tylsyyttä, nahkahousuja ja pussihihoja

20.10.2017

Vihdoin perjantai! Ja syyslomakin vielä! Perjantain kauppareissun yhteyteen mahtuu myös piipahtaminen kirjastossa, jossa minua odottaa uunituore Alan Bradley. Voi olla, että elämä välillä heittelee ja painaa maahan, mutta sitten on näitä päiviä kun hymy on herkässä ja kaikki palaset tuntuvat loksahtavan paikalleen. Melkein tekisi mieli liikkua tanssien!

Syysloma tulee nyt siinä mielessä ihan kreivin aikaan, että jopa lapset alkavat olla loman tarpeessa. Pieni tauko harrastusrumbastakin tekee välillä ihan hyvää. Olen tässä viime aikoina yrittänyt sisäistää esikoiselle, että välillä pitäisi ihan vain olla tylsääkin. Sellaista aikaa kun ei ole mitään tekemistä. Mutta välillä tuntuu, että ihminen on kehittänyt jo ihan kaiken mahdollisen tylsyyden selättämiseksi. Olen myös yrittänyt kertoa, mitä sunnuntaipäivät olivat minun lapsuudessani, kun kaupat olivat kiinni ja telkkarissa ei ollut kuin ne kolme kanavaa, josta lastenohjelmia tuli harvakseltaan. Ei ollut kännyköitä, pelejä ja laitteita. Oli tylsää ja hiljaista, jos ei ihan vain leikitty.

Niin että pitäkää sitten kuinka kamalana äitinä tahansa, aion seuraavan viikon aikana laittaa lapseni kokemaan myös tylsyyttä. Sitä, että vaihteeksi taas vain olla hipsutellaan kotona ja loikoillaan kirjojen kanssa sängyssä. Tähän pakettiin kuuluu tietenkin kynttilät, kamina, villasukat, syysluonnosta nauttiminen ja slow food. Ylipäätään kaikki hyggeily!

Perjantai asu koostuu sitten niistä nahkahousuista ja pussihihoista johon jo otsikkokin viittasi. Neule on tosiaankin saatu Lifestyle La Luna -kaupasta kuten viimeksi jo kerroin, ja se on yksi tämän syksyn supersuosikkini. Tuo neule on yhden koon vaate, eli kuinka pussit hihat ovat, se riippuu enemmänkin kantajastaan. Tällaiselle pitkäraajaisellekin hihojen pituus kuitenkin riittää.

Koodilla donna saatte maanantai-iltaan saakka Lifestyle La Luna -verkkokaupasta -15% alennuksen tilauksestanne. Alennuskoodi koskee myös jo alennettuja hintoja.

Nyt kuitenkin sinne kauppaan, postiin ja kirjastoon! Ihanaa viikonlopun aloitusta!

Tallenna


4 Responses to “tylsyyttä, nahkahousuja ja pussihihoja”

 1. Ihanaa syyslomaa teille! Liiku tanssien, jos siltä tuntuu, ja tee kaikkea muuta mukavaa :)
  Täällä syysloma on tältä vuodelta taputeltu, mutta tanssahtelen vielä viikonlopun verran.

  • Tsemppiä sinne arjen aloitukseen! Pieni aukko arkeen tekee ihan hyvää, vaikkei se sen ihmeellisempää olisikaan.
   Minä tosin nautin suuresti nyt ajatuksesta, että huomenna ei kello kalkata heti aamulla kiirehtimään. :)

 2. Jani-75 sanoo:

  Nahkahousut toimii:)