Tuoksua ja tunnelmaa kynttilöillä – Glade -arvonta

06.11.2017

Tunnelmallista uuden viikon alkua!

Nyt eletään marraskuuta ja joulun fiilistely on paitsi sallittua, myös hiukan suotavaa. Meillä kynttilät palavat vuoden ympäri ja kesäinen sadepäiväkin saa tunnelmansa lepattavista liekeistä. Todellinen kynttiläsesonki alkaa tosin vasta syksyllä, kun illat alkavat hämärtyä. Näin marraskuussa kynttilänkulutus alkaa hipoa taloudessamme jo huippuaan, mutta kynttilän tunnelman lisäksi kaipaan myös hentoja tuoksuja, jotka vievät ajatukset joulun puolelle. Meillä kaikilla on oma suhtautumisensa tuoksuihin. Toinen voi olla hyvinkin herkkä tuoksuille, kun taas joku toinen elää ja kokee asiat ja hetket vahvasti tuoksujen kautta. Tänään juttua enemmänkin tuoksuista ja mielikuvista kaupallisessa yhteistyössä Gladen kanssa. Ja hei, jos tunnelmalliset tuoksut houkuttavat, kahlaa itsesi postauksen loppuun, sieltä löytyy kiva arvonta ja ohjeet osallistumiseen!

Minä itse kuulun niihin, joille tuoksuilla on vahva merkitys ja hetket ikuistuvat kuva- ja tunnemuistojen lisäksi myös hajumuistiini. Esimerkkinä tästä se, että kun oikein ajattelen joulua pystyn haistamaan lapsuuden jouluista lumihangessa pyöritellyt matot ja autotallista kaivetut joulukoristeet. Muistan sen tuoksun vahvasti ihan vain ajattelemalla, ja yhdistän sen aina jollakin tapaa jouluun.  Eikä sitä samaa tuoksua tule meidän vintillä majaileviin joulukoristeisiin, tai ulkona tuuletettuihin mattoihin. Tuoksu on yksilöllinen, ja muisto vahvempi kuin moni muu muisto lapsuuden jouluista.
Koska elän vahvasti tuoksuista, ne ovat itselleni myös osa tunnelmaa. Kaupastakin saa korvapuusteja sekä omenapiirakkaa, mutta ne maistuvat huomattavasti paremmilta, kun koti on ensin täytetty noiden herkkujen tuoksuilla. Koska olen myös esteetikko, haluan nauttia omenapiirakkani tai pullani kauniissa ympäristössä ja kauniilta lautaselta. Täydelliseen nautintoon tarvitaan siis  maku-, näkö- ja hajuaistia.

Olen tainnut teille ennenkin kertoa, miksi juuri jouluntuoksuiset kynttilät ovat itselleni hurjan tärkeitä. Syy löytyy esikoisen ensimmäisistä elinviikoista, jolloin masennukseni oli pahimmillaan, ja olin kadottaa sekä järkeni, että elämänhaluni. Koska tuoreena äitinä koin kuitenkin kaikkein eniten velvollisuuden tunnetta, oli kaiken väsymyksen ja masennuksen keskellä vain jaksettava ja elettävä päivä kerrallaan. Jouluihmisenä tarrasin ajatukseen joulusta (esikoinen syntyi joulukuun 7. päivänä) ja ehkä tästä syystä myös joulunodotuksella on äärimmäisen suuri merkitys itselleni jokasyksyisen alavireisyyden karkottamisessa. Joulukuussa 2008 jouluntuoksuisista tuikkukynttilöistä tuli minulle kuin jonkinlainen pelastusrengas – viimeinen oljenkorsi. Joka aamu sytytin jouluntuoksuisen kynttilän ikään kuin rutiininomaisesti ja vein ajatukseni sillä tavoin elämässä eteenpäin. Niinpä joulunodotukseni ei sen jälkeenkään ole ollut mitään ilman tuoksukynttilöitä.

Itselleni elämän ehkä suurimpia nautintoja on vasta siivottu koti, jossa on rentouttava ja tunnelmallinen tuoksu. Kynttilöiden sytyttäminen ikään kuin kruuna työn tuloksen, mutta toisaalta tuoksukynttilä myös toimii tunnelman tuojana vähän epäsiistimmässäkin tilanteessa. Kun illan hämärässä sytyttää tuoksukynttilät ja lukuvalon, on kirjan kanssa mukava käpertyä viltin alle,  ja unohtaa hetkeksi kaikki muu ympärillä oleva.  Kerroinkin jo viikko sitten kuinka aloitin jouluntuoksuisten kynttilöiden polttamisen, ja tosiaan meillä jouluista tunnelmaa on nyt tuoneet nuo Gladen pienet punaiset kartiot, jotka melkein kuiskaavat korvaan, että kaikki on hyvin ja elämästä selviää.

Glade tuoksukynttilöiden lasipakkaukset sopivat monenlaiseen sisustukseen ja pienimmät niistä käyvät loistavasti myös kattauskoristeena. Valkoiset kartiolasit sisältävät vaniljantuoksua, joka on samaan aikaan lämmin ja pehmeä, olematta kuitenkaan imelä. Vaniljantuoksu on siinä mielessä hankala, että se menee usein yli, ja raikkaiden sijaan muuttuukin tunkkaiseksi. Näissä Gladen kynttilöissä vanilja on kuitenkin hennon luonnollinen, eikä hyppää silmille – tai tässä tapauksessa, nenälle. Tuoksuna vanilja sopiikin mielestäni ympärivuotiseen käyttöön, ja erityisesti hetkiin jolloin kaipaan lämpöä ja elämän armollisuutta. Pienet punaiset kartiot puolestaan vievät ajatukset jo vahvasti jouluun kanelin ja omenan tuoksullaan.

Gladen pyöreämmät lasiastiat on puettu tuoksuun sopivalla muovikuorella. Muovin voi helposti myös napata kynttilästä irti, mikäli se ei omaan sisustukseen sovi. Näin teen minäkin. Alla olevassa kuvassa kuitenkin kynttilät alkuperäisessä asussaan. Kirsikan ja pionin tuoksu sopii ympärivuotiseen käyttöön, ja päätyikin meillä kylpyhuoneen tunnelmantekijäksi. Valkoinen pyöreä kynttilä taasen on tuttua vaniljankukkien tuoksua, ja kynttilöistä etummainen, Warm Winter Hug -nimeltään, on sekin omenan ja kanelin jouluinen yhdistelmä.

Mutta hei, jos tosiaan kaipaat tuoksua ja tunnelmaa kotiisi näin loppuvuoden hämäriin, kerro kommenttiboksissa missä tilanteissa erityisesti kaipaat tuoksukynttilöitä. Onko se juurikin jouluun virittäytymistä vai oman kotispan viimeistelyä? Jätä kommenttisi viimeistään 12.11.2017 ja olet mukana Glade tuotepaketin arvonnassa. Kilpailuun voit osallistua myös Instagramin puolella! Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Oikein mukavaa maanantain jatkoa! ♡

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


125 Responses to “Tuoksua ja tunnelmaa kynttilöillä – Glade -arvonta”

  1. Satuj says:

    Saunailtoina on mukava laittaa kynttilöitä saunaan ja kylpyhuoneeseen luomaan tunnelmaa 🙂

  2. Mirka says:

    Aaah…Rakastan tuoksukynttilöitä ja kuulun myös tähän “heimoon” :D, jolle tuoksut tuovat muistoja ja parhaimmillaan luovat “turvaa” arjessa 🙂

    Jouluntuoksuiset kynttilät kruunaisivat siivotun kodin; olen mukana arvonnassa <3

  3. Laveli says:

    Kaipaan tuoksuja rentoutumiseen ja rauhallisen tunnelman luomiseen. Mikään ei ole parempaa kuin työpäivän päätteeksi sytyttää tuoksukynttilöitä kotiin ja nauttia kynttilänvalosta ja talven tuoksusta. Lähempänä joulua tulee kuvioihin sitten joulun tuoksuiset kynttilät.

  4. teija says:

    Tuoksukynttilät on ihania, poltan niitä aina viikonloppuisin ttunnelmaa ja ihanaa tuoksua tuomaan.

  5. timpe says:

    Aina iltaisin tuoksukynttilät palamassa .

  6. Susan says:

    Siivouksen jälkeen on mukava istahtaa hetkeksi ja tuoksutella kynttilöitä.

  7. Noona S says:

    Tuoksukynttilät kruunaavat kodin tunnelman etenkin näin pimeinä vuodenaikoina. Samalla kertaa tuottavat valoa ja tuoksua, josta syntyy kodikas fiilis 🙂 Vanilja on lempparini, ja kaneli joulunaikaan ihana!

  8. Sanna says:

    Rentoudun iltaisin viltin alla soffalla ja laittamalla lynttilöitä,sopivat myös romanttisempaan tunnelmaan 🙂

  9. Niina says:

    Tuoksukynttilät on meillä käytössä vuoden ympäri, jos siis olen niitä sattunut ostamaan ja kaapista löytyy sopiva tuoksu. Tykkään miedoista makeista tuoksuista, mutta näin joulun alla jouluiset tuoksut on parhaita! Tuoksukynttilät ei saa olla liian voimakkaita eikä hajuvesimäisiä 🙂 Nuo glade kynttilät kuulostavat ihanalta, en ole kaupassa vielä tuoksutellut.

  10. HannaK says:

    Tuoksukynttilät kuuluvat kotimme sisustukseen ympäri vuoden, mutta talviaikaan niitä tulee poltettua enemmän. Tykkään kynttilöiden tuomasta rauhoittavasta fiiliksestä, joten kaipaan niitä erityisesti hetkinä, jolloin haluan panostaa kodin tunnelman luomiseen ja rentoutumiseen.

  11. JonnaG says:

    Kyllä se on juuri se tunnelma. Puhdas koti ja kynttilät – arjen luxusta.

  12. Veronica says:

    Tavallaan hemmottelen itseäni tuoksukynttilöillä, monelle aisteille nautintoa.

  13. Riikka says:

    Mulle tuoksut tekevät kodin. Itsehän laitan myös imurin pölypussiin lusikallisen vaniljasokeria, jotta siivouskin tuoksuu hyvältä. Omat lempparit kynttilöissä ovat vanilja olohuoneessa, kaneli keittiössä ja jokin spatuoksu saunatiloissa.

  14. tiitu says:

    Kotispassa tulee useimmin käytettyä tuoksukynttilää ja välillä muutenkin tunnelman luomiseen.

  15. Katja says:

    Tuoksukynttilöitä polttelen joulun odotuksen aikoihin sekä silloin jos haluaa kotiin raikkaan vasta siivotun kodin tunnelmaa ja tuoksua eikä ole kerennyt tai jaksanut kuin imuroida enimmät koiran karvat pois,silloin on kiva sytyttää tuoksuva kynttilä ja fiilistellä sohvalla 🙂

  16. Elisa says:

    Tekstisi kuulosti siltä, että olisin voinut itse kirjoittaa sen. Tuoksut kuuluvat erityisesti joulun odotukseen. Mutta mikä kamalinta, mieheni on niin herkkä palaville aineille, etten saa polttaa kotona kynttilöitä silloin, kun hän on paikalla

  17. iituliina says:

    Kaipaan tuoksukynttilöitä erityisesti omiin kahvihetkiini. Kesken kotityöskentelypäivän keitän kahvin, kääriydyn vilttiin, suuntaan lasitetulle parvekkeelle kahvini kanssa ja sytytän viereen hyväntuoksuisen kynttilän. Näin rentoutuminen kesken päivän on taattu.

  18. Salli says:

    Ihanaa polttaa tuoksukynttilöitä pimeinä iltoina ja ihan tykkään polttaa kun olen yksin ja nauttia niiden tuoksusta ja tunnelmasta.

  19. anna s. says:

    Syksyllä, kun illat pimenevät niin on ihanaa polttaa kynttilöitä. Niissä vain on sitä tunnelmaa <3

  20. Roosaaa says:

    Aivan ihana arvonta, jee!! <3 itse en tosiaan tuoksukynttilöitä harrasta, mutta nimenomaan Joulun aikaan rakastaisin käyttää Joulun tuoksuisia kynttilöitä!! <3 Ahh!!

  21. Satu says:

    Poltan erilaisia tuoksukynttilöitä ympäri vuoden

  22. Mari says:

    Tunnelman luojina jouluna ja muulloinkin.

  23. Viivi says:

    Kynttilöitä tykkään laittaa palamaan leffailtaan tai kun syödään illallista viikonloppuna 🙂

  24. Maria says:

    Poltan kynttilöitä aina syksyisin ja talvisin 🙂

  25. Sirkku says:

    Voi kynttilöiden suurkuluttajana ihana arvonta. Olipa kauniit kuvat asetelmista!

  26. Matilde says:

    Tuoksukynttilät luovat kotiin tunnelmaa syksyn ja talven pimeinä iltoina. Otan kynttilät esille heti syksyllä. Minulle kynttilät merkitsevät lämpöä, valoa ja turvaa kaamoksen keskellä. Kodista tulee suloinen pesä, kun sytytän kynttilät! Tuoksuvat kynttilät erityisesti relaksoivat ja tyynnyttävät mielen. Joulun lähestyessä ostan kynttilöitä lisää ja laitan lahjaksikin.

  27. Kata says:

    Pidän eniten tuoksukynttilöistä joulun aikaan. Ne virittää joulun odotukseen ja luo ihanaa tunnelmaa koko joulun ajalle. <3

  28. Suvilii says:

    Tykkään laittaa tuoksukynttilät palamaan iltaisin telkkaria katsellessa ja iltapalaa syödessä. Valitsen silloin rauhoittavia ja mausteisia tuoksuja sisältäviä kynttilöitä. Tuoksukynttilät kuuluvat itseoikeutetusti syksyyn ja erityisesti jouluun!

  29. marjo says:

    Vain jouluna poltan tuoksukynttilöitä. Muuten en joulua laitakaan omaan kotiini, joten joulutuoksukynttilöistä koostuu jouluni tunnelma.

  30. Rose says:

    Tuoksukynttilät sopivat täydellisesti luomaan tunnelmaa joulun odotukseen!

  31. Vilma says:

    Tuoksukynttilät takaavat tunnelman pimeään syksyyn ja talveen!

  32. Jasmin says:

    Kyllä siivouspäivän päätteeksi on parasta sytyttää tuoksukynttilät ja nauttia 🙂

  33. Sanna says:

    Sytytän tuoksukynttilän, kun haluan rentoutua ja rauhoittua.

  34. Sirkkuli says:

    Rakastan tuoksukynttilöitä! 🙂

  35. Tuuli says:

    Mulla kynttilät kuuluu tähän pimeään vuodenaikaan, kesällä en niitä polta.
    Tuoksukynttilät erityisesti pikasiivouksen eli imuroinnin jälkeen. Saa kotiin raikasta tuoksua, vaikkei jaksanutkaan ahkeroida sen eteen.

  36. sannihaukka says:

    Kynttilät kuuluu juurikin näihin harmaan sadeverhon peittämiin syyspäiviin, kun ulos lähteminen tuntuu ylivoimaisen vaikealta ja päivät viettäisi mielummin viltin alla kynttilöiden loisteessa.

  37. Aila says:

    Tuoksuva koti on tunnelmallinen.

  38. Piia says:

    Tuoksukynttilä kuuluu talveen. Jotenkin en sitä kesäisin kaipaakaan!

  39. Jonna says:

    Mitenhän toimisi savusauna-tuoksu normaalissa saunassa?

  40. MarjaKoo says:

    Koti-illat, jolloin vain ollaan ja nautitaan. Ihana tunnelma ja tuoksu kruunaa yhdessäolon.

  41. Helena says:

    Tuoksukynttilät kuuluu joulun odotukseen sekä kylpyhuoneeseen mökillä poltan myös paljon erilaisia tuoksukynttilöitä.

  42. Minttu says:

    Poltan kynttilöitä ympäri vuoden. Varsinkin syksyllä ja joulun alla tuoksukynttilät luovat ihanaa tunnelmaa. Mitä oliksikaan elämä ilman tuoksuja <3

  43. Elma says:

    Kyllä kynttilät ja hämärä aika, just tää marraskuu, kuuluvat yhteen.

    – Elma –

  44. Timotei says:

    Ahh,tuoksukynttilät ♡ no niitähän kuluu läpi kauden eli syksystä kevääseen. Eniten kaipaan niitä vietäessäni fredags-, lördags tai söndagsmusia eli aina viikonloppuna kun poltan kynttilöitä ja katson tv:tä illalla.

  45. sikkuralla says:

    Tunnelmallisina iltoina, vaikka silloin, kun aikaa olla yksin kotona ja meditoida.

  46. Ilona says:

    Tunnelmaa ja rentoutumista

  47. tt3 says:

    Tykkään polttaa tuoksukynttilöitä talvisin iltaisin oikein pakkaspäivinä. 🙂

  48. Minna says:

    Perjantai-ilta, puhdas koti ja tuoksukynttilät: viikon paras hetki.

  49. Satu says:

    Minulla tuoksukynttilät liittyvät jouluun. Fiilistelyyn ja tunnelmointiin.Tykkään ihanista kevyistä mutta mausteisista tuoksuista.Vanilja ja kaneli ovat lemppareitani.

  50. Anna says:

    Aamuihmisenä tykkään polttaa kynttilöitä etenkin aamuisin kahvia juodessa ja heräillessä. 🙂

  51. Petra says:

    Voin niin allekirjoittaa sun tekstisi tuoksujen, siivotun kodin ja esteettisyyden osalta! Rakastan tuoksukynttilöitä ja mieluisin tuoksu on juurikin vanilija tai puhtaan pyykin tuoksuiset kynttilät. Kynttilöitä polttelen paljon etenkin nyt, kun ulkona on pimeää. Vapaapäivinä laitan kynttilän palamaan myös keittiöön. On ihana aloittaa päivä mukillisella kahvia, päivän lehteä (paperiversio ehdottomasti) lukien ja kynttilänliekki sivupöydällä lepattaen.

  52. Anna says:

    Paras joulutuoksu on joulukuusen tuoksu. 🙂

  53. Johanna V says:

    Hektisen päivän illassa on ihana vaipua tuoksukynttilän luomaan tunnelmaan ja viikonloppuaamuisin hemmotella pitkällä aamiaisella kynttilän levittäessä kaunista valoa ja tuoksua!

  54. Hanna says:

    Tuoksukynttilöitä kaipaan joka ilta ihan vaan rentoutuessa työn raskaudesta.

  55. Xeveliina says:

    Olen jouluhullu päästä varpaisiin ja jouluiset tuoksukynttilät ovat iso osa sen ihanan tunnelman syntymistä!

  56. Sandels says:

    Poltan tuoksukynttilöitä joka ikinen ilta. Minulla on eri tuoksuja eri tunnelmiin kaappi täynnä 🙂 Näin marraskuussa polttelen jo jouluisia kynttilöitä, ja syksyllä ja keväällä minulla on eri tuoksuja, mm. ruusua, bergamonttia, vanilijaa, ym.
    Olen täysin samaa mieltä kanssasi hämäristä illoista, ja siitä, miten paljon iloa, rentoutta ja jopa toivoa tuoksukynttilät voivat antaa.
    Pieni mutta itsellenkikin järjettömän suuri asia. Jotenkin hiljennyn ja rauhoitun niiden äärellä.

    Kiitos ihanasta postauksesta ja tunnelmallista joulunodotusta! :*

  57. Sonja says:

    Pimeneviin syyailtoihin.

  58. Tuula says:

    Työviikon päätteeksi, perjantai ilta. Kynttilät ja hyvää ruokaa.

  59. Manteliini says:

    Tuoksut tuovat muistot niin hyvässä kuin vähemmässä..
    Kyllä, rakastan kynttilöiden lepattavaa liekkiä ja ihanaa tuoksua. Kun illat pimenevät niin sitä enemmän liekit lepattavat ja tuoksut tuoksuvat….

  60. Tanja says:

    Tuoksukynttilät sopivat illan hämärtyviin hetkiin, kun on vähän kylmä ja väsynyt olo. Yhdessä kotiin leviävä tuoksu ja liekin loimutus lohduttavat.

  61. Kaura says:

    Ihan jokapäiväinen juttu näin pimeään aikaan ovat tuoksukynttilät, ja ihan normaalitkin tuoksuttomat. Vaniljatuoksu on lemppareita, pientä iloa ja tunnelmaa arkeen.

  62. Elise H. says:

    Tuoksukynttilöitä kaipaan erityisesti näin joulun lähestyessä, ne tuovat aina mukavasti tunnelmaa 🙂

  63. liinail says:

    Ihan tämä aika kun odotellaan joulua ja on muutenkin pimeää.

  64. ValMa says:

    Tuoksukynttilät palavat kodissamme läpi vuoden, vain tuoksut vaihtuvat sesongin mukaan. Gladen kynttilät ovat hyväksi ja laadukkaiksi havaittu 🙂

  65. Kaija says:

    Kiireettöminä viikonlopun aamuina on ihanaa sytyttää tuoksukynttilä ja nauttia tunnelmasta kahvikupposen kera ❤

  66. Minna says:

    En ole aikoihin poltellut tuoksukynttilöitä, koska kun sellaisen hankin vuosia sitten, tuli kynttilästä liian vahva tuoksu enkä sen jälkeen ole uskaltanut tuoksukynttilöihin koskea. Mutta tämä tutustumispaketti olisi loistava tuote tuoksukynttilöiden maailmaan. Muuten kyllä polttelen kynttilöitä lähes joka ilta syksyllä ja talvella.

  67. Maria M says:

    Rakastan tuoksukynttilöitä yli kaiken. Yleensä viikonloppuna laitetaan kynttilät palamaan ja nautitaan illasta. Joulun alla kynttilöitä tulee poltettua varmaan koko ajan; kynttilät ja jouluvalot; mikä kaunis yhdistelmä.

  68. Marine says:

    Kaipaan tuoksukyntilöitä siivouksen jälkeen puhtaaseen kotiin sekä tähän pimeään vuodenaikaan etenkin viikonloppuiltoihin rentouttamaan.

  69. Satu Santaoja says:

    Tuoksukynttilät sopivat hetkeen kuin hetkeen.
    Satu

  70. Essi says:

    Tuoksukynttilät rauhoittaa iltaisin kun arki on hektistä, on helpompi keskittyä tähän hetkeen sen sijaan että jatkuvasti miettisi muita asioita 🙂

  71. TeijaH says:

    Saunaan laitan useasti tuoksukynttilän palamaan.

  72. Jessika says:

    tunnelmaa tuomaan kotiin iltaisin.

  73. Riina says:

    Tuoksukynttilät kuuluvat syysiltoihin ja joulun odotukseen. En pidä voimakkaista ja teennäisistä tuoksuista ja olikin kiva kuulla, että nämä kynttilät tuoksuvat sopivasti. Sytytän kynttilät ensimmäiseksi kotiin palattuani ja usein myös aamulla. Ne rauhoittavat ja saavat kodin tuntumaan kodilta.

  74. Anna-Mari says:

    Tuoksukynttilät on uus juttu mulle. Vasta ostin ensimmäisen ja tykkäsin kyllä! Tuoksu on osa tunnelmaa, etenkin näin joulun lähestyessä…

  75. Kristiina says:

    Tuoksukynttilä käy jokaiseen päivään, niin arkeen kuin juhlaankin, ja niitä kyllä kuluu meillä ahkeraan ihan vuoden ympäri. Mukavaa alkanutta viikkoa!:)

  76. Suvi says:

    Juurikin tuo tunnelmointi tuoksukynttilöillä on ihan parasta! <3 Saunailtoina laitan päälle vain saunan tunnelmalliset valot ja sytytän kynttilöitä kylpyhuoneeseen luodakseni rauhallisen ja seesteisen tunnelman kirkkaiden kylppärivalojen sijaan.
    Lisäksi ihan hyvä konsti on sijoittaa tuoksukynttilöitä vessaan. 😀

  77. manna says:

    Sateisena ja pimeänä iltana hyvä tuoksu piristää.

  78. Milla says:

    Nykyisin kynttilät kuuluvat vain viikonloppuun. Tuoksukynttilöitä minulla ei oikeastaan ole ollut kuin jouluntuoksuisina.

  79. Seijahannele says:

    Arjen luksusta ovat puhdas koti ja tuoksuvat kynttilät.

  80. Arja says:

    Syksyn pimetessä alan polttamaan kynttilöitä mutta joulun aikaan vaihdan tuoksukynttilöihin

  81. Marita says:

    Joulun odotus ja tuoksukynttilät <3

  82. hilkka says:

    Ei tule joulua ilman kynttilöitä! 🙂

  83. Iita says:

    Tuoksu kynttilät ja kynttilät ylipäätään kuuluvat ympärivuotisesti meidänkin perheen arkeen. Se on vaan niin tunnelmallista ja ihanan rauhoittavaa. Lapsetkin osaavat jo kaivata “tunnelmaa”

  84. NannaS says:

    Tuoksukynttilöitä on mukava poltella pimeänä vuoden aikana 🙂

  85. sari says:

    tuoksukynttilät kuuluvat kylpyhuoneeseen. aamun lähdön tunnelmiin tai rentouttaviin iltoihin.

  86. Maritta says:

    Tykkään poltella kynttilöitää syksyllä ennen joulua ja jouluna tietysti, mutta kevään korvalla ne vaan sitten jää. Tuosukynttilöitä ei olekaan ollut pitkään aikaan ja olisi kiva taas kokeilla niitä.

  87. BIKKE says:

    Pieni tuoksu on ihan jees..tuoksujen sekamelska taas ei :)..Hmm..pari poikaa , kissaa ja koira ja jauhelihakastike..ehkä kynttilöistä kuitenkin kivempi tuoksu tunnelmanluojaksi 🙂

  88. Sari says:

    Eniten tuoksukynttilöitä minun tulee polteltua näin joulun odotuksen alkaessa ja tietysti joulun aikaan.

  89. Pauliina says:

    Vuoden aikana olen innostunut tuoksukynttilöistä aina vain enemmän ja nyt löytyykin aina jokin tuoksukynttilä käytöstä. Tuoksuna tällä hetkellä Fresh Linen. Kohta alkaa jouluun virittäytyminen kanelin tuoksuisten kynttilöiden myötä :).

  90. Sanna says:

    Saunailtana kylppärissä on ihana polttaa raikkaita tuoksukynttilöitä!

  91. Sonja says:

    Meillä kynttilät kuuluvat arjessa rauhoittumiseen päivittäin ja ympäri vuoden. Ehdoton suosikkituoksu on vanilja.

  92. Maikku says:

    Minä olen vasta viime aikoina löytänyt mukavia tuoksukynttilöitä, aiemmin pidin niitä liian voimakkaina. Nyt sopivat mihin tilanteeseen vain, paitsi ruokailuun.

  93. Tarja says:

    En ole koskaan polttanut tuoksukynttilöitä, nyt oliskin korkea aika tutustua!

  94. sin says:

    Iltaisin pimeällä ovat kivoja.

  95. SannaMi says:

    Tuoksukynttilöitä poltan kesäisinkin 🙂 Ostan aina uusia tuoksuja

  96. Anna says:

    En ole aiemmin välittänyt kynttilöistä, mutta näin joulun hiipiessä lähemmäs aloin kaipaamaan kotiini lapsuuden tuoksuja. Ostettuani ensimmäisen tuoksukynttilän jäin koukkuun ja nyt poltan kynttilöitä aina illalla samalla kun rentoudun 🙂

  97. Anette says:

    Poltan kynttilöitä syksyllä ja talvella. Tuoksukynttilöitä aina. Meillä kynttilöitä poltellaan viikonloppuisin, kun nautitaan rennosta olemisesta ja tunnelmoidaan. <3

  98. Lillian says:

    Vahvasti tuoksuihminen myös täällä 🙂 Kummasti piristää myös arkea, ihan siivousta ja pyykinpesuakin tuoksut. Tuoksukynttilät meillä palavat ympäri vuoden, talvella ja pimeään aikaan toki aina vieläkin enemmän. Tuoksut vaihtelevat vuodenaikojen mukaan: keväällä ja kesällä kevyempiä raikkaita tuoksuja, talvella lämpimät, tummemmat, vahvemmat tuoksut. Peruslempituoksuja on Cotton ja Vanilja – näihin voi sitten yhdistellä muuta fiiliksen mukaan.
    Neljän lapsen äitinä päivät on välillä aika vauhdikkaita, joten illalla hiljaisuus, rauhoittuminen, oma tai kahden aikuisen aika, tuoksukynttilät.. on niitä omia tärkeitä latautumishetkiä!

  99. Katri says:

    Itselläni myös hyvin samoja ajatuksia siitä,että tuoksut ja muistot kulkevat käsi kädessä.
    Huonetuoksuja minulla on ympäri vuoden ja tuoksukynttilöitä poltan sitten aina talvisaikaan.

  100. Raisa says:

    Aamun ja illan hämäriin hetkiin

  101. JennaO says:

    Minusta on ihana töistä kotiintullessa sytyttää kynttilöitä luomaan tunnelmaa kotiin! 🙂

  102. Laura says:

    Varsinkin tähän pimeään ja sateiseen vuodenaikaan tulee poltettua tuoksukynttilöitä lähes joka ilta. Sopivat tunnelmaan niin hyvin!

  103. Jossu says:

    Iltaisin kun rentoudun sohvalla hyvän kirjan parissa tai televisiota katsellen 🙂

  104. Ella says:

    Perjantai iltana hyggeillessä!:)

  105. Tuoksukynttilät! Jotainniin ihanaa!
    Tykkään niistä todella paljon<3

    talvella kun maassa on hanki, ja muutenkin kylmä, on ihana laittaa kynttilöitä tuomaan valoa ja lämpöä kotiin.

  106. Tuulispää says:

    Tuoksukynttilät toimivat lähinnä tunnelmanluojana pimeinä talvi-iltoina. Joskus saatan polttaa kynttilää ihan vain raikaastakseni tunkkaista tuoksua.

  107. Iina says:

    Tuoksukynttilät ja kynttilät ylipäänsä ovat niin ihana ja jotenkin kauniin herkkä tunnelmanluoja, ehdottomasti omaan mieleeni. Ihanin hetki – ja nykyään ainoa mahdollinen – kynttilöiden sytyttämiseen on se kun lapsi on mennyt nukkumaan ja saa ikioman parituntisen hyvän kirjan, tv-sarjan tai neulomisen parissa.

  108. tiiu says:

    Lähinnä joulun alla ja joulun aikaan. Viikonloppuisin tulee eniten poltettua kynttilöitä.

  109. Jennyli says:

    Vastasiivottu koti perjantai-iltana vaatii ehdottomasti seurakseen tuoksukynttilät 🙂

  110. mamaEle says:

    Tuoksu luo tunnelmaa illan rauhaan☺

  111. Tiina says:

    Siisti koti ja tuoksukynttilät
    Suosikkini on vanilija

  112. Hetukka says:

    Kynttilät ilmestyvät kaapin uumenista päivien hämärtyessä, koska ne luovat tunnelmaa erinomaisesti. Tällaisina syyspäivinä/-iltoina kynttilöitä polttaessa ei välttämättä tarvitse sytyttää valoja ollenkaan, tietenkin riippuu kuinka tunnelmallisen valaistuksen haluaa. Tuoksukynttilät kuuluvat kynttiläkaapin vakioasukkeihin ja tasaisin aikavälein on saatava uusia asukkeja. Poltan tuoksukynttilöitä siinä missä tuoksuttomia kynttilöitä, mutta vaniljan tuoksuiset ovat olleet lemppareitani jo pidemmän aikaa.

  113. nelliina says:

    Oon lapsesta asti tykännyt tuoksukynttilöistä, etenkin jouluna.Mukana.

  114. sarita says:

    Oikeastaan ihan vain itseäni vartenkin riittää. Tai sitten jos on vieraita niin laitan tavallisia tai tuoksukynttilöitä palamaan.

  115. Sallikka says:

    Tuoksukynttilät ovat ihania 🙂

  116. Henna says:

    Tuoksukynttilät sytytän pimeinä syysiltoina, kun kaipaan ekstrarentoutusta ja irtiottoa arjen kiireistä.

  117. ansu88 says:

    Tunnelman luojana. Tosin aika harvoin poltan kynttilöitä.

  118. Miama says:

    En ollut ymmärtänyt tuoksukynttilöiden päälle ennen kuin löysin euron ällömakeiden esanssikynttilöiden sijaan luonnollisen raikkaan mustaherukkakynttilän. Sen jälkeen kynttilästä on tullut luksus jonka ostan yleensä joulun alla itselleni ja poltan pitkin vuotta muistuttamaan että maailmassa on hyvää ja turvallista olla. Olen opiskelija ja rahavarat sen mukaiset, joten en ole raaskinut lähteä ostelemaan kokeiluun kynttilöitä vaikka mieli tekisi. Ihanaa tunnelmointia kaikille kynttilöiden loisteessa 🙂

  119. Mimosa says:

    Käytän tuoksukynttilöitä erityisissä rauhoittumisen ja joutenolon hetkissä. Vaniljakynttilän tuoksu on tutuin, ja siihen kätkeytyykin monta muistoa vuosien varrelta.

  120. Minttu-Maaria says:

    Tuoksukynttilät ovat mielestäni erityisen ihania juuri joulun alla, tunnelmaan virittyessä.

  121. apple says:

    Talviaamuisin on ihana syödä aamiaista tuoksukynttilän valossa 🙂

  122. PiPa says:

    Kynttilät ovat tunnelman tuojia. Tuoksukynttilät neutrasiloivat kodin muita tuoksuja.

  123. piitu says:

    Juurikin jouluun virittymisessä. Joulunajan jälkeen poltan kynttilöitä vain harvoin.

  124. Tinde says:

    Olen kynttilähullu! Ne tuovat tunnelmaa! Polttelen tuoksuja aina silloin tällöin!

  125. maire says:

    Aamulla en osaisi juuri kynttilöitä poltella, kuten monet, mut illalla annan niiden palaa useita tunteja, tuoksuja poltellaan viikonloppuisin!

Kommentoi