Auringonkukkia omasta pihasta

11.9.2017

Maanantaita muruset!

Sitä niität, mitä kylvät, ja luojan lykky, että minä kylvin keväällä matalavartisia auringonkukkia! On ne vain niin kauniita ja sopivat näihin syksyisempiin päiviin. Vähän kuin laittaisi palan aurinkoa maljakkoon. Nyt pitää ottaa kaikki ilo irti siitä, mitä ulkoa vielä löytää kodin kaunistukseksi. Jossain kohtaa kun on kuitenkin pakko antaa periksi ja lampsia kukkakauppaan.

Hunkydoryn oversize neulemekko on viime talven hankinta, ja tänään olikin juuri sellainen päivä, jona varsinaisen takin pystyi hyvin korvaamaan ylisuurella neuleella. Auringonkukkiakin parempi asuste on kuitenkin lakatut kynnet. Tai itselleni suurin juttu on ehkä se, että minulla on vihdoin kynnet joita lakata! Jihuu!!! Kenties nekin ovat saaneet vitamiineista hiukan lisävauhtia! :)

Mainiota ja aurinkoista uuden viikon aloitusta!

Save


4 Responses to “Auringonkukkia omasta pihasta”

  1. Marja sanoo:

    Hei äkkiä kaikki vinkit jakoon mistä vitamiineista yms. oletat olleen eniten hyötyä kynsien kasvun suhteen? Mulla kun tuntuu siltä, että käy juuri päinvastoin, tätä menoa mulla ei ole kohta kynsiä ollenkaan kun ne vaan liuskottuu ja ovat niin ohuet, että läpi näkee…

    Ps. ihanat auringonkukat!

    • No olen ainakin popsinut kunnolla D-vitamiinia ja sitten sinkki on yksi jonka ajattelen vaikuttavan. On mulla myös päivittäisessä käytössä monivitamiini (life:n sport), jossa tietty myös vaikka mitä kynsille sopivaa. Ja mulla ei siis yleensä ole kynsiä. Ei varpaissa, eikä sormissa. Ja jos on, niin ovat niin ohuet, että kääntyvät heti kärjestä nurin, kun johonkin osuu. :)

  2. Jani-75 sanoo:

    Hienot kynnet:)