Innolla uuteen viikkoon

06.3.2017

Maanantaita muruset!

Harvoin sitä onkaan niin innoissaan uudesta viikosta, mutta juuri nyt tuntuu siltä, että maanantai on kuin uusi alku ja puhdas pöytä. Jos helmikuu vähän takeltelikin, tästä maaliskuun ensimmäisestä kokonaisesta viikosta mulla on hyvä kutina!

Viikonloppu meni vähän kuin varkain ohi, ja vaikka olo olisi jo sallinut ulkoilunkin, siihen ei valitettavasti jäänyt aikaa. Niinpä päätin jo heti aamulla, kun ensimmäiset auringonsäteet pistivät ikkunasta sisään, että tällä viikolla nautin ulkona olemisesta koko edellisenkin viikon edestä. Tuosta pianohuoneen ikkunasta kun katsoin ulos näitä kuvia räpsiessäni, en pystynyt juuri siitä seisomalta näkemään yhtään lunta. Eli jos se talvi täällä pikaisesti kävikin, niin nyt se on taas poissa ja mun mieli raksuttaa keväässä.

Keväisen mielen kunniaksi listasin itselleni tälle viikolle kolme tehtävää, joiden avulla siirrän mielenikin henkisesti kevään puolelle. Vaatehuoneen siivous, talvi-/joulukoristeiden pois raivaus ja ikkunoiden pesun aloitus. Jälkimmäinen on puhdasta psykologiaa, sillä se ikkunoiden pesun pahin vaihehan on juurikin se aloitus. Niinpä päätin, että mun ei ole pakko suunnitella koko talon ikkunoiden pesua, vaan riittää, että aloitan. Aika näyttää, miten pitkälle sillä pötkitään! :D

Meillä ei juuri ole mitään kausitekstiilejä, mutta nyt tuo aurinko sai kaikki tumman harmaat tekstiilit näyttämään erityisen synkiltä ja niinpä hiukan karsin niitä pois olohuoneesta ja heittelin sohville vaaleampia sävyjä. Heti tuli valoisamman ja kevyemmän näköistä. Vaaleat tyynynpäälliset lisätäänkin kevään sisustushankintalistaan.

Toivottavasti myös teillä on energiset fiilikset maanantain kunniaksi ja saatte nauttia aurinkoisesta säästä. Ihanaa uutta viikkoa teille kaikille joka tapauksessa! ♡

Tallenna

Tallenna

Tallenna


5 Responses to “Innolla uuteen viikkoon”

 1. Anu sanoo:

  Teillä on kyllä niin kaunista! Olisipa kiva nähdä esim. pohjapiirrustusta talostanne, olisiko mahdollista?

  • Kiitos, Anu! :)
   Itse asiassa kaivoin tuossa jokin aika sitten pohjapiirustuksen meidän talosta yhtä lehtijuttua varten, joten kaipa sen voisin joskus tännekin laittaa. :)

 2. TB sanoo:

  Hei
  Kauniita kuvia jälleen. En ole kuitenkaan ennen huomannut sohvapöytääsi. Onko uusi ja mistä hankittu?

 3. Satu sanoo:

  Moikka Emilia,
  Kauniita kuvia :) Ihana valaisin teillä olohuoneen pöydän yläpuolella.Mistä olet hankkinut sellaiseen?
  Ihanaa viikkoa sinulle :)