Tuulisen päivän tunnelmaa

23.11.2017

Hurrr, mikä keli! Heräsin yöllä jo siihen kammottavaan pelkoon, että katto tempautuu irti, ja herään taivasalta, mutta toistaiseksi kattopellit ovat vielä jaksaneet sinnitellä. Melu tosin on välillä samaa luokkaa, kuin ilmavoimien harjoituksissa. Mutta hei, tuli myös lunta, ja sekös vasta kivaa onkin! Täysin aiheellista laittaa joululaulut soimaan, nauttia kuumaa glögiä ja vierittää ajatukset johonkin arkea suurempaan, kuten vaikka jouluun tai esikoisen syntymäpäiviin, jotka nekin kolkuttelevat jo kulman takana.

Sanovat, että tuo lumi sulaa kohta jo pois, mutta jaksan vielä elätellä toiveita valoisammasta marraskuun lopusta. Ja niin kauan kuin maassa suinkin on jotakin valkoista, otan asiasta ilon irti.

Jotkin päivät tarvitsevat seurakseen erityisen lämmintä tunnelmaa ja valtavan määrän kynttilänvaloa. Näitä päiviä on marraskuussa kaiken kaikkiaan 30, mutta nyt ollaan jo hyvän matkaa voiton puolella.

Mukavaa ja tunnelmallista torstaita teillekin! ♡

Tallenna


4 Responses to “Tuulisen päivän tunnelmaa”

 1. BIKKE sanoo:

  Täälläkin on tuullut. Onneksi kyläkauppa on lähellä että sai pikaisesti haettua maitoa jaa pientä naposteltavaa filtin alle kun meinasi tulla vilu :)
  Ihania köökkikuvia!
  Mukavaa torstai-iltaa sinne!

  • Usein tulet mieleeni, kun siitä kylänraitin läpi ajellaan. Mietin, että jossakin aika lähellä asustat, kun kyläkaupassa niin hyvin viihdyt. :) Pitäisi ehkä joskus ihan oikein kahvitella senkin kunniaksi, että täältä löytyy pieni bloggaajien yhdyskunta. :D

   Mukavaa viikonlopun aloitusta sinne! ♡

 2. Jenni sanoo:

  Mistä nuo ihanat lyhdyt on? :)