Sävyjen rauhaa

11.10.2017

Keskiviikkoa!

Ainakin täällä on tänään saatu nautiskella auringonpaisteesta, toivottavasti tuo valopalleroinen on näyttäytynyt myös teille!

Tänään kuvia olkkarista, ilman sen suurempaa sanomaa. Eli ei mitään uutta ja mullistavaa, vaan niitä samoja tuttuja nurkkia. Kuvissa näkyy mös tuo Elloksen penkki, joka oli kesällä ulkonakin. Se toimii mukavasti lisäsohvana, kun katsellaan viikonloppuisin lasten kanssa leffaa. Oikeastaan tuo penkki on se halutuin paikka ja vuorot pitää jakaa niin, että kesken leffan voidaan vaihtaa paikkoja. :) Pukkijalat taasen tuossa seinän vieressä odottavat tuollaista vanhaa lattialankkua päälleen. Eli tarkoitus on nostaa siihen päälle tuollainen pöydässäkin käytetty lankunpätkä, jotta saadaan pieni kiva sivupöytä tuonne nurkkaan.

En ole oikeastaan koskaan ollut mikään kovin mustavalkoisen ja graafisen sisustuksen ystävä. Oma mieleni rauhoittuu parhaiten näissä neutraaleissa sävyissä. Kaipaan enemmän sellaista pehmeää ja lämmintä fiilistä, kuin liian särmiä kulmia.

Meillä on hyvin harvoin telkkari päällä, eikä koskaan ilman, että sieltä ihan oikeasti katsellaan jotakin tiettyä. Mutta olohuoneessa viihdyn kyllä muutenkin. Sohvalla kun on kiva ihan vain pötkötellä kirjan kanssa.

Nyt ruokaa ääntä kohti, kynttilät palamaan, ja sitten sen kirjan kanssa tuonne sohvalle pötköttelemään.

Mukavaa keskiviikon jatkoa teillekin.♡


4 Responses to “Sävyjen rauhaa”

  1. Kirsi sanoo:

    Ihanan kodikasta! Mistä olet hankkinut tuon kivan harmaakuvioisen tyynyn sohvalle?

    • Kiitos, Kirsi. Tuo tyyny on pari vuotta vanha ja ostin sen silloin Elloksen jostakin alesta. Tosi kiva, ja itse asiassa sillä on kaverikin. :)

  2. Päden paja sanoo:

    Oi miten upeita kuvia♥ Näyttää niin kauniilta! Tuo sohvapöytä on hieno ja suloinen on kisuli:) Mukavaa syksynjatkoa!