Ah arkea!

18.5.2017

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, täällä on vihdoin päästy elämään taas tavallista arkea, ja voihan pieksut, mutta tuntuu muuten hyvältä! Luulin jo, etten koskaan pelastuisi mökkihöperyydeltä! Nautin arkeen paluusta suuresti, vaikkakin erinäiset rästihommat hiukan takaraivossa kummittelevatkin. Huomiseksi on kuitenkin luvattu kesää, ja edessä on viikonloppu, joten en uhraa aikaani negatiivisille ajatuksille, vaan nautin!

Kuistilla alkaa jo olla jonkinlaista arsenaalia ruukkuistutuksiin, ja huomenna on tarkoitus vielä vierailla vanhempieni kanssa tuossa viereisellä maatalousoppilaitoksella, josta tarttuu joka kevät matkaan niin kukkia, kuin hyötykasvienkin taimia. Sormet syhyävät päästä istutuspuuhiin, ja siinäpä viikonlopulle onkin suunnitelmaa. Tehdään kesää, ja otetaan kaikki irti vihdoin lämpenevistä keleistä.

Muutama hopeavitja odotteli myös kuistilla istuttamistaan, mutta nappasin ne nyt vielä pariksi päiväksi sisälle keittiötä piristämään. Sopivat jotenkin sävyiltään niin passelisti sisustukseen. Ehkä tuo lämpenevä sää sitten saa sisustuksenkin muuttumaan kesäisempään suuntaan, nyt vielä mennään näin.

Tämän torstain ohjelmassa on myös jonkinlainen kauneuskylpeminen, sillä nyt jos koskaan on hyvä paikka laittaa sääret säihkymään ja kantapäät silkinsiloisiksi. Josko vaikka huomenna jo tarkenisi ilman villasukkia!

Toivottelen oikein mukavaa torstaita teille kaikille! Nyt voisi varmaan sanoa, että torstai on toivoa täynnä!

Save


4 Responses to “Ah arkea!”

 1. Hurmioitunut sanoo:

  Savossa sataa vettä ja puut ovat yhtäkkiä tulvahtaneet täyteen silmuja, toivoja vihreydestä. Pieni kotispa-hetki olisi täälläkin trapeen. Kantapäät ovat ihan kamalassa kunnossa. Huomaan, että kevät tuo tosin intoa siihenkin hommaan. :)
  Hyvää viikonoppua!

  • On kyllä ollut varsinaista vihreän pukkaamista nämä viime päivät. Ja huomaahan sen allergiaoireissakin.

   Kevät saa totisesti ajatukset noihin hilseileviin sääriin ja kuiviin jalkoihin. Mutta itselleni ainakin se ryhtyminen on se pahin vaihe, kyllä ne sitten äkkiä saa hoidettua kun vain pääsee alkuun. :)

 2. Teillä on kyllä arkikin niin kaunista :).
  Ihanaa, kun kesä tulee melkein varkain. Aurinkoista viikonloppua sinne!