vuoden tauon jälkeen ( golf ).

 60. MariaK sanoo:

  Olen luvannut itselleni yrittää taas kerran vähentää sokerinkäyttöä varsinkin arkisin. Luvattoman usein tulee syötyä herkkuja kuten suklaata ja olo on sen mukainen. Ilman sokeria olo on virkeämpi ja jaksan paremmin. Lisäksi yritän harrastaa liikuntaa lähes päivittäin. Näin jaksan paremmin pitkiä koulupäiviä ja lukuisia koulutehtäviä sekä hoitaa lapset ja kodin. Ilman sokerista johtuvaa tahmeaa oloa saa aikaiseksi paljon paljon enemmän =)

 61. susa sanoo:

  turhan iltapäivänapostelun kuriinlaittaminen !

 62. Aikku sanoo:

  Vaikka kasvisruokavalio on jo entuudestaan tuttu, tulee sitä kotona tehtyä yllättävän vähän. Yritänkin siis tänä vuonna tehdä kotona entistä enemmän hyvää ja maistuvaa kasvisruokaa!

 63. Marjo sanoo:

  Liikunnan lisääminen tavoitteena tälle vuodelle.

 64. Sari sanoo:

  Oma tavoitteeni on liikkua sännnnöllisesti ja enemmän sekä syödä vähemmän herkkuja.

 65. Nannil sanoo:

  Uudenvuodenlupaukseni on vatsan hyvinvointiin panostaminen ja ruokastressin vähentäminen. Syön ruokia mitkä varmasti tiedän sopivan vatsalleni, enkä kiusaa sitä mieliteoilla (tiedän tulevani kipeäksi paljosta kuidusta, tuhdeista rasvaisista ruoista, sokerista ja kofeiinista). Lupaan nostaa painoani tavoitteeseeni jotta jaksaisin paremmin nauttia pienen lapsen elämän arjessa ja iloissa.

 66. Emma sanoo:

  Minun lupaukseni on kuunnella kehoani ja helliä sitä.

 67. Jonna sanoo:

  Minä aika, samoin kuin parisuhdeaika, on kortilla kahden pienen lapsen kanssa ilman minkäänlaista hoitoapua. Siihen toivon taas tänäkin vuonna saavani muutoksen.

 68. Aurinkoinen sanoo:

  Liikuntaa lisää kävellen, hiihtäen ja pyöräillen, sellaista olen lupaillut itselleni.

 69. Niinu sanoo:

  Hyvinvoinnin lisääminen on tärkein uuden vuoden tavoite! Se sisältää terveellisempää ruokaa(ja enemmän kasvisruokaa),enemmän liikuntaa ja yhteistä aikaa perheen kesken. Matkustelua(kirjoitan tätä USA:sta!), hierontaa(kannatan samalla yrittäjää!)ja käsitöitä, jotta pysyy mielikin kunnossa:) Mä uskon että tästä vuodesta tulee hyvä!

 70. Helle sanoo:

  Minä-aika tälle vuodelle, mikä ei ole itsestäselvä kahden lapsen kanssa ilman mitään tukiverkostoa! Olis luksusta päästä joskus kampajalle tai kasvihoitoon:)

 71. Jensku sanoo:

  Vuosi 2016 tuli vietettyä vauvan tarpeista ja hyvinvoinnista huolehtien. Pian vauvavuosi vaihtuu taaperoajaksi, jolloin on aika kurkata peiliin! Vuonna 2017 aion huolehtia itsestäni käymällä kampaajalla, kosmetologilla, kuntosalilla sekä palaamalla vanhan harrastukseni astangajoogan pariin :)

 72. nikol sanoo:

  Ei lupaus vaan toive että jalka on ensi vuonna siinä kunnossa että pääsen taas pelaamaan jääkiekkoa. Melkein koko syyskausi meni levätessä ja nyt toivotaan että kestää.

 73. Anu sanoo:

  Kroppa kaipaa huoltoa. Aion lisätä liikuntaa ja syödä terveellisemmin.

 74. Ida sanoo:

  Tänä vuonna lupaan saada raha-asiani paremmalle tolalle kuin mitä ovat nyt. Lupaan harkita kaikkia suunnittelemiani ( ja varsinkin heräteostoksia) useampaan kertaan, että onko minulla siihen varaa tai akuuttia tarvetta. Eli säästöön pitäisi saada äitiysvapaa vuoden jälkeen rahaa, jotta saisimme itse rakentamamme kodin yläkerran valmiiksi ja näin ollen tavarat yms. niille suunnitelluille paikoille. Joten lahjakortti esim. rautakauppaan olisi huippu juttu!

 75. Johanna sanoo:

  Meille syntyi esikoinen 8.1.2017 ja siihen liittyen lupasin, että olen aidosti läsnä ja teemme arjestamme kivaa ja viihtyisää kummallekin. Kun äiti jaksaa niin myös vauvalla on kivempaa. Edessä siis ruuanlaiton monipuolistamista (ihan itseni takia), liikunnan ottamista takaisin kuvioihin (sekä yhdessä että erikseen) ja elämänpiirin laajentamista kodin ulkopuolelle kerhojen yms. kautta.

 76. Eve sanoo:

  lupasin itelleni että rupean seuraamaan rahankäyttöä enkä käytä rahaa miten sattuu! tavotteena on myös toteuttaa kauan haaveilemani ulkomaanmatka:)

 77. Sannis sanoo:

  Minä lupaan tänä vuonna yrittää stressata (turhasta) vähemmän. Stressaan esim. kodin siisteydestä (sellaisesta laboratorio-olosuhteita vastaavasta supersiisteydestä), vaikka kylään on tulossa rakkaita ystäviä. Ja Pinterestin myötä stressaan aina myös tarjoiluista ja niiden ”Pinterest-kelpoisuudesta”. Tämä tietysti aiheuttaa sen, että kutsun vieraita harvemmin, koska aina ei ehdi/jaksa kaikkea suunnitella ja toteuttaa kaikkea vimpan päälle. Tänä vuonna haluan järjestää enemmän juhlia ja kyläilyitä ja nauttia niistä itsekin!

 78. Minna sanoo:

  Olen jo jonkin aikaa suunnitellut, että aloitan juoksuharrastuksen, mutta on jäänyt, kun en lue raaskinut ostaa kunnon lenkkareita ja juoksuasua. Mutta jos onni potkaisisi arvonnassa, olisi pakko hankkia juoksutamineet ja lähteä keväällä lenkille. Juosten. Koiran kanssa.

 79. piitu sanoo:

  Toivon pääseväni matkailemaan ensi vuonna. Monena vuonna on jo jäänyt kotimaan matkat tekemättä (ulkomailla en ole edes käynyt) joten olisi kiva päästä vaikka kylpylään tai sitten jonnekin Lappiin kesäreissulle.

 80. Sarkku sanoo:

  Voi meidän perheen yhteinen haave ois valokuvausharrastus.. kamera uupuu. Siinäpä olisi ihana yllätys ensi vuodelle, että harrastus sais tulta alleen.

 81. Laura sanoo:

  Tavoitteena tälle vuodelle olisi lisätä liikuntaa ja aloittaa mahdollisesti syksyllä jokin uusi liikuntamuoto, kun vauva on syntynyt. Tavoitteena myös huolehtia paremmin itsestä, joka edesauttaisi jaksamista vauvan kanssa. :)

 82. klaara sanoo:

  En ole vuosiin käynyt kosmetologilla joten sen lupasin itselleni toteuttaa sekä päivittää koemetiikkatuotteeni.

 83. Ansku sanoo:

  Lupaukseni vuodelle 2017 on löytää kultainen keskitie liikunnan kanssa. On aikoja, jolloin ulkoilu ja treeni maistuu ja jaksoja, jolloin ei tule otettua yhtään ylimääräistä askelta.

 84. jessi sanoo:

  pieniä muutoksia ei liian nopeasti. syömällä enemmän kasvi pohjaisia tuotteita jogurtteja, ruokia ja lisätä siemeniä.
  lisätä proteiinia ja pientä liikuntaa arkeen ja saada parempi kunto mutta eniten ravitsemukseen tähtään

 85. Nina sanoo:

  4n lapsen äitinä toivoisin yhteistä perheaikaa. Jokapäivä jollakin on jotain menoa joten toivoisin aikaa jossa kaikki saisimme viettää aikaa rauhassa yhdessä joko tekemällä jotain yhden päivän taikka lähtemällä matkalle. Äitiysloma rahan turvin se ei ole nyt mahdollista joten olisi lottovoitto voittaa tuo summa!

 86. Nikko sanoo:

  Tulevana vuonna houkuttais joku mukava lomamatka perheen kanssa.. ettei elämä olis pelkkää töidenpaiskimista. Joku uus matkakohde!

 87. sinitu sanoo:

  Hyvä arvonta! :)
  Lukion päätyttyä 2013 keväällä, on sen jälkeinen opiskeleminen jäänyt kokonaan. Työelämä vei mennessään ja oikeaa alaa ei osunut kohdalle. Kaipaan kuitenkin välillä kovasti uuden oppimista, muistiinpanojen tekemistä ja itsensä kehittämistä. Erityisesti englannin kielen kannalta. Töissä englantia joutuu puhumaan/käyttämään melko harvoin. Se on kuitenkin erittäin tärkeä ja oleellinen kieli kaikkialla :)

  Tavoitteena onkin tälle vuodelle panostaa englannin kielen harjoittamiseen. Olen lupautunut lukemaan englannin kielisiä kirjoja enemmän ja muutaman olenkin haalinut jo varastoon :) Joku kielikurssi tai vastaava olisi aivan huippu lisäksi!

 88. ansu88 sanoo:

  Aion palata takaisin saliharjoittelun pariin ja lisätä muutenkin liikuntaa.

 89. Kanelinen sanoo:

  Tavoitteena on alkaa bloggaamaan, se on ollut haaveena jo viimeiset 7 vuotta. Aina on ollut esteitä, yksi suurimmista meille suomalaisille tuttu ”Mitähän ne ihmiset musta ajattelis?”. Nyt kun olen käynyt läpi burn outin, masennuksen ja aikamoisen elämänmuutoksen näiden myötä, on löytynyt rohkeus olla juuri sellainen kuin olen. Olisi ihana kirjoittaa blogia, jakaa mietteitä muiden kanssa ja ennen kaikkea tsempata itseäni kohti tavoitteitani blogin kautta! Jotta asiassa pääsisi alkuun, olisi kiva saada oma työnurkkaus kotiin :) Tätä nykyä läppäröin sängyllä ja se jos mikä tekee hallaa hyvinvoinnille.

 90. Anne sanoo:

  Viisihenkinen perheemme asuu maatilalla, jossa tehdään pitkää päivää sekä lypsykarjan että kolmen pienen lapsen parissa. Kun suurin osa palkansaajista nauttii kesäisin perheen yhteisestä ajasta ja kesälomareissuista, niin meidän perheessämme odotetaan talvikuukausia, jotka tuovat kesällä ympäripyöreää päivää tekevän isän takaisin kotiin. Yritämme kuitenkin järjestää edes kerran kesässä perheen yhteisen lomareissun, jolloin lapset saavat kummankin vanhemman huomion ja me aikuiset kesäisin niin niukaksi jäävää parisuhdeaikaa. Voiton käyttäisimme ensi kesänä esimerkiksi koko perheen yhteiseen Muumimaa-reissuun, joka olisi varmasti elämys kaikille:)

 91. tiiu sanoo:

  Aion taas alkaa liikkumaan säännöllisemmin (lenkkeilemään, hiihtämään ja pyöräilemään).

 92. Sonja sanoo:

  Lupaan olla onnellisempi ja vähentää turhaa stressiä. Lupaan tehdä enemmän kaikkea kivaa ja itselle hyvää. Lahjakortin, jos voittaisi niin sen käyttäisin hyvää mieltä lisäämään esimerkiksi festareihin ja kasvohoitoihin.

 93. Eeva sanoo:

  Joka päivä huolehdin perheestä, tuotantoeläimistä, lemmikkieläimistä…. Olen kuitenkin jo vuosikaudet ilmoittanut, että jos tahdotte edes join kuin järjissään olevan ihmisen tähän taloon, niin kolme kertaa viikossa urheilen. Tämä on riittänyt ennen, mutta enemmän ja enemmän kaipaan myös henkisen puolen hyvinvointia. Minulla kanava siihen on valokuvaus ja ”junk journal”-tyyppinen taiteilu. Lahjakortin käyttäisin valokuvausopintoihin tai askartelutarpeisiin (lapset osallistuu kyllä tähän, jotein ihan täysin omaa aikaa se ei ole, mutta mukavaa yhdessä tekemistä!!)

 94. mikkot sanoo:

  Aion jatkaa liikunnan ja ulkoilun säännöllistä harrastamista.

 95. Camilla sanoo:

  Lupasin olla positiivisempi, panostaa omaan hyvinvointiin/terveyteen, tehdä enemmän asioita mistä nautin ja elää hetkessä. :)

  Piilotin blogini n. Kuukausi sitten, koska tuntui, että kaikki energia meni uuteen työhön panostamiseen, eikä tietokoneen avaaminen pitkän päivän jälkeen tuntunutkaan enää rentouttavalta. Halusin myös panostaa siihen omaan aikaan, ilman morkkiksia. Niinpä olen katsonut Netflixiä,käynyt lenkillä tai hikoillut salilla, kun on siltä tuntunut. On ollut helpompi keskittyä siihen hetkeen, kuulostella omia fiiliksiä, katsella mitä ympärillä tapahtuu ja olla onnellisempi ja kiitollinen niistä pienistäkin asioista.

 96. Minna sanoo:

  Ehdottomasti kaipaan myös tuota minä-aikaa. Kaipaan säännöllistä urheilua, rauhallisia lukuhetkiä ja kulttuurinautintoja (teatteria, taidenäyttelyitä jne).

 97. Tanja sanoo:

  Minulla on oma yritys pyöritettävänä ja perhe. Olen luvannut pitää enemmän yhteyttä myös lapsuuden perheeseeni. Taannoin veinkin äitini syömään. Tästä on hyvä jatkaa.

 98. Sanna sanoo:

  Vuosi 2017 on viimeinen vuosi kun ikäni alkaa numerolla 2. Tavoitteeni on, että tämän viimeisen vuoden aikana oppisin arvostamaan enemmän itseäni ja päästämään menneestä irti. Saada lisäpuhtia liikuntaan ja oppisin olemaan ilman turhaa sokeria. Lupauksenani on myös raivata kalenterista aikaa parisuhteen hoitamiselle, jota lapsiperhearjessa on liian vähän.

 99. Miilu sanoo:

  Lupaukseni oli stressata vähemmän.
  Näiden viikkojen aikana olen jo huomannut ettei se tule onnistumaan noin vain, joten päätin hankkia keinoja stressin hallintaan.
  Olen kokeillut jo joogaa ja päättänyt matkustaa kun saan säästettyä sen verran.
  Matkalla pääsisin irti arjesta ja suorittajaluonteestani.

 100. Elise H. sanoo:

  Pyrin tänä vuonna syömään terveellisemmin ja vähentämään turhaa napostelua. Samalla olisi tarkoitus saada painoa putoamaan. Myöskin haluaisin tänä vuonna lukea enemmän kirjoja ja lehtiä ja istua vähemmän tietokoneella.

 101. Mummu kahdelle sanoo:

  Kun on näin köyhä kuin minä niin ei minulla ole edes kunnon kenkiä ulkoiluun, eikä lämpimiä vaatteita, urheilukaupan lahjakortti auttaisi minua aloittamaan kuntoilun, kuntosali ei ole minulle sopiva tällä hetkellä.

 102. Laura sanoo:

  Täytän tänä vuonna kolmekymmentä ja olen jo vuosia sitten sanonut, että kun kolmekymmentä tulee täyteen, olen elämäni kunnossa. Tähän toki liittyy painonpudotus, mutta myös kaiken muun tulisi olla kohdillaan ! Olen päättänyt, että tänä vuonna teen vain hyviä päätöksiä. Nautin elämästä, miehestäni sekä ystävistä ja perheestä. Ulkoilen ja urheilen sekä syön hyvin. Ruokaan liitettiinkin mieheni kanssa sellanen juju, että kokkailemme joka viikko jotain uutta ruokaa. Tänä vuonna keittiössämme valmistuu siis 52 uutta reseptiä. 2017 saa tulla – olen valmiimpi kuin koskaan ! :)

 103. Elina Marjaana sanoo:

  Yksi uudenvuodenlupauksistani on pitää parempaa huolta ihostani ja kehostani. Pyrin käymään ainakin kerran vuodenaikana seuraavissa hemmotteluissa, kasvo- ja jalkahoito, manikyyri ja pedikyyri ja hieronta. Liikun paljon ja syön terveellisesti, mutta tänä vuonna vuonna haluan viedä hyvinvointini uudelle tasolle.

 104. Johanna sanoo:

  Ihana kirjoitus ❤ olen samaa mieltä, aikaa pitää ottaa itselle. Silloin koko perhe voi paremmin.
  Oma lupaukseni tälle vuodelle on liikunnan lisääminen ja llihaskunnon parantaminen.
  Olen salaa haaveillut PT:n palkkaamisesta.
  Sairastuin muutama vuosi sitten tyypin 1 diabetekseen. Tauti asettaa omat haasteet pitkäkestoisemmalle liikkumiselle. Ammattilaiselta tähän saisi varmasti paljon apua Toivotaan, että arpaonni suosii

 105. Ouna sanoo:

  Hei, tänä vuonna tahtoisin opiskella pari jaksoa lisää Terveyden tukipilarit kurssiviikonloppuja. Yhden olen käynyt ja se oli ihan mahtava. Voisinko sanoa, että vuoden 2017 haave olisi 2 viikonloppua lisää :).

 106. Karla sanoo:

  Terveellinen ruoka, vähemmän sokeria, säännöllinen liikunta ja hyvä uni -tavoitteet jatkukoon myös tänäkin vuonna. Ehkä tämän vuoden lupaus olisikin lempeys itseään kohtaan, ettei kaikesta tulisi vain suorittamista. :)

 107. Laurak sanoo:

  Olen päättänyt aloittaa jonkun uuden harrastuksen, josta saa virtaa arkeen ja ajatuksia pois työkuvioista. Käsillä tekeminen, musiikkiin liittyvä tai liikuntaa; onneksi vaihtoehtoja on :)

 108. Annu sanoo:

  Opiskelen työnohessa uutta ammattia.. Oma uuden vuoden lupaukseni perheelle oli, että järjestelen itseni opintovapaalle tämän vuoden aikana.. jäisi myös aikaa perheelle ja vapaa-ajalle :)

 109. Heidi sanoo:

  Oon joskus miettiny,miksi uuden vuoden lupauksissa pitää aina jollain tavalla ”rankaista” itseään. Herkuttelemaan vähemmän, pudotan 20kg painoa, vähennän töitä jne.. Vaikka toisaalta se johtaisi hyvään lopputulokseen, niin usein se vaatii ponnisteluja, jotka on unohdettu jo helmikuussa. Tänä vuonna lupaan hemmotella perhettäni, ja lähdemme lämpimään. Kukaan ei ”kärsi”, vaan kaikki nauttii :)

 110. sari sanoo:

  Minä en ole luvannut, minä toivon että voisin pitää itsestäni hyvää huolta. Toivon pääseväni päivittäin ulkoilemaan ja toivon saavani puhdasta ravintoa sopivasti. Ennen kaikkea toivon kosketusta, hyvää tekevää hoitoa – hellyyttä – ihon kirkastumista. Lahjakortin käyttäisin hemmotteluhoitoon/ hierontaan.

 111. sarita sanoo:

  Kyllähän ne liittyy liikuntaan. Motivaatio on ollut hieman hakusessa mutta jospa nyt kevään aikana saisi itsensä taas säännöllisemmin pitemmille lenkeille.

 112. Minna sanoo:

  Lupasin, että pyrin syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän. Olen hoikka, mutta syön aivan liian epäterveellisesti. Taloudellisen tilanteen vuoksi usein kuitenkin jätän yhtään kalliimmat terveelliset tuotteet kauppaan :/

 113. Retromoderni sanoo:

  Kyllä mun lupaus tälle vuodelle on heleämmän ihon metsästys. Haluan selkeästi kirkkaamman ja terveellisemmän näköisen ihon. Lisää kasviksia, e-vitamiineja ja vettä vettä ja vettä. Olen sen ikäinen jo, että solut eivät uusiudu nopsaa kuten nuorilla. Aikuisen naisen elegantin merkit jo vähän näkyvätkin iholla Ja hyvä et näkyy, en ole mitään ikuista nuoruutta metsästämässä, mutta ihon saamisesta haluan eroon.

 114. Irmeli sanoo:

  Lupasin itselleni, että kokeilen bloggaamista. Ajatuksen totuttaminen käytännön tasolle ei olekaan ollut niin nopeaa, kuin kuvittelin

 115. Mini sanoo:

  Minun uudenvuoden lupaukseni on yrittää rentoutua kotona. Jätän työasiat työpaikalle ja yritän stressata vähemmän. Vietän rentoja hetkiä yhdessä lasteni kanssa ja yritän nauttia pienistä arkisista asioista. Ulkoilua ja perheeni hemmottelua esimerkiksi kahvitteluhetkin ihanissa tunnelmallisissa kahviloissa <3

 116. M sanoo:

  saliharrastuksen aloittaminen lapsen saamisen jälkeen on tämän vuoden listalla :) oma aika on nykyään kahvihetki päiväuniaikaan tai pyykkäys illalla pojan mentyä nukkumaan, joten salille tarvitsisi päästä pikapuoliin.

 117. Sinimi sanoo:

  Ihana arvonta!
  Mun tämän vuoden ehdoton haasteeni on voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Mulla on nyt monen monen vuoden ajan tiettyjä jaksoja, toisinaan panostan täysillä terveelliseen elämäntapaan ja toisinaan taas ei mitään väliä. Se kultainen keskitie uupuu kokonaan! Olen varhaisteininä kärsinyt lievästä ylipainosta, yläasteella oli raju laihdutusbuumi, on ollut pakkomiellettä liikuntaan, lievää bulimiaa ja hällä väliä asennetta kaikkea terveellisyyttä kohtaan.

  Hyvä ja melko tasapainoinen jakso kestää hyvällä tuurilla useamman kuulauden ja sitten taas alamäki alkaa…

 118. Karita sanoo:

  Haasteeni on kasvattaa kuntoa ja näyttää, että pyörätuoli ei ole este toteuttaa unelmia.

 119. Anna sanoo:

  Kahden lapsen kanssa hoitovapaalla ollessa tuntuu lasten hankinnat olevan aina etusijalla. Uutena vuotena päätin, että nyt on aika panostaa myös kodin viihtyvyytren eikä vain ainaiseen vk-haalari, kumisaapas-, gore-tex kengät, vaippapaketti -linjan menoihin. Tarkoituksenani on nyt kuukausittain saada säästettyä rahaa, jotta voisin varsinkin olohuonetta päivittää uudella matolla, sohvapöydällä ja vaikka tauluilla. Kotona vietämme niin paljon aikaa, että sen tulisi olla viihtyisä, mitä se valitettavasti ei juuri nyt oikein ole.

 120. SJ sanoo:

  Oma tavoitteeni tälle vuodelle on arjen kiireestä irrottautuminen, ja aion yrittää joogata useammin. Toinen tavoitteeni on viettää enemmän laatuaikaa poikaystävän kanssa, joten esimerkiksi pieni ulkomaan reissu sopisi hyvin tämän tavoitteen toteuttamiseen;)

 121. OutiJ sanoo:

  Uuden vuoden toiveeni on matkustella ja lomailla perheen kesken. Nauttia hyvästä ruuasta ja yhteisestä ajasta.