Terveisiä ja kiitoksia

23.7.2017

Sunnuntai-iltaa ihanat!

Ihan heti suuri kiitos edelliseen postaukseen jättämistänne kommenteista. Kiitos, että nappasitte kiinni ajatuksestani ja kiitos, että suhtauduitte siihen niin hyvin. Ja vaikka joskus kommenttiboksissa sitä pahaa oloa puretaankin, pitää kuitenkin sanoa, että suurimmaksi osaksi boksi täyttyy sydämellisten ihmisten sydämellisistä sanoista. ♡

Ajelemme juuri kotiin kesäisestä Helsingistä, jossa vierähti koko sunnuntaipäivä. Suomenlinna tarjosi aurinkoa ja raikasta tuulta, sekä mukavan irtioton viikon päätteeksi. Pitkästä aikaa myös kamera lauloi reissussa ja tallensi sisäänsä ison joukon perhealbumitavaraa. Upeissa maisemissa on ilo kuvata. Niin, ja kuvaamisen iloa tähän kesään tuo myös ajatus syksystä. Silloin pääsen nimittäin aloittamaan valokuvausopinnot, joista olen jo pitkän haaveillut.

Mutta nyt keskityn pitämään vieruskaverini hereillä. Takapenkki hiljeni jo.

Ihanaa iltaa! ♡


8 Responses to “Terveisiä ja kiitoksia”

 1. Pitkin kesää olen lukenut blogiasi, nyt jätän minäkin kommentin. Edellinen tekstisi oli todella hyvä: pohdiskelet punniten ja ajatuksia antaen. Arvostan sitä suuresti: rajanvetoja yksityisen ja julkisen välillä, elämän iloja ja murheita. ♥

  Ja nyt tässä: Suomenlinna! Syksyllä alkavat valokuvausopinnot kuulostavat nekin niin hyvältä. Toivottavasti postailet niistä aina joskus.

  • Kiitos, Katja, kauniista sanoista! ♡♡♡

   Suomenlinna on kaunis ja jollakin tapaa niin viehättävä juuri siksi, että on ihan Helsingin kyljessä, mutta silti niin omalla tavallaan uniikin rauhallinen.
   Ja ihan varmasti myös valokuvausopinnot pääsevät osaksi blogia!

   Kaunista kesää sinulle! ♡

 2. Marja sanoo:

  Oo siis valokuvausta alat opiskella! Ihan mun unelma! Mitä en taida uskaltaa ikinä toteuttaa… ellen pystyisi opiskelemaan työn ohella.

  Ja oo Suomenlinna. Josko sinne ennättäisi vielä joku elokuun kaunis päivä… jos silloin olisi helteetkin :D

  • Olen itsekin haaveillut tästä tosi pitkään. Lisäksi kun halusin vielä ihan ammattitutkinnon, niin onhan tätä tosiaan pitänyt vähän miettiä. Kokopäiväopinnot ym. Mutta niin hurjan jännää!!!! :D

   Suomenlinna on kyllä niin kaunis. Itse haluisin sinne syksyllä kun puissa on värit ja ruoho jo syyssäästä tuuleentunutta. Ehkä silloin olisi myös vähän hiljaisempaa. :)

 3. -A- sanoo:

  Onnea Sinulle Emilia! Valokuvausopinnot kuulostaa mielenkiintoiselta ja varmasti on ihan sinun juttusi. Onnea!

  • Kiitos! ♡
   Olen kyllä hurjan iloinen ja odotan syksyä ensimmäistä kertaa ihan hirveällä innolla! :)

   Kaunista uutta viikkoa! ♡

 4. Minna sanoo:

  Ihanaa! Onnittelut opiskelupaikan johdosta! Valokuvaaminen on kyllä aivan oikea ala sinulle, kuvasi ovat jo nyt todella kauniita.
  Minä hain myös kouluun keväällä, mutta en päässyt, kun ei ole riitävästi työkokemusta alalta. No jos nyt tulevana talvena saisi hieman sitä työkokemusta oikealta alalta, niin voin hakea ensi vuonna uudestaan opiskelemaan.
  Oikein ihanaa alkavaa syksyä ja kaikkea hyvää opiskeluusi!

  • Kiitos, Minna. Olen hautonut tätä ajatuksena jo pitkään, ja koska koulutusohjelma ei ala joka vuosi, olen myös joutunut odottelemaan.
   Mutta hätäkös meillä aikuisilla. Tiedetään jo, että vuosi sinne tai tänne on oikeasti aika pieni juttu. :) Eli se ensi vuosi tulee tosi nopeasti ja sitten olen työkokemusta rikkaampana taas hakemassa kouluun. :)

   Kaikkea hyvää sinne. Kauniita ja kuulaiat elokuun aamuja! ♡