Täyden skaalan päivä

08.8.2017

Iltaa ihanaiset! Tämän päivän aikana on ehditty elää äärimmäisestä jännityksestä totaaliseen rentoutumiseen, ja koska järjestys on juurikin tuo edellä mainittu, sänkyyn saa kömpiä tänään levollisen rauhallisissa tunnelmissa.

Kävin tänään kuulemassa ”kaulakyhmyni” tulokset, ja kuten odotinkin (mutta toki sitä aina myös pelkää), kyse on ihan hyvänlaatuisesta kilpirauhasen kasvaimesta, joka nyt kuitenkin poistetaan kokonsa vuoksi, ja samalla lähtee tietenkin myös toinen puolikas kilpirauhasta. Uutiset olivat siis hyviä ja olokin huojentui aamun jännityksestä muutamassa sekunnissa.

Mutta tiedättekö, vaikka tästä bloggaamisesta voidaan ajatella mitä tahansa, (ja uskokaa pois, tämän kesän aikana olen itsekin ajatellut ihan kaikkea mahdollista tämän blogin tulevaisuutta ajatellen) niin olen kyllä äärimmäisen kiitollinen niistä kaikista kultaisista ihmisistä, joita blogivuodet ovat elämääni tuoneet. Aitoja ihania ihmisiä, suuria sydämiä ja ystävyyttä. Ihmisiä, joihin en olisi koskaan tutustunut ilman blogia, ja ihmisiä, joista on tullut myös läheisiä kaikkien välissä olevien kilometrienkin uhalla. Tämän aamun ehkä ihanin juttu oli viesti blogikollega Hannalta. Hanna nimittäin muisti, että elokuun kahdeksas on itselleni erityisen jännä päivä, ja kilautti tsempit ja sydämet puhelimeeni. Tuntui niin kivalta vielä odotusaulastakin ”höpistä” Hannan kanssa, ja toki ne hyvät uutisetkin on aina mukava jakaa.

Ihana päivä! Ystäviä puhelimen välityksellä ja kasvotusten, sekä saunan rentouttavaa lämpöä. Ja sopivasti viilentynyt yläkertakin takaa mukavat yöunet. :)

Ihanaa iltaa ja kauniita unia!

Save


25 Responses to “Täyden skaalan päivä”

 1. Sari sanoo:

  Tsemppiä kilpirauhasleikkaukseen ja siitä toipumiseen. Minulle tehtiin vastaava puolikkaan kilpirauhasen ja kasvaimen leikkaus vuonna 2000 ja kaikki meni hienosti. Leikkauksen jälkeen olin pari päivää sairaalassa ja sitten kaksi viikkoa sairaslomalla. Toipuminen ja haavan paraneminen tapahtui nopeasti. Lääkityksellä on puolikas kilpirauhanen toiminut hyvin. Hyvin menee leikkaus sinullakin. Leppoisaa elokuun jatkoa:).

  • Kiitos, Sari! ♡
   Lääkäri oli sitä mieltä, että voisi riittää tuo toinenkin puolikas tuottamaan hormonit, mutta katsotaan nyt. Olen itse niin tyytyväinen, että kuitenkin nyt selvisi, ettei ole sen vakavampaa. Eniten pelkäsin, että kyhmy pitää poistaa, jotta varmuus saadaan, ja sitten olisi joutunut taas odottelemaan.

   Ihanaa elokuuta myös sinne! ♡

 2. Jarna sanoo:

  Hyviä uutisia! Ja kuvia. :)

 3. Johanna sanoo:

  Hei,

  olipa mukava kuulla, että sait hyviä uutisia. Ihmismieli taitaa olla sellainen, että näissä terveysjutuissa hiipii aina se pelko mieleen, että mitä jos … Asioiden selviäminen helpottaa kummasti. Tsemppiä siis tulevaan!

  Mukavaa loppuviikkoa ja arjen aloitusta :)

  Terveisin, Johanna

  • Kiitos, Johanna! ♡ Joo, tuo odottelu oli aika tympeää, kun siinä ehti tietysti jossitella, vaikka aika hyvin kuitenkin koitin pitää ajatukset ihan muissa jutuissa. :)

   Kaunista loppuviikkoa sinne! ♡

 4. Hanna sanoo:

  <3 Ihana sinä.

 5. Anu sanoo:

  Ihanaa kuulla hyviä uutisia. <3 Ja taas sinä pukeutumisidolini siellä nätti neule päälläsi.

  • Kiitos! ♡ Ja heh, oli kyllä vähän ryytynyt pukeutumisidoli, mutta olen muuten huomannut, että tuollainen koralli sävy vaatteissa ja huulissa toimii kummasti ja piristää heti ulkomuotoa! :D

 6. Tiitu sanoo:

  Minulla kuukausi vastaavasta leikkauksesta ja kaikki on mennyt hyvin ja arpi on tosi siisti ja huomaamaton nyt jo. Eli älä murehdi leikkausta! Hyvä, että sinulla kasvain on hyvänlaatuinen.
  Ihanan rauhallinen tunnelma näissä saunakuvissa.

  • Kiitos, Tiitu ja paljon tsemppiä sinne! ♡
   Ihana kuulla, ettei arpikaan ole mikään ihan hirveä. Vaikka en kyllä osaa nyt oikein murehtia sitäkään, kun tämä oli jo sellainen erävoitto! :)

   Kaunista loppuviikkoa! ♡

 7. KastehelmiB sanoo:

  Onnea leikkaukseen! Sauna on paras rentoutumispaikka ja huolien poistaja ja niin kauniita kuvia taas.

  • Kiitos. ♡ Katsotaan nyt miten pitkään sitä leikkausta pitää odotella. :)

   Sauna tekee ihmeitä. Nollasin yli tunnin, ja vilvoittelin välillä ulkona. Teki hyvää ja pesi huolet pois! ♡

   Kaunista loppuviikkoa! ♡

 8. Piia sanoo:

  Kaikkea hyvää sinulle! Itse kärsin toistuvista kilpirauhastulehduksista, saas nähdä, olenko joskus operoitavana. Äidilleni on leikkaus tehty ja se meni hyvin.

  • Kiitos. Voi ei, ei ole kiva, jos tuo vaivaa jatkuvasti. Toivottavasti saisit avun vaivaan!♡
   Itse tunsin selkeän patin pääsiäisen aikaan, ja se alkoi tuntua inhottavalta ihan vain päätäkin kääntäessä. Pitkäänhän siinä menikin, että se syy selvisi, mutta hyvä nyt näin.

 9. Satu sanoo:

  Moikka,

  Ihanaa kuulla hyvistä uutisista!Tiedän,että oma ja läheisen terveysasiat nyrjäyttävät välillä sydäntä suuresta huolesta johtuen.Paljon onnea leikkaukseen ja siitä toipumiseen.
  Ja hyvää viikon jatkoa sinulle ja perheellesi!

  • Kiitos, Satu. ♡
   Onhan tuo terveys sellainen asia, että se laittaa ajattelemaan ja asiat uuteen järjestykseen. Onneksi nyt ei ollut sen vakavampaa. :)

   Kaikkea hyvää sinne ja kaunista loppuviikkoa! ♡

 10. Karmen sanoo:

  Ihanaa kuulla hyviä uutisia! Kiitos ihanasta blogista :)

 11. s sanoo:

  Kiva kuulla hyvistä uutisista ja onnea tulevaan leikkaukseen! Blogisi on ykkönen :)

 12. Siis miten ihania ja tunnelmallisia kuvia <3 ja huh, mikä helpotus sinulla hyvistä uutisista. tsemppiä kovasti leikkaukseen jo etukäteen.

  • Kiitos, Sara! ♡
   Nyt vain odotetaan, että miten pitkään leikkausjono kestää, mutta nyt se odottelukaan ei tunnu enää pahalta. :)

   Kaunista loppuviikkoa! ♡

 13. No olipa varmaan suuri helpotus! Jännitin itse keväällä otsaani ilmestynyttä pattia. Eka syötettiin antibiootti ”tulehdukseen”. Kun ei auttanut, niin ultraan. Ultrassa jäi epäselväksi mikä patti kyseessä ja sitten plastiikkakirurgille. Yritettiin avata ja tyhjentää, mutta epäonnistui. Sitten kunnolliseen leikkaukseen ja taas odotettiin. Patologin löydettyäkin näytteestä solumuutoksia, lähdin vielä laajoihin jatkotutkimuksiin ja taas odotettiin viikko. Hirveää, mutta vihdoin paljastui, ettei sittenkään syytä huoleen. Nyt kun kaikki on hyvin, turhamainen minä marmatan otsaani jääneestä jo toisesta arvesta… no, sellainen on ihminen. :) Tsemppiä sinne!! ♡♡