Olohuoneen joulu

19.12.2017

Hämärtyvää tiistai-iltapäivää. ♡

Tänään sanat tuntuvat olevan jollakin tapaa hukassa, joten en yritäkään sepustaa mitään sen ihmeellisempää tekstiä kuvien kylkeen. Joulukuusessa ei edelleenkään ole kuin valot, mutta tänään tehdään lasten kanssa joulua, ja kuusen koristelun lisäksi leivotaan myös joululimput.
Olohuoneen asu ei ole kovin jouluinen, mutta kuusen valot ja kynttilät vihjaavat tulevasta juhlasta. Kukat nostetaan pöydälle loppuviikosta ja niillä viimeistellään tunnelma. Hämärän laskeutuessa olo on kotoisa ja turvallinen, ja se kai on kuitenkin pääasia.

Kaunista iltapäivää ja iltaa. ♡

Tallenna


8 Responses to “Olohuoneen joulu”

 1. Monesti olen sen tehnyt ja teen taas. Totean teillä olevan niin kaunista!
  Kaunista joulunaikaa koko teidän perheelle <3

 2. sh sanoo:

  Kaunista

 3. Kaisa sanoo:

  Kaunis olohuone teillä ja ihana tuo sohvapöytä!

 4. Kaura sanoo:

  Onpas kaunista teillä.