Ekologista siivousta ja Dermosil Living -arvonta

30.7.2017

Huomenta! Tuntuu nämä viimeiset viikot ennen koulujen alkamista menevän kuin pikakelauksella. Kaikenlaista menemistä ja tulemista, mutta välillä on kyllä ihana ihan vain olla kotonakin ja tekemättä mitään erityistä. Mutta onpa kotona myös yksi homma, joka jo ihan perinteenkin vuoksi pitää nyt seuraavan, reilun viikon aikana, toteuttaa. Olen nimittäin pitänyt tapana tehdä sellaisen “suursiivouksen” aina ennen koulujen alkua. Meillä ei kauheasti “suursiivota” jouluksi tai juhannukseksikaan, mutta kesälomien loppuminen on sellainen virstanpylväs, joka aloittaa elämässä uuden lehden, ja siihen on ihana valmistautua oikein kunnolla. Ja helpottaahan se arjen alkuakin, kun koti on siivottu ja hetken aikaa pärjätään taas niillä ylläpitävillä jutuilla. Ja mitä tulee itse siivoukseen, niin ainahan se on hauskempaa, kun on kauniit, mutta myös tehokkaat välineet. Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dermoshopin kanssa, ja sen keskiössä ovat uuden Dermosil Living –tuotesarjan ekologiset kodinpuhdistusaineet.

Kesän aikana yritän käydä mahdollisimman monta kaappia ja laatikkoa läpi, ja oikoa paikkoja, sekä karsia turhaa ja ylimääräistä tavaraa. Myös lasten vaatteet käydään läpi, ja hankintatarpeet listataan ylös. Ikkunat on hyvä pestä joko tässä vaiheessa, tai sitten siinä syyskuun alussa. Joka tapauksessa niin, että alati vähenevä valo pääsee kuitenkin esteettä sisään. Mutta sitten on se ihan perussiivoaminen, imurointi, lattioiden pesu, kosketuspintojen huolellinen puhdistaminen ja pölyjen pyyhintä. Eli tavallinen viikkosiivous, mutta tässä kohtaa se tehdään oikein superhuolellisesti!

Ylipäätään tämän seremonian on tarkoitus helpottaa arkea. Kun tavaroille on omat paikkansa, ja niiden käyttö on vaivatonta, myös arki toimii helpommin. Samaan ajatukseen perustuu myös se, että haluan kodin käyttöesineiden olevan nättejä ja katseenkestäviä. Muistatte ehkä, kun esittelin viime kesänä uuden Dermosil Living -sarjan ja sen kauniit kodintuotteet? No, nyt sarja on laajentunut yleis- sekä keittiönpuhdistusaineeseen, jotka kauniine pakkauksineen toimivat myös osana sisustusta, eikä niitä tarvitse sulloa siivouskomeroon piiloon. Uskon nimittäin, että siivousvälineitä ja -aineita tulee käytettyä huomattavasti useammin, kun ne on esillä ja aina käden ulottuvilla!

Dermosilin tuotteet ovat monelle tuttuja kosmetiikkapuolelta. Ihonhoitotuotteiden lisäksi Dermoshopista löytyy myös meikit ja hiustenhoitotuotteet, ja nyt tosiaan uusimpana myös kodintuotteet. Valikoimiin kuuluu ECOCERT-sertifioitu Nature-luonnonkosmetiikkasarja ja nyt myös nämä ECOCERT -sertifioidut kodinpuhdistustuotteet. Lisäpisteet annan tuotteille siitä, että niihin (kuten myös moneen muuhunkin Dermosilin tuotteeseen) on saatavilla täyttöpakkaukset. Kauniiden pullojen hävittäminen heti tuotteen loputtua on nimittäin aika järjetöntä puuhaa.

LUKIJAKILPAILU

Valitse oma suosikkisi verkkokaupan valikoimasta ja kerro se kommentissasi. Voit myös perustella valintasi. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Dermosil Living-tuotepaketti, joka sisältää siivoustuotteet, huonetuoksun, tiskirätin, tarjottimen, käsisaippuan, käsi- ja vartalovoiteen sekä suihkugeelin.
Palkinnon arvo on noin 70€, ja kilpailussa arvotaan kolme voittajaa.
Jätäthän kommenttisi viimeistään 6. 8. 2017

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Kaunista sunnuntaipäivää!

Tallenna

Save

Tallenna


193 Responses to “Ekologista siivousta ja Dermosil Living -arvonta”

  1. Heli Immonen says:

    Esteettisesti kaunis tuotesarja, olisi kiva päästä kokeilemaan!! Erityisesti tuo keittiösuihke houkuttaa osana uuden keittiömme sisustusta sillä pullo näyttää siltä että sen voisi pitää esillä eikä piilottaa alakaappiin kun käyttöä on useammankerran päivässä suihkusaippua on tuottutuote ja tykäkätty.

  2. nelliina says:

    All Purpose Cleaner kuulostaa tehokkaalta ja kätevältä. Mukaan kivaan arvontaan 🙂

  3. Tiu says:

    Voi kiitos tästä postauksesta ja upeasta kilpailusta. Nyt taisin löytää itselleni uuden luottosarjan, jotenkin minulta on mennyt aivan ohi nämä tuotteet. Ensimmäiseksi halauaisin Living Yleispuhdistusaineen! Tiskirättikin näytti kuvissasi “herkulliselle” hih Ehdottomasti mukana mahtavan tuotepaketin arvonnassa.

  4. Niina says:

    Yksi dermosilin lemppareistani on saksanpähkinäkäsivoide! Niin ihanan tuoksuinen ja kosteuttava 🙂 Ihana arvonta!

  5. Jessika says:

    Suosikki on ehdottomasti siivoussuihkeet, niitä kuvastosta juuri ihailinkin

  6. RmariannaS says:

    Keittiösaippua Salvia on ollut suosikki tuote tämän kevään/kesän ajan. 🙂 Olisi kyllä ihanaa päästä testaamaan näitä uusia siivous tuotteita! Juuri nyt istun aamupalan ääressä ja koitan olla ajattelematta siivoamista, sillä sotku on melkoinen kesän jäljiltä, kun kaikki taapertavat paljain varpain ulkona ja sisällä + remontti, joka onneksi ehti valmistua!

  7. Katja says:

    Kestosuosikkini on keittiösaippua Salvia. Ongelmana on vain keittiön uusi allas, jonka reunalle pullo ei mahdu. Nyt se majailee pienemmän altaan pohjalla. Mökillä haluan testata kaikkea mahdollisimman biohajoavaa.

  8. Tiina says:

    En ole kokeillut mitään sarjan tuotteita, mutta ehdottomasti aion kokeilla. Ihanan näköiset pakkaukset ja ekologisuus suuri plussa. Kitchen cleener- puhdistusaine vaikuttaa mielenkiintoisimmalta ja sen valitsisin ensimmäiseksi testiin.

  9. Terhi Haanpää says:

    Dermosilin tuotteet ovat tuttuja jo monen vuoden ajalta ja tykännyt ehdottomasti. Erityisesti hyvä hinta laatusuhde sekä laadukkaat tuotteet ovat mielyttäneet. Uudet puhdistusaineet tulevat varmasti kokeiluun!

  10. Saprukka says:

    Keittiösaippua Salvia on koristanut tiskipöytääni jo vuoden päivät. Tuoksu siinä on ihana ja se on ollut kovin riittoisa. Minustakin olisi kiva päästä kokeilemaan uusia siivoustuotteita. Nyt kun pitkän loman jälkeen arki alkaa, lienee taas aika pölyrättiinkin tarttua.

  11. Outi says:

    Hiusturbaani on ehdoton lemppari! Keittiösaippua ja lasten suihkushampoo ja kylpyvaahto kuuluvat myös meidän vakio varustukseen. Kodin puhdistustuotteet ovat itselleni uusi tuttavuus, mielelläni testailisin 🙂

  12. Maikku says:

    Olen käyttänyt kosmetiikkatuotteita jo pitkään, mutta nämä siivoustuotteet ovat minulle uusia. Kitchen cleaner voisi niistä olla suosikki, kaunis pullo voisi olla aina tiskipöydällä, jolloin sitä olisi helppo käyttää.

  13. Jaana.R says:

    All purpose cleaner sekä KItchen cleaner.

  14. pimassou says:

    Keittiösaippua salvia on näistä suosikkini, ihan siitä syystä, että se on tähän mennessä ainoa kokeilemani Living-sarjan tuotteista. Toimiva ja hyvä! 🙂 Ilahduin suuresti näiden siivousaineiden tulemisesta valikoimaan, täyttöpusseista vielä enemmän. Mukaan arvontaan.

  15. Niina T says:

    Suosikkini on yleispuhdistusaine suihkutettavassa pullossa! Peukut pystyyn! 🙂

  16. Tuula says:

    Dermosilin tuotteet hyviä ja hinta kohdillaan. Nämä uudet tuotteet kiinnostaa molemmat. Mukana arvonnassa.

  17. Tellervo Leivo says:

    Yleispuhdistusaine ainakin olisi mukava testata! 🙂

  18. Sirkku says:

    Olipa hyvä postaus! Pidän kyllä kaikista tuotteista, yleispudistusaine on hyvä, mutta nyt suosikki on keittiösaippua Salvia.

  19. js says:

    Oi tuo huonetuoksu olisi varmasti ihana! Kiva sarja, nyt tutustun. Nätit pullot kun on esillä niin niitä tulee käytettyäkin 😀 Raikasta loppukesää Sinulle!

  20. Sonja says:

    Onpas kauniita pulloja❤
    Dermosilin suosikkeja ovat olleet suolavesispray hiuksille, virkistävä jalkadödö sekä sesonkituotteet!

  21. Kristiina says:

    Yleispuhdistussuihke olisi ihana. Keittiösaippuat ovat olleet jo pitkään käytössä.

  22. Sanna says:

    Yksi suosikkituotteistani Dermosililla on ollut keittiökäsisaippua Saga. Ja näitä uusia Living-sarjan puhdistusaineita olisi kiva päästä kokeilemaan!

  23. Emmi says:

    Oih! Sattuipa arvonta hyvään aikaan. Olen täältä pohjanmaalta muuttamassa Helsinkiin opiskelemaan, joten kaikki siivoustarvikkeet yms olisivat erittäin tervetulleita!! Verkkokaupasta kiva juttu oli huonetuoksu, mutta toki kaikki kauniit saippuapurkit, mitä kuvissa näkyi oli ihania
    Jospa osuis arpaonni kohdalle!

  24. Anu says:

    Ihania tuotteita ja ihania pakkauksia, tuota all purpose siivousainetta olisi kiva kokeilla.

  25. -K- says:

    Noita on kokeiltava ehdottomasti jatkossa!
    Suosikkini on Living sarja,käsisaippua pullo on niin nätti…monta kertaa sitä jo täytetty.

  26. Kirsi says:

    Keittiösaippua on meillä jatkuvasti käytössä, tykkään muutenkin Dermosilin tuotteista. Näillä pesuaineilla olisikin ihana suorittaa tuollainen samanlainen suursiivous ennen kiireisen syksyn alkua kun on koulun aloitusta ja harrastuksia tiedossa.

  27. Marianne says:

    Keittiön puhdistussuihke on ihanassa pakkauksessa, ja vaikuttaa kätevältä tuotteelta.

  28. Marine says:

    Voi miten ihania ja söpöjä pakkauksia, nämä tuotteet mennyt itseltö ihan ohi mutta kaikki suihkeet tulisi meille tarpeeseen. Ne on niin käteviä.

  29. Niina K. says:

    Ihania kaikki. Toimivien tuotteiden ja ekologisuuden lisäksi esteetikkona arvostan korkealle myös tyylikkäät ja yksinkertaiset pakkaukset. Minulle siisti ja puhdas koti ovat tärkeitä. Siksi valitsen siivoustuotteet.

  30. EssiHoo says:

    Dermosilin valikoimasta ehdoton luottotuotteeni on Vitamin E-kasvopuhdistusaine, nimenomaan ihanassa pumppupullossa josta tulee pehmoista vaahtoa! Kodinhoitosarjaan en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta olisi varmasti oiva apu remonttipölyjen siivoamisessa 😉

  31. Sanna says:

    Dermosilillä on paljon hyviä tuotteita ja ihan mahtavaa että on tullut siivousaineita valikoimaan. Iso plussa myös luonnonmukaisista tuotteista. Olisi tosi kiva päästä kokeilemaan näitä aineita☺

  32. Tuo mustassa pullossa oleva Käsi- ja vartalovoide on suosikkini monista eri vaihtoehdoista. Joudun työni vuoksi, ja muutenkin, käyttämään käsivoidetta usein. Siksi onkin ihanaa, että hyväksi ja toimivaksi todetun tuotteen pullokin on tyylikäs.

  33. anna s. says:

    Keittiökäsisaippua Saga oli ihanan näköinen ja sopivan kokoinen pullo 🙂 Kaikki dermosilin tuotteet on niin ihanan näköisiä 🙂

  34. s says:

    Hyviä ekologisia siivousaineita olen etsinyt koko kesän, plussaa näille myös hinnasta. Keittiöpuhdistusainetta haluaisin ehdottomasti kokeilla.

  35. Ewa says:

    All purpose cleaner olisi varmasti loisto tuote! Mistä sun ihana pölyhuiska on?

  36. Maisa says:

    Kiva kuulla näistä! Useampikin tuote kiinnostaa. Ekana voisi testata All purposea.

  37. hilkka says:

    Nuo living -sarjan tuotteet ovat ihania. Yksinkertaisia ja moderneja, sopisi hyvin tyyliini 🙂

  38. Tiiti says:

    Kosmetiikkatuotteet on tuttuja, Aloe vera- geeli jokapaikan luottotuote, mutta näitä kodin tuotteita en ole vielä testannut. Kyllä nuo siivoussuihkeet olisi varmasti ensimmäisenä kokeilulistalla.

  39. JonnaMarian says:

    Vitamin E -sarjan kaikki tuotteet ovat olleet suosikkeja jo pitkään. Lisäksi aina löytyy jotain uutta ihanaa testattavaa 🙂 mihinkään Dermosilin tuotteisiin ei ole ikinä tarvinnut pettyä. Näitä uusia puhdistustuotteita on myös ehdottomasti kokeiltava!

  40. Kipsuli says:

    Keittiöpuhdistusaine suihkepullossa on ihan ehdoton, helppo pyyhkiä roiskeet heti pois. Ekologisia tuotteita kauniissa pakkauksissa ja hintakin on erittäin kohtuullinen, mahtavaa!

  41. Teea says:

    Keittiösaippua on suosikki, pullo on tyylikäs pitää valkoisessa ja yksinkertaisessa keittiössä esillä.

  42. Hilla says:

    Keittiökäsisaippua Saga. Uskon, että tämä olisi hyvä tuote.

  43. Nina says:

    Keittiösaippua ja Living käsisaippua jatkuvassa käytössä meillä. Olisi mahtavaa päästä testaamaan uutuus tuotteet.

  44. Emppa says:

    Mukana arvonnassa 🙂

  45. Päivi says:

    Kitchen cleaner on oma suosikkini!<3

  46. Melissa says:

    Kiinnostuin juuri tästä All purpose cleaneristä. Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä, sillä Dermosilin tuotteita en ole koskaan ennen käyttänyt. 🙂

  47. Satu says:

    Keittiösuihke

  48. Minna says:

    Ehdottomasti kokeiluun menee voitolla tai itse hankkimalla tuo All purpose cleaner. Tyylikäs ulkoasu tuotteella ja uskon myös Dermosilin laatuun sisällön suhteen.

  49. Miia says:

    Dermosil Livingin tuotteista värikkäät nestesaippuat ovat tuttuja ja joku niistä (en muista mikä, harmi) oli aivan taivaallisen hyväntuoksuinen! Joten niiden joukosta suosikkini löytyy!

  50. suffeliini says:

    Siivoussuihkeet kiinnostaa kovasti, Dermosilin tuotteita löytyykin mm. suihkusaippuan, käsisaippuan ja voiteiden muodossa, ja kovin olen tykännyt. Mukaan kivaan arvontaan! 🙂

  51. Ssari says:

    Kaikki siivoustuotteet kiinnostaisivat. Olisi ihana aloittaa syksy siivoamalla koti uuteen uskoon uusilla,kauniissa pakkauksissa olevilla tuotteilla!

  52. Pia says:

    Living käsisaippua on yksi Dermosil suosikkini. Aivan ihana tuoksu. Siivousaineita olisi kiva päästä kokeilemaan. Ekologisuus iso plussa.

  53. Ritva says:

    Keittiöpuhdistusaine, natural Ecocert Deterge; olisi nopeasti valmiina saatavilla ja luvataan tehokkaaksi.

  54. sikkuralla says:

    Yleispuhdistusaine, natural Ecocert Detergent kiinnostaa eniten. Kivannäköisiä ovat putelit.

  55. Hanna says:

    Mun suosikit on siivoussuihkeet. Ja isot plussat täyttöpakkauksista.

  56. Ink says:

    Dermosilin tuotteet ovat minulle tuttuja jo lapsuudesta. Kivoja uutuustuotteita taas ja tuo huonetuoksu kiinnostaa,sillä haluaisin hyvää tuoksua kotiin koska täällä majailee myös iso koira:)

  57. Jesper says:

    Keittiösaippua ja käsisaippuat ovat olleet hyviä tuotteita. Huippua olisi kokeilla myös siivoustuotteita.

  58. MARJA-LIISA says:

    Keittiösaippua Salvia, koska jo tuo pullo on niin raikas keittiöön. Ja salvia ihana yrtti!

  59. RiinaT says:

    Ihana arvonta 🙂 Keittiösaippua on meillä joka päiväisessä käytössä ja living -sarjan tuotteet ovat ihania sekä myös saksanpähkinä käsivoide.

  60. Minttu says:

    Ihania ja hyviä tuotteita paljon mutta lemppari on saksanpähkinä käsivoide.

  61. Nina says:

    Erilaiset ihovoiteet ovat Dermosililla hyviä ja tarpeeksi kosteuttavia:). Erilaisia siivoussuihkepulloja olisi myös mukava testailla:).

    Kauniita ja kotoisia kuvia olet ottanut:)

  62. Sanna P says:

    Living käsisaippua. Ihan vaan koska on niin tyylikkään musta pakkaus <3

  63. Pipsa says:

    All Purpose Cleaner

  64. Kati P. says:

    Suosikkini on Living käsi- ja vartalovoide.

  65. apple says:

    Suosikkini on Living-käsisaippua. Tyylikäs pullo sopisi hyvin kylppäriin 🙂

  66. Jennao says:

    All purpose cleaner nousi suosikikseni. Dermosilin laatun voi aina luottaa! 🙂

  67. Satu says:

    Moikka,
    Keittiösaippua Salvia kuulostaisi hyvältä.Minulle Dermosil on uusi merkki joten olisipa ihanaa päästä kokeilemaan ihania tuotteita 🙂

  68. Anna says:

    Kaikki Living -sarjan tuotteet ovat todella kauniissa pakkauksissa. Suosikkini on kuitenkin Living käsisaippua.

  69. Heidi says:

    Kaikki pakkaukset näyttävät tosi kivalta ja sellaisilta joita kehtaisi, ja mielellään pitäisikin esillä. Erityisen kivalta vaikuttaa keittiönpuhdistusaine (ja keittiösaippua Saga myöskin). Olisi ihana päästä kokeilemaan vähän hienompia tuotteita kuin nämä markettiputelit mitä nyt kotoa löytyy 🙂

  70. Hanna says:

    Dermosil on vanha ja luotettava tuttu jo monen vuoden ajalta. Living-sarjan kaikki tuotteet ovat esteettisesti tosi kauniita. Keittiösuihkeen haluan ottaa kokeiluun, koska vastaavaa käytän useita kertoja päivässä. Valitettavasti suihkepullo on vain niin ruma ettei sitä ole kiva pitää näkyvillä.

  71. Lottta says:

    Tuo Dermosilin huonetuoksu kiinnostaa, käsirasvat ja monet muut ihonhoitotuotteet ovat minulle jo tuttuja. Mielestäni dermosililla on hyvä hinta-laatusuhde.

  72. Tiia says:

    Suosikkini on nytkin wc:istä löytyvä huonetuoksu <3. Myös käsisaippuat on säännöllisessä käytössä ja ilman muuta myös nuo uudet puhdistusaineet täytyy testata.

  73. Heidi says:

    Näitä täytyy tilata! All Purpose cleaner kuulostaa kätevältä. Mukana arvonnassa.

  74. Paula says:

    Kirchen cleaner kuulostaa kaikkein tarpeellisinmalta! Rasvainen, yökkislika lähtee varmasti sillä

  75. Heidi says:

    Aloevera geeli on huippu! Toimii niin hyttysenpistoihin kuin auringon polttamalle iholle.

  76. Jonna says:

    Huonetuoksu houkuttelee!
    Muutenkin näin siivousta rakastavana ulkomaillakin aina pakko kiertää kaupoissa siivoustarvikehyllyt läpi;)
    No, kaikilla meillä on omat outoutemme..

    Ehdottomasti mukana siis!!!!!

  77. Jonna says:

    Nuo keittiöpuhdistusaineet kutsuvat kokeilemaan.

  78. Annikki says:

    Keittiösuihke

  79. Sarkku says:

    Keittiökäsisaippuat Saga ja Salvia ja tuo yleispuhdistussuihke kiinnostaa erityisesti 🙂 mutta kaikki tuotteet oikeestaan kiinnostaa!

  80. Nannil says:

    Uusi ecco keittiöpuhdistusaine kiinnostaa, keittiön pintoja huomattavasti mukavempi putsata ekotuotteella, varsinkin kun perheessä pieni lapsi ( https://www.dermosil.fi/fi/products/3886-keittiopuhdistusaine-natural-ecocert-detergent#description).

    Dermon tuotteita kimppaan muutenkin, aurinkovoidetta-stick on ollut ihan loistava!

  81. Anniina says:

    Keittiösaippua on meillä suosikki. 🙂

  82. Henna73 says:

    Living Tiskirätti on kiva

  83. Janica says:

    Keittiösaippua Salvia on ehdoton! Kauniilta näyttävät nämä pullot. Upeaa, että nykyisin saa lähes kaiken jo kauniissa pakkauksissa.

  84. Riikka says:

    Keittiösaippuaa on tullut käytettyä aiemmin. Dermosililla on paljon hyviä tuotteita.Sekä hinnat ovat kohdillaan. Ja yleispuhdistusainetta olisi kiva kokeilla.

  85. Sonja says:

    Dermosilin tuotteissa montakin suosikkia,mutta arganöljyshampoota pitää ehdottomasti aina olla kaapissa.

  86. Lau says:

    Tuo All purpose cleaner kiinnostaisi, tulisi heti käyttöön kun palaa elokuun lopulla lomailemasta 🙂

  87. Milla says:

    Living -yleispuhdistusaine voisi olla se, jolla lähtisin liikkeelle!

  88. Heini says:

    Living käsisaippua ja käsivoide ovat lempparit. On ollut ihan käytössäkin. Tykkään puteleiden ulkonäöstä ja tuoksukin on hyvä.

  89. Pauliina says:

    Living musta käsisaippua on ollut ahkerasti käytössä. Nyt tilasin valkoisen purkin. 🙂 Mukana arvonassa.

  90. mirka says:

    https://www.dermosil.fi/fi/products/3057-man-puhdistusvaahto-sport-sauna

    Minun suosikkini on yllättäen miesten kasvoputsari. Se on jo vuosia ollut varma lahjaidea sekä miehelleni, että veljelleni, ja joka joulu löytyykin molempien paketeista. Heille on niin vaikea keksiä mitään!! 😀

    Kotituotteet näyttävät ja kuulostavat ihanilta, toivottavasti onni on myötä ja pääsen testaamaan!

  91. SariL says:

    Living huonetuoksua olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

  92. SisustEllen says:

    Ihania kuvia – postaus ihan innostaa siivoamaan:)
    Suosikkituotteeni on Salvia keittiöaippua <3

  93. Miuski says:

    Ihana arvonta ja ehdottomasti mukana. Tuotteet minulle aivan uusia, joita ehdottomasti aion kokeilla. Keittiösaippua Salvia herätti kiinnostukseni <3.

  94. Leena L. says:

    Kiitos kivasta postauksesta! Olen aivan samaa mieltä siitä, että siivous on paljon helpompaa ja mukavampaa, kun siivousvälineet ovat kauniita ja kunnollisia! 🙂

    On vähän vaikea valita vain yhtä suosikkia, kun verkkokaupassa olisi montakin kivaa ja kaunista tuotetta. Valitsen kuitenkin suosikikseni Living-käsisaippuan. Pullo on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi tyylikäs, ja lisäksi edellinen käsisaippuaputelini on kohta tyhjä, joten tämä pääsisi heti kohta käyttöön. 🙂

    T. Leena

  95. Anna-Mari says:

    Tuota keittiöpuhdistusainetta kokeilisin mielelläni. Käsisaippuat on olleet käytössä, esim käsisaippua Saga.

  96. Johanna says:

    All purpose cleaner olisi kiinnostava uusi tuttavuus. Viimeisin lemppari Dermosilin valikoimasta on ollut huone tuoksu.

  97. Heidi says:

    Keittiösaippuat ja juurikin tuo kauniisti pakattu Salvia ovat olleet suosikkejani jo pitkään. Uusi Living -tuotesarja näyttää tyylikkäältä – sitä täytyy ehdottomasti päästä myös kokeilemaan!

  98. Elise H. says:

    Nämäpä kiinnostavia tuotteita! Suosikikseni valitsin käsisaippuan.
    Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

  99. Teija says:

    Living sarjasta suosikki on raparperi keittiösaippua! Muita ei olekaan tullut vielä testattua:)

  100. ValMa says:

    Suosikkituotteet ovat Fresh! Mattageelivoide sekä keittiösaippua Salvia. Etenkin saippuan ulkoasu on tyylikäs, mattavoide vaan on muuten huipputuote.

  101. NannaS says:

    Keittiösaippua Saga 🙂

  102. Ansku says:

    Ihania tuotteita!
    Living-tuotesarjan tarjotin saippuoineen koristaisi kauniisti kylpyhuonetta!
    Siivoustuotteet näytti ja kuulosti hyvältä, täytyykin testata niitä joskus.

  103. SannaMi says:

    Suosikkini on All purpose cleaner

  104. MariaE says:

    All Purpose Cleaner ja Kitchen Cleaner kiinnostavat. Ekologinen, esteettinen ja vieläpä edullinen vaihtoehto peruspesuaineelle on aina tervetullut.

  105. MariV says:

    Ystäväni kotona ihastuin Living-huonetuoksuun. Se on siis suosikkini.

  106. Anna-Leena says:

    Ihana löytö! Tuotteet vaikuttavat kaikki lupaavilta, kauniit yksinkertaiset pakkaukset, jotka voi jättää esillekin, ja hinnatkin oikein kohtuulliset. Suosikkituotteeksi mainitsen täyttöpakkaukset! =D Todella tervetullutta, että kauniit pakkaukset voi täyttää uudestaan ja näin vähentää pakkausjätteen määrää.

  107. tiitu says:

    Yleispuhdistusaine. Tosin käsisaippua ja muutkin tuotteet on tosi kivan näköisiä.

  108. Kiki says:

    Kaikki on ihania, mutta yleispuhdistussuihke olisi ekana listalla.

  109. Riitta says:

    Aika kivannäköinen tuotesarja. Living käsisaippua ja narusaippua on tullut kerran ostettua (kiva ulkonäkö ja hyvä tuoksu), näitähän pitäisi tietysti kokeillla melkein kaikkia jotta oma suosikki löytyisi 😉 Mukana arvonnassa mielellään!

  110. Jarna says:

    Dermosilin käsisaippuasta olen aina tykännyt. Näistä kuitenkin kiinnostavin olisi keittiösuihke. Sitä tarvitaan päivittäin ja nätin pullon voisi jättää esille eikä sitä tarvitsisi piilottaa kaappiin.

  111. Elina says:

    Ensimmäisenä kiinnitin huomiota tuohon vihreään käsisaippuaan, jonka pullossa on karhun kuva. Ja kun avasin tarkemmat tiedot, yllätyin, että tuoksuna siinä on raparperi ja vanilja. Varmasti siis herkullinen tuoksuyhdistelmä ja pullo sopisi meidän keittiön lavuaarin reunalle hyvin.

  112. Tuija says:

    Meillä on päivittäisessä käytössä Living sarjan käsisaippua sekä huonetuoksu, joka valitettavasti alkaa juuri loppua.

    Ehdottomasti haluan testata sekä keittiö- että yleispuhdistusaineen.

  113. Marjo says:

    Suosikkini dermosililta on perhesaippua ja perheshampoo, hyvälaatuisia ja riittoisia.

  114. Anna-Maija says:

    Dermoja käytetään meillä paljon, nämäkin varmasti täytyy testata. Kuivaihoisena en kuitenkaan tulisi millään toimeen etenkään talvella ilman Extra-voidetta.

  115. Mini says:

    Living musta käsisaippua miellyttää esteettistä silmääni. Yleispuhdistusaine menee kokeiluun

  116. Myy says:

    Kitchen cleaneriä olisi kiva kokeilla! Pakkaukset näyttävät hyviltä!

  117. KastehelmiB says:

    Dermot ovat olleet meillä käytössä jo vuosia. Etenkin suihku- ja pesuöljy on talvella kuivaihoisen pelastus ja VitaminE vartalovoide kosteuttaa hyvin. Käsisaippuat täytetään täyttöpusseista ja kokeilussa on usein uutuustuotteita. All Purpose Cleaner kiinnostaa eniten, kun Kitchen Cleaner tuli edellisessä Dermotilauksessa.

  118. Mervi says:

    Himosiivojalle taas kivaa uutta tarjolla 🙂 keittiöputsari kiinnostaa aina.

  119. Kirsi says:

    Keittiöpuhdistusainetta olisi mukava kokeilla. Arvostan Dermosilin täyttöpakkauksia ja kauniita käyttöpakkauksia!

  120. Tiia says:

    Aloe vera -geeli on luottotuote 🙂 aiemmin myynnissä olleet sokerikuorinnat olivat superihania myös.

  121. Lena says:

    Kivan näköinen tuotesarja! Mielelläni kokeilisin yleisputsiainetta. Myös käsisaippuat ovat kivoissa pakkauksissa!

  122. Aurinkoinen says:

    Keittiösaippua salvia. Tuttu varma tuote kauniissa pullossa. Mukana 🙂

  123. Jennyli says:

    Haluaisin kokeilla erityisesti tuota keittiösuihketta. Tuon sarjan yleispuhdistusaineen ostin testiin ja tykkään kovasti!

  124. Anna says:

    keittiöpuhditusaine 🙂

  125. Heidi says:

    Keittiösaippua kuulostaa hyvältä. Itsellä ainakin Fairy kuivattaa käsiä melkoisesti, joten tuollainen saippua voisi olla käsienpesuun ruuanlaiton lomassa parempi vaihtoehto.

  126. Hansu says:

    Mukana kivassa arvonnassa! 🙂 Dermosilin tuotteet ja varsinkin nature ecocert tuotteet ovat tuttuja ja suosikkejani. Nature porkkanaöljy ja Nature kuivaöljy ovat mm. suosikkituotteitani. Ja nämä puhdistustuotteet tulevat ehdottomasti jossain vaiheessa kokeiluun 🙂

  127. Tiina says:

    Living käsisaippua on ollut jo pidemmän aikaa käytössä. Yksinkertaisen kaunis pullo ja miellyttävä tuoksu. Uusia tuotteita haluaisin päästä testaamaan, jotka miellyttävät jälleen ulkonäöllään!

  128. Päivi says:

    Kauniit putelit suorastaan! Yleispuhdistusaine tulee aina käyttöön ja sitä testaisin nytkin mielelläni

  129. SAMP says:

    Vihreä käsisaippua kuulostaa herkullisen tuoksuiselta!

  130. Tiina says:

    Noita uusia puhdistusaineita olisi mukava kokeilla! Erityisesti tuota yleispuhdistusainetta. Uuteen kotiin uudet aineet olisikin ihana saada!

  131. Anne says:

    Living huonetuoksu on suosikkini. Myös Livingin musta käsisaippua ja voidepullo ovat todella kauniita. Niitä tekisi mieli kokeilla:)

  132. Liisa says:

    All Purpose Cleaner vaikuttaa toimivalta ja pakkaus on kaunis!

  133. Kaura says:

    Tuo all purpose cleaner. Ihan uusi sarja itselleni, tulis kyllä käyttöä 🙂

  134. Tiina says:

    Kosmetiikkatuotteet ovat tuttuja vuosien takaa, mutta nämä siivoustuotteet ovat mulle ihan uusi juttu. Tosi kivan näköisiä pakkauksia ja luonnonmukaisuus on mulle tärkeä juttu! Ehdottomasti haluaisin testata näitä, joten arvonnassa mukana! 🙂

  135. Kirsi Y says:

    Tähän asti suosikkini on ollut tuon Living sarjan käsisaippua mustassa pumppupullossa. Luulen että näiden uutuuksien jälkeen nuo molemmat puhdistustuotteet, sekä kitchen cleaner että all purpose nousevat korkealle suosikeissani 🙂 mukaan arvontaan 🙂

  136. Laura says:

    Keittiöön tarkoitettu suihke vaikuttaa hyvältä!

  137. Päivi J says:

    Monia Dermosilin tuotteita on perheemme käytössä. Parasta kuitenkin on täyttöpussit moniin saippuoihin. Pidän myös Nature-sarjasta ja saksanpähkinä käsivoiteesta.

  138. Sari says:

    Salvia keittiösaippua on tuttu entuudestaan, mutta kiva olisi päästä testaamaan tuota yleispuhdistusainetta. Plussaa on ehdottomasti täyttöpussit ja hyvä hinta-laatu suhde näissä Dermosilin tuotteissa.

  139. Lilli says:

    Keittiöpuhdistusaine nousi mun suosikiksi. Tykkään kovin tuotteiden visuaalisesta ilmeestä!

  140. Aila says:

    Uusi tuotesarja mutta olisi kiva kokeilla. Kaikki uusi kiinnostaa.

  141. Laura says:

    Ecosertifioidut pesuaineet <3

  142. Heidi says:

    Olisipa näitä todella kiva päästä testaamaan;) Keittiöpuhdistusaine on lemppari, tai tarpeellisin tällä hetkellä…

  143. Heini says:

    Keittiösaippua salvia ja yleispuhdistussuihke vaikuttavat kiinnostavimmilta. Kiva arvonta, mielelläni osallistun!

  144. Jode says:

    Kaikki Living-darhan tuotteet mitä oon kokeillut on olleet hyviä ja tuotesarjan ulkonäöstä iso plussa:) tällä hetkellä suosikkini on juurikin tuo uusi kitchen CCleaner!

  145. Kaisla says:

    Houkuttelevia tuotteita monikin! Living huometuoksu olisi aika kiva tähän hetkeen!

  146. Marjuska says:

    Heippa,

    Kaikki keittiösaippuat kuuluvat meidän lemppareihin! Tykkään hyvästä hinta-laatusuhteesta.

    -Marjuska

  147. Johanna says:

    Yleispuhdistusaine kiinnostaa tällä hetkellä eniten – vanha on ihan lopussa.

  148. Karoliina says:

    Ihanan näköinen sarja ja kiinnostaisi kokeilla! Tuo yleispuhdistussuihke kiinnostaa eniten, sillä lapset pikku kätösillään kerkeävät lähes kaikkialle 🙂

  149. PiPa says:

    Keittiösaippua Salvia on ahkerassa käytössä, vie hajut mennessään tehokkaasti.
    Yleispuhdistussuihke kiinnostaa.

  150. Niinu says:

    Living-sarja on mun suosikkini ja sitä meiltä löytyykin jo kotoota! Musta va valkoinen pullo tiskiainetta ja käsienpesuainetta keittiön altaan vieressä – voin suositella!

  151. Laura says:

    Living käsisaippua on täällä ahkerassa käytössä,tai enää oikeastaan kaunis pullo kun aine loppui niin pullo täytettiin kaupan saippualla. Noita uutuuksia täytyykin tulevaisuudessa testata.

  152. LoMa says:

    Ihania pakkauksia -all purpose siivousainetta olisi kiva kokeilla.

  153. Emma says:

    Living huonetuoksu

  154. Eevi says:

    Living-tuotesarjaa olisi kiva kokeilla. Aiemmat kokemukseni Dermosilista ovat kyllä laadukkaita.

  155. Hanna says:

    Dermosilin tuotteet on tuttuja ja kivoja vaikkei säännöllisessä käytössä olekaan… nyt kiinnostaisi kovasti kokeilla tuota keittiön puhdistusainetta. Keittiöön kaipaan nimenomaan jotain mietoa ja luonnollista suohkurettava ainetta, jolla saa pinnat äkkiä siistiksi. Myös musta tarjotin houkuttaa!

  156. poivron88 says:

    Ehdottomasti tuo yleispuhdistusaine. Lasten ja nelijalkaisen jälkiä siivotessa (tai pikemmiten yrittäessä siivota) tällainen myrkytön vaihtoehto olisi enemmän kuin tervetullut. Lisäksi tämä pelkistetty design hivelee esteetikon silmiä <3

  157. Sirkkuli says:

    Living-tuotesarja kiinnostaa 🙂

  158. Teija says:

    Niin paljon ihania tuotteita, mutta tämä on yksi lempituotteistani:https://www.dermosil.fi/fi/products/3736-saksanpahkinakasivoide.

  159. Linn says:

    Suosikkejani ovat Dermosilin täyttöpussit, keittiösaippuat ja suihkusaippuat – niitä on aina jemmassa. Täyttöpussit ovat edullisia, käteviä ja etenkin ekologisia, sillä ne vähentävät turhaa jätettä.

    Nämä uudet kodinpuhdistustuotteet herättivät mielenkiinnon Dermosilin kuvastossa. Olen käyttänyt Methodin eko-puhdistustuotteita keittiössä ja kylpyhuoneessa, joten tämä tämä tutun ja kotimaisen tuotemerkin vastine kiinnostaa.

    https://www.dermosil.fi/fi/products/30371-keittioesaippua-taeyttoepussi

  160. Minttu-Maaria says:

    Dermosilin tuotteet ovat kokemukseni mukaan loistavia. En ole tiennytkään ennen tätä että heiltä saa myös kodin puhdistustuotteita, eniten kiinnostaisi tuo yleispuhdistusaine 🙂

  161. Laalati says:

    Tuo Living -sarja on aivan ihana ja nämä uutuudet olivatkin ilahduttava uutinen! Tämänhetkiset lempparini Dermolta ovat Living -sarjan käsisaippua ja vartalovoide. Ne mustapulloiset hyvän tuoksuiset. 🙂

  162. Sanna says:

    Dermosilin tuotteet ovat niin hyviä ja suuri plussa on ihanat purkit.
    Olen tilannut paljon tuotteita mökille ja nämä uudet siivoustuotteet ovat kyllä ihana lisä.
    Suosikki tuotteeni tällä hetkellä on yövoide käsille ja jaloille, se löytyy yöpöytäni laatikosta aina.

  163. Riinukka says:

    Siivoussuihkeet kiinnostaisivat. Dermosilin tuotteet on meillä päivittäisessä käytössä, mutta siivoustuotteita en ole vielä kokeillut.

  164. Suski says:

    Jos täytyisi valita kaikista näistä ihanista tuotteista, niin yleispuhdistusaine. Lapsiperheessä pelastaja 🙂 kun ei tarvitse arpoa mikä käy minnekin, kun tilanne käsillä.

  165. Katja says:

    Keittiösaippua Salvia on suosikkini. Kaunis tyylikäs pullo on edukseen tiskipöydällä.

  166. liinail says:

    Käsisaippua Saga on kyllä mieluisa <3

  167. Katareena says:

    Kasvoputsari! En muista nimeä

  168. paula says:

    Meikkituotteista parhain on trio peitevoide, ja living tuotteet ovat hyvällä kakkossijalla ! Hinta-laatusuhde on dermosilin tuotteissa juuri passeli

  169. Katja says:

    Keittiöpuhdistusaine on kiinnostava ja ehdottomasti plussaa että siihenkin löytyy täyttöpakkaus

  170. Tina says:

    Suihkusaippuat mandariini ja lime ovat Solistica -kapseleiden lisäksi yksiä vakiotuotteista joita käytän jatkuvasti.
    Uudet siivoustuotteet klikkailinkin jo tilaukseen, siivouksesta kun oppii oikein nauttimaan kun on hyvät kauniit välineet millä tehdä ☺

  171. Ninski says:

    Vuosien varrella Dermosililta olen ostanut erituoksuisia keittiösaippuoita. Ne ovat suosikkejani.
    Innolla odotan aina joulukuvastoa, jossa aina ollut joku uusi
    Nyt kun työt alkavat, kerään ryhmääni tilauksia. Uudet siivoustuotteet ovatkin ostoslistallani; täyttökapselit mahtava idea!
    Paitsi… jos onni myötä arvonnassasi ❤❤

  172. Malin Wikström-Orre says:

    Huonetuoksua olisi kiva kokeilla.

  173. Riitta says:

    Living käsi ja vartalovoide on suosikkini. Ihana mieto tuoksu ja imeytyy hyvin ihoon. Kaunis pullo.

  174. Pömppä says:

    Uudet kodin puhdistusaineet kiinnostaa eniten. Plussaa ekologisuudesta, täyttöpakkauksesta ja kauniista pullosta sekä tietty edullisesta hinnasta.

  175. Sirkka Särkelä says:

    Keittiösaippuaa eri tuoksuisina olen käyttänyt jo vuosia – loistava tuote! Yleispuhdistusaine näistä uusista Living-tuotteista kiinnostaa eniten, sillä en halua arsenaalia eri puhdistusaineita. Yksi hyvä käy moneen tarkoitukseen 🙂 Ihana kilpailu ja kaunnit tuotteet -toivottavasti onnetar suosii!

  176. Heli Heinonen says:

    Dermosilin tuotteet on laadukkaita ja edullisia kauttaaltaan.
    Suihkugeelit on mun suosikkeja.

  177. Hannele says:

    Living käsisaippua on suosikkini.

  178. Katjamari says:

    Meillä on jo vuosia käytetty pelkästään Dermosilin voiteita ja hiustuotteita. Herkkäihoiselle perheelle toimivat hyvin ja raikkaat tuoksut plussaa. Uudet puhdistussuihkeet kiinnostavat. Meillä ovet aina täynnä sormenjälkiä sekä keittiössä että muualla kodissamme.

  179. Anne.H says:

    Näistä siivous suihkeista en ole vielä kuullutkaan,hyvältä vaikuttavat. Living sarjasta suosikki on suihkugeeli.Silmää miellyttävät myös tyylikkäät pakkaukset.

  180. Maija says:

    Olen Dermoshop-addikti jo vuosikymmenien takaa…laatuun ei ole tarvinnut pettyä koskaan. Tuota all purpose ainetta voisin hyvinkin tarvita.

  181. Keittiösaippuat ovat kestosuosikkeja, mutta uuden sarjan keittiöpuhdistusaine (suihke) kiinnitti nyt erityisesti huomioni. Huippu kilpailu kerrassaan! <3

  182. Sallikka says:

    All purpose cleaner olisi mielenkiintoinen 🙂

  183. Marita says:

    Dermosil ihonhoitotuotteet ovat tuttuja. Nämä siivoustuotteet kyllä kiinnostavat erityisesti 🙂 ehkä keittiösuihke suosikki.

  184. tiiu says:

    Suihkugeeli

  185. TanniAnni says:

    Keittiösaippua Salvia on suosikkini. Kiva arvonta!

  186. Sini says:

    All Purpose Cleaner vaikuttaa tälläselle ei niin siivousintoilijalle hyvältä joka paikan aineelta. Nykyisin tuntuu aina puuttuvan just sitä mitä tarvitsisi.

  187. Anne says:

    Keittiön puhdistussuihke ja huonetuoksut ❤️

  188. Leena says:

    Dermosil on tuttu tuotemerkki ja etenkin merkin saippuat ja rasvat ovat jokapäiväisessä käytössä. En ole vielä testannut siivousaineita Living -sarjasta ja etenkin keittiösuihke kiinnostaa kovasti. Olen siivousintoilija ja keittiön pintoja tulee pyyhittyä useaan otteeseen päivän aikana. Kaunis pakkaus ja ekologisuus on suuri plussa ja kun pulloon saa myös täyttöpakkauksen niin on kyseinen tuote erittäin hyvä lisä Dermosilin valikoimaan.

  189. Sari says:

    https://www.dermosil.fi/fi/products/3886-keittiopuhdistusaine-natural-ecocert-detergent
    Keittiön siivoukseen varmasti hyvä aine, mielellään testaisin!

  190. Mirkka says:

    Living sarjan käsisaippuaa on meillä vessoissa, ihanan tuoksuinen ja kiva pullo! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

  191. piitu says:

    Keittiösaippua on suosikkini

Kommentoi