superwoman

13.2.2017

Aurinkoista uutta viikkoa!

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa, eli uuteen nousuun uuden viikon kunniaksi. :) Auringonpaiste ja kahvi toki auttavat asiaa, mutta varsinainen superwoman -fiilis syntyy kuitenkin tästä pitkästä Niinmun -neuletakista, joka liehuu perässä kuin viitta. Sen enempää tosielämän kryptoniittia, eli flunssapöpöjä, ei meille kuitenkaan tarvitsisi tulla. Eikä sitä toistakaan inhaa tautia, joka täällä päin kallistaa väkeä petiin ja vessaan. Taas muuten kiinnitetään huomiota käsien pesuun entistäkin enemmän. Yöks!

niinmun verkan 3

Täysin kotimainen (Suomessa suunniteltu ja Suomessa valmistettu), neuletakki on samaa Niinmun Verkan -sarjaa kuin kietaisuneuleeni, eli Suomessa kudottua merinovillaneulosta. Pehmeää kuin trikoo, mutta lämmintä kuin villa. Juuri sellaista materiaalia, jonka on tarkoituskin tuntua hyvältä päällä.
Enkä mä oikeasti tiedä, antaako se mitään supervoimia, mutta mukavuus on kyllä yksi superisti merkittävä juttu, joka antaa ainakin joitakin voimia suoriutua tämänkin päivän tehtävistä. Nyt on nimittäin noin ajallisesti kurottava tuota viime viikkoa umpeen, ja minä kurja kun olin jo muutenkin työntänyt joitakin epämukavia asioita tuonnemmaksi. Pitäisi aina tehdä ne tyhmät jutut heti alta pois, eikä vitkutella niin kuin mulla on tapana.

niinmun verkan 1niinmun verkan 8niinmun verkan 2niinmun verkan neuletakki

Täällä elellään viimeistä arkiviikkoa ennen hiihtolomaa. Vaikka tuntuukin, että joulu oli ihan juuri, meillä ainakin lapset odottavat jo kovasti lomaa. Laskevat päiviä ja öitä. Eli tämä viikko mennään nyt kokonaisuudessaan vähän perjantaifiiliksellä. Ensi viikolla lähdetäänkin sitten lasten kanssa siskoni luokse, mikä tietenkin tekee lomasta odottamisen arvoista. Sen verran harvoin pääsevät lapset nauttimaan serkkujensa seurasta, ja se edellinen kerta oli tosiaan pikaisesti silloin jouluna. Onni, että molemmissa perheissä lomaviikko osuu samaan aikaan!

niinmun verkan 7

Keväistä ja pirteää viikon aloitusta!

Neuletakki saatu // Niinmun

Tallenna


7 Responses to “superwoman”

 1. mamaEle sanoo:

  Hyvin sanottu, viikko mennään pejantai-fiiliksellä!
  Ihanat kuvat, vaatteet ja kuppi.
  Pinkkiä huomista :) <3

  • mamaEle sanoo:

   perrrrjantai ku ei tule ärrät mukaan ollenkaan :)

   • Kiitos. :)
    Täällä ollaan jo melkein lomalla. Tytsyn loma alkaa tänään ja pojan huomenna, mutta perjantaifiilis on saatu säilytettyä ihan koko viikon! :)

 2. Katja sanoo:

  Mä ihastuin noihin housuihin, tosi kivat! :) Hyvää ystävänpäivää Emilia!

 3. greetta sanoo:

  Tosi kiva asu :)