Kohti viikonloppua

21.4.2017

Hups vain ja viikko meni. Aamulla piti kellon soidessa oikein miettiä, että mikäs päivä nyt on alkamassa. Tuntuu että vieläkin tuo pääsiäinen sekoittaa päätä. Toisaalta on ihana palata arkeen ja arkirytmiin, mutta onhan tässä myös oma haikeutensa. Nyt pitää kuitenkin nauttia viikonlopusta ennen kuin antaa ajatusten juosta enempää sinne ensiviikkoon. Ja onhan perjantai yksi viikon parhaista päivistä, joten siitä yritetään tänään ottaa kaikki ilo irti.

Nyt kun sateen (ja rakeiden!!!) jälkeen aurinkokin taas jaksaa pilkistellä pilvien lomasta, tekee mieli kaikkea keväistä. Koska helmililjat ja perunanarsissit ovat jo tulleet tiensä päähän, olen tällä viikolla kukittanut kotia astetta kesäisemmällä fiiliksellä. Edellispäivänä löytyi kivat ruukkukrysanteemit, ja nyt viimeisenä löytönä suuri marketta, jonka ajattelin laittaa kuistille. Josko sielläkin jo joku päivä tarkenisi istua iltapäiväkahvilla.

Tänään on siinäkin mielessä viikon paras päivä, että saadaan iskä kotiin ja päästään viettämään iltaa koko perheen kesken. Tosin näin viime yönä unta, jossa mies ilmoitti, ettei enää palaisikaan. Pieni jännitysmomentti viikon päätteeksi siis. :D Lasten kanssa on taas menty nakkisoppalinjalla, mutta josko tänään syötäisiin hiukan paremmin. Monta ideaa on kyllä mielessä, pitäisi vain osata päättää. Ensi viikolla on sitten jonkinlaisen ruokavalion puhdistuksen aika, sillä tämä viikko on  mennyt aika herkkupainotteisesti. :)

Nyt kuitenkin nopea paikkojen oikominen ja koti vähän ”kutsuvampaan” kuntoon. Viikonloppuun mennään iloisella ja aurinkoisella fiiliksellä!


12 Responses to “Kohti viikonloppua”

 1. Nina sanoo:

  Minäkin innostuin leipomaan pullaa. Yritin tehdä kauniita nutturapullia, mutta niistä taisi tulla enemmänkin sutturapullia. Onneksi tuo rakas aviomies on varsinainen pullahiiri, varmasti menee kaupaksi ulkonäöstä huolimatta. Ihanaa viikonloppua, toivottavasti myös aurinkoista!!

  • Höpsis, ei saa olla liian itsekriittinen! :) Ja sitä paisti, pullassa jos missä maku on se tärkein! :)

   Aurinkoa myös sinne!

 2. Satu sanoo:

  Ihana tuo laukku! Mistä olet löytänyt?

  • Se on tosi kiva ja sopivan rento. Vähän se tietysti on sellainen säkki, mihin tavarat katoaa helposti.
   Tämä on ostos viime kesältä. :)

 3. Meri80 sanoo:

  Kauniita kukkia Minä lähden kohta lenkille, sitten viikonlopun viettoon! Rentouttavia vapaapäiviä ❤

 4. Minttu sanoo:

  Ihana takki ♡ Onkohan mistä? Kaunista viikonloppua!

 5. Heidi sanoo:

  Oi, olet niin ihanan hehkuva jälleen kerran!

 6. Riitta sanoo:

  Hei! Minkä merkkiset nuo mustat tossut ja mistä olet hankkinut? Olen yrittänyt löytää samanlaisia.

  • Hei!
   Tossut on Niken, sellaiset sukkamaiset. Ostin ne alkuvuodesta viime vuonna ja ovat tosi ohutta materiaalia tuosta päältä, eli ei ihan kauhean kylmien kelien tossut. :)