Talvisen lauantain tunnelmaa

21.1.2017

Nyt alkaa jo hämärtää, mutta täällä on tänään nautittu auringonpaisteesta ja raikkaasta pakkassäästä. Ulkoilu teki ihmeitä, ja metsäpolulla mielikin lepää. Aika ihanaa, että viikon paras ulkoilusää osuu lauantaille!

Huomenna juhlitaan pientä päivänsankaria, mutta kovinkaan kummoista aktiivisuutta tuo ei nyt tänään ole aiheuttanut. Jotenkin jopa hiukan omituista ottaa näin rennosti, mutta kaipa tähänkin tottuu. Ajattelin nimittäin hyvillä mielin sujahtaa tästä sohvalle muun perheen viereen ja nauttia kiireettömän talvilauantain tunnelmasta.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Tallenna


2 Responses to “Talvisen lauantain tunnelmaa”

  1. Hurmioitunut says:

    Onnea pienelle päivänsankarille! Silmäni tarttuivat tuohon pöydällä olevaan vatiin(?). Mistä tuo marmorinen(?) kauneus on kotoisin? Ihanan pehmeän näköinen muodoltaan. Sellainen “tekisi mieli hipelöidä”.

    • Tarkkasilmäinen sinä! Marmorivati on nimittäin ihan uusi, mies toi sen tuliaisina Tukholman työmatkaltaan viime viikolla. Granitista oli kyseisen vadin löytänyt ja kun muisti vielä suhtautumiseni marmoriin ja sen vallalla oleviin linjakkaisiin muotoihin, osui lahja ihan nappiin! Tykkään tuosta todella paljon! 🙂

Kommentoi