Marjaomenapensas -kaunis pihassa ja maljakossa

10.6.2017

Lauantaita muruset!

Mikä ihana kesäpäivä saatiinkaan, vaikka sääennuste ei kovin suuria lupaillut. Taas hyvä esimerkki siitä, ettei niitä ennusteita kannata niin orjallisesti tuijottaa. Nyt tosin alkaa mennä jo pilveen, ja sää viilenikin kunnolla. Sisälle siirryttäessä nappasin muutaman marjaomenapensaan oksan mukaani ja laitoin maljakkoon. Hyvä tapa vaihtaa kesäpäivä kesäiltaan!

Nyt elellään niitä päiviä kun puutarhassa puhkeaa kukkaan kaikenlaista. Yksi katseenvangitsija on juurikin tuo marjaomenapensas, jonka valkoiset kukat jo päivän puolelta aukesivatkin. Kun jokainen nuppu ehtii aueta on näky todella kaunis. Joten, mikäli et omista omenapuita, tai sellaisia pihaasi jostain syystä halua, niin tässä on helppohoitoinen kaunotar! Meiltä löytyy myös purppuraomenapuu, muta oma silmäni ei juuri erota sen purppuraisia kukkia tummanpuhuvasta lehdistöstä. Niinpä tämä marjaomena vetää kisassa pidemmän korren!

Pannari a.k.a. kropsu on uunissa paistumassa, ja lapset pesulla. Viikon paras (ja ainoa) telkkaripäivä on käsillä, joten varsin mukava iltakin on tiedossa.

Rentoa lauantai-iltaa!


6 Responses to “Marjaomenapensas -kaunis pihassa ja maljakossa”

 1. Piia sanoo:

  Hurmaavia kuvia :) Tämä alkukesä on niin ihanaa aikaa, kun kaikkialla kukkii!

 2. Sussiluu sanoo:

  Ei voi muuta sanoa, kuin että teillä on vaan niin älyttömän kaunista ja seesteistä. Oikein piti istua alas ja huokaista syvään, kun olet saanut kuviin juuri oikean tunnelman ja hetken.
  Oikein ihanaa kesää sinulle ja perheellesi

  • Kiitos sinulle! ♡ Mukavaa jos saan kuvien kautta jotakin kivaa tunnelmaa eteenpäin. :)

   Sinne myös kaunista ja aurinkoista kesää ja mukavia kesäpäiviä! ♡

 3. Tosimummo sanoo:

  Tuo on kyllä kaunis näky. Harmi ettei menesty enää meidän vyöhykkeellä!

  • Onhan se, mutta ei tosiaan taida kolmosta ylempänä olla kovinkaan hyvä kasvamaan. :( Harmi, sillä tuo on kyllä näyttävä ja komea.

   Kaunista ja kukikasta kesää joka tapauksessa! ♡