Aurinkosuoja ja muut lomalaisen luotettavat ystävät

15.6.2017

Suvivirret on veisattu ja kesä virallisesti aloitettu. Lomasuunnitelmia meillä on kaikilla erilaisia. Joku aikoo viettää lomansa vesillä, toinen golfkentälle. Joku lähtee aurinkolomalle, joku haaveilee torkuista laiturinnokassa. Oli suunnitelmissa sitten puutarhatyöt tai hiekkarannalla loikoilu, fiksu auringolta suojautuminen kannattaa sisällyttää lomasuunnitelmiin. Life ambassador -yhteistyöpostaussarjassa sukelletaankin tänään kesälomatuotteiden maailmaan!

Edellisessä Life -postauksessa juuri puhuttiinkin kauneudesta, ja yksi ihoa selkeästi vanhentava tekijä onkin auringon haitallinen säteily. Kuten tiedätte, keskipäivän molemmin puolin tuo säteily on voimakkaammillaan, ja silloin kannattaa ihan oikeasti miettiä myös auringon vaarallisuutta. Koska harva kuitenkaan on valmis linnoittautumaan kokonaan sisätiloihin voi ihoa suojata myös lierihatuin ja vilpoisin, ihoa peittävin vaattein. Aurinkosuojatuotteet ovat yksi osa UVA- ja UVB -säteilyltä suojautumisessa, ja aurinkovoiteita tulisikin käyttää kesällä ahkerasti, vaikka se oma lempipaikka varjossa olisikin.

Luonnollinen ja laadukas vaihtoehto kemiallisille aurinkosuojatuotteille löytyy Algamaris -tuotesarjasta. Sarja sisältää 100 % luonnollisia mineraaliaurinkosuoja-aineita, 100 % luomutuotettuja kasviöljyjä ja patentoitua Alga-gorria yhdistettä. Sarjasta löytyy tehokas aurinkosuoja paitsi kaikille luonnonkosmetiikkaa suosiville, myös allergia- ja tuoksuyliherkille.
Ekosertifioidut ja vegaaniset tuotteet sopivat niin aikuisille, kuin lapsillekin.


Suojakertoimet Algamaris -tuotteissa ovat keskivahvaa (SK30) – vahvaa (SK50+), ja tuoteperheestä löytyy erikseen kasvoille ja kaulaniholle tarkoitetut tuotteet. Luomu aloe veraa, shea voita, antioksidanttista patentoitua Alga-gorria yhdistettä ja luomulaatuisia kookos sekä kasviöljyjä sisältävä After Sun -voide rauhoittaa ja hoitaa ihoa aurinkoisen päivän jälkeen.
Vaikka Algamaris tuotteet vedenkestäviä ovatkin, pätee näihin sama suositus, kuin muihinkin aurinkovoiteisiin: Vedessä oleilun jälkeen voidetta on aina syytä lisätä!

Jo edellisessä postauksessa esittelemäni Life Aurinko Plus -tabletit voisi lisätä myös tähän lomalaisen ystävälistaan. Ne paitsi edistävät rusketusta ja pidentävät rusketuksen kestoa, myös valmistavat vaaleaa ja aurinkoherkkää ihoa kesän viettoon.

Aurinkosuojavoiteiden lisäksi yksi vanha tuttu kesätuote on Aloe vera! Life Aloe Vera Geeli  rauhoittaa, puhdistaa ja viilentää ärtynyttä ihoa, ja toimii siksi hyvin esimerkiksi auringonoton jälkeen. Geeli käy hyvin myös ihottumiin tai kevyeksi vartalovoiteeksi, ja on loistava apu ihokarvoja höyläävälle. 100% luonnonmukaisesti viljellystä aloe verasta valmistettu geeli nimittäin paitsi korvaa vaahdon, toimii myös kivasti ihokarvojen poiston (tai parranajon) jälkeen ihoa rauhoittavana tuotteena.
Life Aloe Vera -sarajasta löytyy myös nopeasti imeytyvä, kevyt ja rasvaton Life Aloe Vera Spray, jota on helppo suihkia iholle pitkin päivää. Tuotetta voi käyttää myös virkistävänä kasvovetenä.

Ihonhoidon ja auringolta suojautumisen lisäksi, lomalla on hyvä muistaa myös suoliston hyvinvointi. Probiootit toki auttavat ympäri vuoden vatsa ja suolistovaivoihin, mutta lomalla ne tarjoavat myöskin tarpeellista vastustuskykyä mahdollisesti erilaista bakteerikantaa kohtaan. Life Probiootit sisältävät 5 miljardia bakteeri / kapseli, mutta eivät kuitenkaan mitään lehmänmaitoperäisiä aineita. Probioottikuuri kannattaa aloittaa jo ennen lomaa, ja tuotteen käyttöä on syytä jatkaa myös lomamatkan ajan, mikäli haluaa välttää ikävät vatsataudit reissussa.

Alennuskoodi

Mainitsemalla myymälässä ”Life Ambassador” saat yhdestä kertaostoksesta – 10 % alennusta. Koodi on voimassa missä tahansa Life-myymälässä juhannukseen 23.6. 2017 saakka. Sama alekoodi on voimassa myös Lifen verkkokaupassa.
Nyt siis kannattaa napata valmiiksi kaikki lomareissuun tarvittava, vaikka se oma loma vasta loppukesästä olisikin. Myymälässä tuotevalintojen suhteen kannattaa tietenkin kysyä vielä apua henkilökunnalta!

Life matkalle mukaan -tuotteet löydät kaikki täältä.

Save

Tallenna

Tallenna

Tallenna


Comments are closed.