Virvon, varvon…

09.4.2017

Ihanaa palmusunnuntaita!

Isoveikka halusi tänä vuonna lähteä virpomaan ystäviensä kanssa, mutta onneksi tälle pikkunoidalle kelpasi vielä isän ja äidin seura. Käytiin tyhjentämässä herkkuvarastot hoitotädiltä, hoitotädin vanhemmilta, isomummolasta ja naapurinpojilta. Vielä olisi tarkoitus huispata myös vanhemmilleni, joskin sinne taidetaan ottaa myös velipoika mukaan, kunhan reissuiltaan vaan kotiutuisi.
Vaikka täällä meillä päin kiertää joulun jälkeen myös nuutipukit, (ja nykyään on tietty myös halloween), olen itse enemmän tykästynyt tähän palmusunnuntain virpomisperinteeseen. Ehkä se on tuo kevät. Se, etteivät lapset kierrä pimeässä ja kylmässä, vaan keskellä päivää, ja ainakin tänään, aurinkoisen keväisessä säässä.

Virvon, varvon,
tuoreeks, terveeks,
tulevaks vuodeks,
vitsa sulle, palkka mulle!

Näiden kuvien myötä toivottelen teille kaikille suloista palmusunnuntain jatkoa!


10 Responses to “Virvon, varvon…”

 1. T sanoo:

  Oi miten söpö noita! :)

  Meidän ovea kolkutteli aamupäivällä kaksi noitaa ja pieni pupu.

  • Niin suloista katseltavaa nuo pienet virpojat palmusunnuntaisin. Meille ei eksynyt ketään, mutta mummulassa päästiin itsekin virvottavaksi. :)

 2. Johanna sanoo:

  Voihan söpöys :-)

  Ihanaa pääsiäisen aikaa teille!!!

  Toivottaa, Johanna

 3. Jonna sanoo:

  Voi jestas mikä ihana söpöliini siellä <3 meillä onkin virpomishommat edessä vasta ensi viikon lauantaina, pienimmät oottaa jo kovasti!

  • Niin, ylempänä länsirannikolla ollaankin vähän eri aikataulussa. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa teille ja lapsille mukavia virpomishetkiä! ♡♡♡

 4. MINI-blogi sanoo:

  Voi miten söpö virpoja!

 5. mamaEle sanoo:

  Oh
  Ihana söpö virpoja!
  Hyvää Pääsiäisviikkoa :)