Kohti viikonloppua

17.3.2017

Perjantaita!

Me aloitettiin Klaaran kanssa viikonloppu jo eilen, ja tänään on sitten valmistauduttu heti aamusta alkaen mummulakyläilyyn, jota onkin jo odotettu. Siskoni nimittäin saapuu lapsineen tänään vanhemmilleni ja tiedossa on kivaa yhteistä aikaa. Ehdottomasti riittävä syy tyllihameeseen ja uusiin kynsilakkoihin. Tosin äiti menee jälleen ilman kynsilakkoja ja ihan farkuissa, mutta kuitenkin. :)

Meidän torstai-ilta sai vähän vauhdikkaan käänteen, ja päädyttiin hurauttamaan aika vauhdilla päivystykseen, mutta nyt on onneksi kaikki hyvin, ja potilaskin saatiin jo tänään kotiin toipumaan. Takana on siis jälleen kerran vaiherikas viikko kaikkine yllätyksineen. Mutta tästä on parempi kuin hyvä lähteä kohti viikonloppua, ja nauttia tuosta selkenevästä taivaasta ja auringonsäteistä.

Toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua. Kevät tullee, satoi tai paistoi! ♡


4 Responses to “Kohti viikonloppua”

 1. Hanna S sanoo:

  Moi,
  Ihastelin teidän ihanaa yläkerran aulaa:) Olisin kysynyt mistä olette ostaneet kirjakaapit ja rottinkituolin? Kaunis ja tyylikäs kokonaisuus.
  Hyvää kevättä ja kiitos blogista:)
  T: Hanna

  • Moi,
   Kirjakaapit ovat Iskun vanhaa Vellamo sarjaa, ja korituoli Ikeasta. Tuolia ei taideta enää myydä kuin mustana, mutta ehkä tämä luonnonvärinenkin taas joskus palaa takaisin valikoimiin. :)

   Aurinkoista kevättä myös sinulle! ♡

   -Emilia

 2. Hurmioitunut sanoo:

  Voi kun Klaara on kaunis! On kyllä uskomatonta miten nopeasti aika on mennyt! Muistan vieläkin ensimmäiset kuvat blogissasi tyttövauvasta ja nyt hänestä on kasvanut noin kaunis nuori neiti. <3
  Hyvää viikonloppua! Täällä yritetään tsempata irti flunssasta.

  • Voi sanopa muuta! Ihan välillä itkettää kun tajuaa, miten aika juoksee. Ovat niin pienen hetken kuitenkin vain lainassa. ♡

   Toivottavasti siellä on flunssat hoidossa ja olo jo parempi. Nyt kaikki vitamiinit ja kepulikonstit käyttöön, jotta saat lähteä virkeänä ja pirteänä Rooman matkalle!
   Ainakin tuo lisääntyvä valo nyt antaa ihanasti energiaa, vaikka täytyy myöntää, että noita pöpöjä tuntuu tulevan nyt ihan joka suunnalta. Mulla on nytkin hoidettavana yksi leikkauspotilas ja yksi flunssapotilas, ja tuntuu, että alkaisi pikkuhiljaa riittelemään. :D

   Ihanaa uutta viikkoa! ♡