Perjantai

25.8.2017

Hupsista vain, ja taas suhahti yksi arkiviikko ohi kuin huomaamatta!

Kesälomilla olleet harrastukset on startattu taas käyntiin, ja arki on lähtenyt rullaamaan. Ei valittamista, sujuu paremmin kuin olisin uskonut. Mutta hei, perjantai on kuitenkin aika luksusta. Sauna, jotain hyvää syötävää, kenties lasi viiniä ja sohvannurkka kynttilöiden valossa. Ja valvoakin uskaltaa vähän kymmentä pidempään! :)

Suu napsaa kiinalaiselle, mutta koska sitä ei ole täältä saatavilla, pitänee keksiä jotakin muuta herkkua. Ehkä klassinen pizzaperjantai voisi jopa toimia tässä kohtaa. Pitää nähkääs olla porkkana, jotta jaksaa ensin siivota. Joku muukin, kuin vastapestyt matot, joka sekin toki antaa toki vähän lisäpotkua perjantaisiivoukselle.

Herkullista, rauhallista ja rentouttavaa viikonlopun aloitusta! ♡

Save


2 Responses to “Perjantai”

  1. -A- sanoo:

    Heh, hauska sattuma! Koulun pihalla ystävä ehdotti lounasta koko köörillä kaupungin parhaimmassa (oma arvioni ) kiinalaisessa (helpppo buffet lasten kanssa). Ylivilkkaat lapset (5 kpl) ja ravintolassa kaikuvat lasten kailotukset. Olipas riehakas viikonlopun aloitus.

    Minun ’perjantaisiivous’ taitaa olla sitten tänään. Kauniita kuvia kuten aina! Ihanaa viikonloppua!

    • Voi että kun olisi täälläkin tuota kiinalaista tarjolla. Meidän lapsetkin söisivät ihan mielellään, ja itselläni tulee usein jopa himo kiinalaista kohtaan. Mutta ehkä se on sitä, että kyseinen ruokalaji on mulle harvinaista herkkua. :)

      Kaunista viikkoa sinne! ♡♡♡