marraskuun viimeinen

30.11.2017

Hiiohoi ystävät hyvät, nyt on joulukuuta näkyvissä!!!! Ja tiedättekö, heti näyttää elämä paremmalta ja pimeyskin siedettävämmältä. Kenties tuo marraskuu on sittenkin enemmän sellainen päänsisäinen juttu! Ajattelin nimittäin jättää ryytyneen ja vetämättömän olon marraskuulle, ja jatkaa vähän keveämmällä askeleella kohti joulua. Jouluradiossakin lauletaan parhaillaan ”from now on, your troubles will be out of sight…”

Lämmin marraskuu ei sinänsä edes ole mikään kovin uusi juttu, onhan näitä lumettomia alkutalvia jo ollut ihan tavaksi asti. Pajunkissat lenkkipolun varrella muistuttavat yhdeksän vuoden takaisesta, kun reippailin (lue: kaakersin) ison mahani kanssa ja ihailin pajunkissoja, sekä miltei tulvivaa jokea. Edelleenkään en silti osaa ajatella pajunkissoja joulunajan koristeena, vaikka tuohon aikaan ihailemani Country Living -lehti pursusikin ideoita aiheesta. Oikeasti toivon vain, että  valkoinen lumi hautaisi pajunoksat ja kissat pysyisivät jonkin aikaa piilossa. :)

Marraskuun viimeisenä ei olla ihan vielä joulukuussa, mutta tunne vastaa jotakuinkin perjantaita. Saa luvan kanssa huokaista helpotuksesta ja virittää ajatuksensa kaikkeen paljon mukavampaan. Jo pelkästään se, että on sittenkin selvinnyt pimeyden läpi tänne asti, nostattaa suupielet ylöspäin. Kyllä se tästä, ja kohta eletään jo yhtä vuoden parasta ja ihaninta aikaa!

Have yourself a merry little Christmas
Let your heart be light
From now on, your troubles will be out of sight… ♡

Tallenna


2 Responses to “marraskuun viimeinen”

  1. Hurmioitunut sanoo:

    Yksi ihanimmista joulutunnelmabiiseistä. Heti alkoi soida kappale päässä. Minulla tämä vuosi on marraskuun osalta helpompi kuin edellinen, mutta kyllä henkisesti helpottaa päästä siitä eroon.Toivotaan että vanhan kansan sanonta Antinpäivästä pitää paikkansa. Jos on Antin päivänä suojasää, niin jouluna pitäisi olla kaunista (lunta ja pakkasta).

  2. Totta muuten, marraskuun viimeisessä on sama tunnelma kuin perjantaissa. Huomenna se alkaa. Saa sanoa, että on joulukuu, saa avata ensimmäisen luukun. Ja mies antoi lopultakin luvan viritellä joulutähdet ikkunoihin ;)