Viikonlopun hygge

05.2.2017

Täällä on vietetty viikonloppua lempeän rauhallisessa tunnelmassa ja fiilis on ollut varsin hygge. Verkkareissa ja villasukissa, rennosti kotioloissa ja sohvalla pötkötellessä. Oikeastaan pitkiin aikoihin kunnon lepoviikonloppu tai ainakin lepolauantai. Aikaa perheen kesken, yhteistä iltapalaa ja keittiöpuuhastelua, lauantai-illan sohva-aikaa lasten kanssa, pitkiä yöunia ja raukeaa tunnelmaa. Jos saisin päättää viikonloput olisivat aina tämänkaltaisia. Hygge viikonloppu kun rentouttaa arkiviikon päätteeksi, mutta antaa myös voimia uuteen viikkoon.

sisustusblogi 3

Niin tylsiä kuin sunnuntait silloin lapsuudessa olivatkin, nykyään nautin näistä päivistä. Siitä, että mitään ihmeellistä ei tapahdu, asiat menevät omalla painollaan ja sunnuntain rutiinit ovat juurtuneet syvälle. Sunnuntaina kotityöt eivät ole ahdistava pakko, vaan siirtymäriitti uuteen viikkoon. Mutta pyykinpesu ei toki ole koko sunnuntai, tänään myös syödään hyvin, ulkoillaan ja liikutaan. Akut ladataan kaikilla mahdollisilla tavoilla.

sisustusblogi 2sisustusblogi 4sisustusblogi 1sisustusblogi 5

Kerran viikossa on kiva myös istua valmiiseen pöytään. Nyt tarvitseekin vain nautiskella kokkaavasta miehestä ja omasta toimettomuudesta. Ei lainkaan pahaa sunnuntaipuuhaa. ;)

Rentouttavaa sunnuntaita myös teille!

Tallenna

Tallenna

Save


6 Responses to “Viikonlopun hygge”

 1. Olipas ihanan rauhoittava postaus! :) Ja niin kauniit ja tunnelmalliset kuvat! Kunpa osaisin itsekin nauttia useammin tekemättömyydestä ja antaa ajan vain kulua. Aika ei mene hukkaan vaikka ei tee ”mitään” ;)

  • Vo kuule! En ole siinä itsekään aina kovin hyvä, mutta kun onnistun ja huomaan nauttivani hetkestä, koko keho rentoutuu ja mieli kevenee. :)

   Harjoittelua. Sitä se elämä on! ♡

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Ihanat kuvat ja hyggeilyt!

 3. Emma sanoo:

  Hei. Mistä on tuo hauska kynttilä teline? :)