sunday softness

13.8.2017

No hello!

Toivottavasti olette kaikki kunnossa!? Täällä päästiin Klaara-myrskyn kanssa erittäin vähällä. Illalla kyllä satoi, mutta pisarat tippuivat kauniisti pystysuorassa, ja tuntui, ettei tuulenvireestäkään ollut tietoa. Oli siis aika outoa katsella noita uutiskuvia Etelä-Suomesta. Aamulla heräsin viiden aikaan kovaan sateeseen ja ennen kuutta jysähti niin, että luulin jo salaman osuneen omaan pihaan. Huhu kuitenkin kertoo, että kyseessä olisi jonkinlaisen sähkökaapin räjähdys, ja ääni kantautui kauempaa. No, omasta pihasta en ainakaan vahinkoja löytänyt, joten jään tähän uskoon.

Tuon parin viime päivän nahkeuden jälkeen tänään on oikeastaan ihan kivan raikas ilma. Koti on viilentynyt, ja ilma vaihtuu avonaisten ikkunoiden kautta. Myönnettäköön silti, että pojan jalkapalloturnaukseen olisi mukavampi lähteä, mikäli ei sataisi. Mutta nyt on tuskin paikallaan valitella pikku sateista, kun huonomminkin voisi olla! 🙂

Koska ensi viikko on jo naputeltu melkoisen täyteen ohjelmaa, tänään pitää nauttia sellaisesta sunnuntain pehmeydestä. Olen oikeastaan aika mielissäni siitä, että arki palauttaa taas sunnuntaille sen syvimmän merkityksen, eli parhaassa tapauksessa sellaisen hitaan joutilaisuuden, jota ennen uuden viikon alkua tarvitaan. Villasukat, kuppi teetä, kynttilät ja hyvä kirja. Sunnuntai-illan rentoutumissuunnitelma on jotakuinkin valmis!

Elokuu tuo aina mukanaan sellaisen kosteuden, joka ei haihdu ulkoa, vaikka kuinka porottaisi. Pikkuhiljaa olen alkanut siirtämään kesäelämää kuistille. Jos vaikka saisi pitkitettyä sitä kesäistä fiilistä mahdollisimman pitkälle syyskuuhun asti! Toivon ainakin onnistuvani. :)Kuvien

Kuvien Bucle -neuletakki on  Lifestyle La Luna -nettikaupasta (saatu bloginäkyvyyttä vastaan). Sellainen sopivan jakkumainen, että käy takistakin niin pitkälle kuin vain suinkin tarkenee.  Muistattehan, että tuo 15% alennuskoodi on voimassa enää tämän sunnuntaipäivän, joten jos sen haluaa hyödyntää, kannattaa pitää jo kiirettä!
Eli koodilla  laluna saat -15% alennusta kaikista Lifestyle La Luna -nettikaupan normaalihintaisista tuotteista.

Nyt kuitenkin lantsarit jalkaan ja sadetakki niskaan. Sunnuntain ulkoilut hoidetaan kentänlaidalta!

Voikaa hyvin! ♡


Kommentoi