Rauhallista pääsiäisen aikaa

13.4.2017

Piti hieraista aamulla silmiä pariinkin otteeseen, sillä ikkunan takana oli aivan mielettömän talvinen maisema. Lunta taisi olla enemmän, kuin talvellakaan parhaimmillaan, ja epäilin hetken, olenko sittenkään hereillä. Mutta totta tuo oli, autokin piti kaivaa lumen alta esiin. Aurinko onneksi teki tehtävänsä, ja päivällä suurin osa lumista suli jo pois. Olin kuvitellut tekeväni puutarhahommia pääsiäisen aikana, mutta katsotaan nyt.

Koululaiset lähtivät pääsiäiskirkon kautta lomille ja Klaaran kanssa olisi tarkoitus lomailla vähän pidempään. Kevään suurimmat kiireet alkavat helpottaa ja nyt viikonloppuun saa astua kevein mielin. Vähän myöhemmin me lähdetään lasten kanssa munajahtiin ja aloitetaan pääsiäinen iloisissa merkeissä isommalla porukalla. Ajattelin kuitenkin vielä huikata teillekin rauhallista kiirastorstaita ja muutenkin oikein ihanaa pääsiäisen aikaa. Nautitaan ja rentoudutaan!

Save


4 Responses to “Rauhallista pääsiäisen aikaa”

 1. Täällä on myös tullut tänään lunta ihan vaakana. Puutarhahommia oli täälläkin mielessä, nyt voi ehkä keksiä jotain muuta. Mukavaa munajahtia sinne teille. :D

  • Kiitos, hauska jahti oli! :D
   Onneksi ne pihatyöt odottaa kyllä tekijäänsä, joten tehdään ne kun säät taas suosivat!

 2. Piia sanoo:

  Ihanan tunnelmallisia ja kauniita kuvia! Täälläkin tuli pieni lumikuuro :)

  • Sitä lunta on tosiaan pääsiäisen aikanakin saatu lisää, mutta onneksi aurinko hoitaa homman nopeasti. Kevääseen on uskominen! :)

   Levollista toisen pääsiäispäivän iltaa sinne! ♡