koristellaanko jo kuusi?

15.11.2017

Kyllä ne sieltä vintiltä löytyivät! Joulukoristeet nimittäin. Ja koska ne nyt tuli kaivettua esiin, niin kaipa sitä voi samalla vaivalla vähän koristellakin, eikös vain!?

Jo pari vuotta meillä on nautittu joulunodotuskuusesta, joka nimensä mukaan ei ole se varsinainen joulukuusi, vaan enemmänkin vain puu, joka osallistuu joulun odotukseen. Ja tosiaankin se sama puu vuosi toisensa jälkeen, koska kyseessä on tekokuusi.

Olen jossain määrin yhä joulukonservatiivi, enkä usko, että voisin koskaan korvata aitoa joulukuusta muovikuusella. Sisään kannetun havupuun tuoksu kuuluu jouluuni yhtä varmasti kuin lanttulaatikko (nam!), mutta ennen varsinaista joulukuusta voi olla vähän leikkisä ja ripustella koristeet lehtikuusen oksille.
Pari vuotta sitten sain aika suoraa palautetta mieheltäni tästä hankinnasta, joka oli kuulemma vain ylihintainen karahka, mutta puu on löytänyt paikkansa yläkerran aulasta ja toimii siellä viherkasvina ympäri vuoden. Pidän itse sen karusta ulkonäöstä yhtä paljon näin marraskuussa, kuin kesäkuussakin, mutta tästä päivästä alkaen puu saa taas olla kunniapaikallaan olohuoneen nurkassa, kunnes se oikea joulukuusi kannetaan sisään. Karahka on siis ollut varsin hyvä hankinta, ja ilostuttaa pelkän joulun ajan lisäksi ihan ympäri vuoden.

Nähtävästi tuo kuusi on edellisinäkin vuosina valjastettu joulukäyttöön näin marraskuun puolivälin kieppeillä, joten ihan aikataulussa ollaan taas! :)

Iloa keskiviikkoonne!

Tallenna

Tallenna


5 Responses to “koristellaanko jo kuusi?”

  1. Ylihintainen karahka! Kommentti, joka voisi hyvinkin tulla minunkin mieheni suusta =D Voi noita miehiä! Kaunishan tuo on, ja ihana tuossakin tarkoituksessa.

    • Harvalle miehelle on annettu kyky ymmärtää naista. :D
      Karahka on kuitenkin moitteettomasti toimittanut tehtäväänsä. :)

  2. Laura sanoo:

    Ihana idea tuo puu! Mistä noin kauniit koristeet on hankittu? Kiitos ihanasta blogista jota on ilo lukea :)

  3. Hihhii, mahtava komentti mieheltäsi ja jotenkin niin kovin tutun kuuloinen :D Minusta tuo on kaunis karahka ja kysyisinkin, että mistä olet sen hankkinut?