Luonnonsävyjä olohuoneessa

16.6.2017

Heips ja perjantai-iltaa!

Pihajutuista välillä sisälle, ajattelin nimittäin vielä laittaa teille muutaman kuvan olohuoneesta! Ei ehkä varsinaisesti kovin kesäinen fiilis, mutta tykkään tästä tunnelmasta, enkä koe mitenkään tarpeelliseksi sen enempää kesää sisälle laittakaan. Kukat ja kasvit tekevät kyllä kesätunnelmaa harmaudenkin keskelle. Maljakossa on tänään karhunkuminaa, tuollaista koiranputken ja tillin risteytykseltä näyttävää perennaa, josta tykkään todella paljon. Se on kaikessa vihreävalkoisuudessaan yksi kesän suosikeistani. Vaatimaton, mutta kaunis!

Hain tänään vielä viimeiset kesäkukat ja sitten alkaakin olla kaikki ruukut ja korit täytettynä. Sisällä suoritin sellaisen pikatehosiivouksen, jotta viikonlopun viettoon päästäisiin astumaan ainakin pikkuisen seesteisemmissä tunnelmissa. Mies leikkasi vielä nurmikonkin, joten nyt on koti ja piha melkein kuin juhannuskunnossa. Tosin pitää varmaankin ottaa vielä uusiksi ensi viikolla. Katoavaista molempien kauneus. :)

Almallekin on varattu ensi viikoksi ”kampaaja” joten tuo karvaturri muuttuu kyllä vielä ihan nätiksi juhannustytöksi. Ilman mustaa nenää, koiraa voisi nyt jopa luulla lampaantaljaksi. :D

Nyt kuitenkin taco-illan viettoon ja sitten ruuan päälle pienelle puutarhakävelylle. Perjantai-illan kunniaksi voisi vaikka avata viinipullon! Ei lainkaan hassumpi idea.

Kaunista viikonloppua!


8 Responses to “Luonnonsävyjä olohuoneessa”

 1. Heidi sanoo:

  Niin kaunista teillä!
  Saaako kysyä mitkä nuo sohvien päällä olevat kankaat ovat? siis ne ihan valkoiset lakanantyyppiset jotka ”suojana”? samanlaiset hakusessa :)

  Kiitos ja ihanaa kesää!

  • Kiitos, Heidi!
   Kankaat ovat ellokselta ja siis ihan sohvanpäälisinä myytiin. Ovat kuitenkin siis ilman mitään laskoksia ja rypytyksiä. Vain kuin jättikokoiset pöytäliinat.
   Ne voi sitten itse mallata sohvan muodon mukaan. Ja on hyvää kangastakin vielä, meillä ainakin pesty moneen kertaan, ja miksikään eivät ole menneet. :)

   Ihanaa kesää sinnekin! ❤️

 2. Mari sanoo:

  Moikka,

  Teillä on todella kaunis koti! Onko olohuoneessa tapetti vai maali? Jos saa kysyä niin mikäli maali niin onko mikä värisävy? Todella kaunis ja hillitty.

 3. Teija sanoo:

  Hei, kaunis tunnelma teillä ja hienosti olet vanginnut sen kuviin. Ihanaa kesää koko perheelle :)

 4. Teillä on kyllä niin kaunis koti!
  Juttelin juuri äitini kanssa puhelimessa ja hän kertoi vaihtaneensa kesäverhot kotiin. Sama on tehty joka kesä niin kauan kuin muistan ja varmasti jo ennen minuakin. Omassa kodissani en moista ole tehnyt minään vuonna enkä vuodenaikana. Koristeet ja kukat tuovat mukanaan kesän, joulun, pääsiäisen jne. Silti rakastan yli kaiken niitä lapsuudenkodin joulu- ja kesäverhoja, ja tuntuisi varmasti oudolta, jos ne jonakin vuonna jäisivätkin kaappiin :)

  • Sama juttu minun lapsuudenkodissani. Äidin virkkaamat verhokapat, kesällä valkoista ja jouluna punaista. Ja ne punaiset verhot kuuluvat jouluun. Ilman niitä ei tule joulu, ja sama pätee moneen muuhunkin joulukoristeeseen.
   Varmasti kyse on jonkinlaisesta sukupolvikysymyksestä. Meillä ei ole verhoja ollenkaan, mikä taitaa olla enemmän tätä päivää. Mutta onneksi koti on paikka jossa jokainen saa rakentaa ympärilleen juuri omanlaistaan tunnelmaan. :)