uusi vuosi, uusi aika & kelloarvonta

31.12.2017

Tik tak tik tak… Jos vuoden 2017 puolella vielä aikoo tehdä jotakin erityistä, niin nyt jos koskaan alkaa pitelemään kiirettä. Onnekseni voin todeta, että mitään maata mullistavaa ei enää tarvitse ehtiä tekemään, ja vuoden vaihteeseen saa lipua rauhallisin mielin. Tosin takana on varsin kiireinen ja kellotettu vuosi, ja nämä joulunajan rennot päivät ovat tulleet enemmän kuin tarpeeseen. Yksi toive seuraavalle vuodelle onkin, että ajankäytössä osaisimme organisoida asioita paremmin, ja perheen yhteisiin hetkiin jäisi enemmän aikaa. Enemmän aikaa yhteisille aterioille, ulkoilulle ja vaikka viikonloppujen leffahetkille.

Tänä vuonna saimme mieheni kanssa ihanat joululahjakellot yhteistyössä Brand House Finlandin kanssa. Kuten tiedätte, en ole mikään vannoutunut korujen käyttäjä, mutta kellosta on muodostunut viime vuosina itselleni tärkeä asuste, ja sanonkin aina, että kello on koru, jolla on selkeä funktio. Brand House Finland toi loppuvuodesta Suomen markkinoille kaksi uutta saksalaista, kellobrändiä. Laadukkaista  Zeppelin ja Junkers -kellomallistoista löytyy kelloja joka makuun, piti sitten fiinimmästä tai sporttisemmasta tyylistä. Molemmat brändit ovat olleet Euroopassa viime vuosina suuressa suosiossa, ja nyt niiden kysyntä on kasvanut myös täällä meillä Suomessa. PointTec valmistaa Zeppelin ja Junkers -mallistojen kellot yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, ja kyseessä on tunnettu ja arvostettu kellovalmistaja.  Pääasiassa kelloissa käytetään sveitsiläisiä ETA ja Sellita -automaattikoneistoja.

Valitsin itselleni kellon sillä ajatuksella, että se sopii arkikäyttööni ja mahdollisimman monen asun seuraksi. Junkers Eisvogel F13 Lady 6731-5 miellytti lämpimän ruskean nahkahihnansa ja vaalean kellotaulunsa vuoksi. Kellotaulun kehys on kiiltävää terästä, mutta viisareista ja numeroista löytyy ruusukultaa, joten kellon kanssa voi myös käyttää monenlaisia koruja. Pienenä naisellisena lisänä kellotaulusta löytyy myös Swarovskin kristalleja. Yleisvaikutelmaltaan kello on kuitenkin sopivan sporttinen ja rento, ja juuri sitä, mitä kelloni pitääkin olla.

Kohtalaisen hyvin tunnen myös puolisoni, sillä ensimmäinen näyttämäni kellomalli oli myös se,  johon hän lopulta päätyi. Zeppelin 100 Years 7680-1  on tummanruskealla nahkahihnalla varustettu kello, josta löytyy esimerkiksi herätys. Kellotaulu on miehekkään kokoinen (42mm) ja yleisilme tässäkin tyylikkään sporttinen, mutta ennen kaikkea klassinen.

Ehkä tulevana vuonna saamme aikataulut paremmin hallintaan, tai ainakin muistamme ajan arvokkuuden aina aikarautaa vilkaistessamme. Tulin muuten myös siihen tulokseen, että meillä on jokseenkin samanlainen kellomaku. Joskin oma kelloni on sirompi, mutta molemmissa on kuitenkin myös paljon samaa fiilistä. :)

Kilpailu:
Käy tykkäämässä Brand House Finland Oy Facebook -sivusta ja kerro kommenttiboksissa, mihin itse haluaisit vuonna 2018 enemmän aikaa. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi Junkers Eisvogel F13 Lady 6731-5 -kello, arvo n. 249€.
Osallistumisaikaa on loppiaiseen asti, joten pidähän kuitenkin kiirettä! :)

Brand House Finlandin löydät sekä Facebookista, että Instagramista.

Toivotan teille kaikille mitä ihaninta vuodenvaihdetta, sekä iloa ja onnea vuoteen 2018. Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanista sanoistanne kommenttiboksin puolella. Olette tuoneet valoa moniin päiviini sekä pimeisiinkin hetkiin. ♡

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


153 Responses to “uusi vuosi, uusi aika & kelloarvonta”

 1. Marjo Kivenmäki sanoo:

  Ehdottomasti toivon lisää aikaa perheelle. Vuosi 2018 tuo uusia tuulia tullessaan ja silloin kunnon kellolle olisi käyttöä ☺

  • Maria Grims sanoo:

   Toivoisin uudelle vuodelle enemmän aikaa itselleni kuntoiluun, askarteluun sekä ystävien tapaamiseen. Pääasia että saisin olla terve jotta elämä pysyisi tasapainossa.

 2. Jenni sanoo:

  Niin paljon kuin sitä haluaa viettää aikaa yhdessä koko perheen kanssa on aika vain ”aikuisille” enemmän kortilla ja sitä toivon enemmän eli aikaa kahdestaan vain minulle ja miehelleni

 3. Erika sanoo:

  Lupaus uudelle vuodelle on pitää itsestäni parempas huolta, se on jäänyt aivan retuperälle…

  • Elisa sanoo:

   Ihana arvonta, kaunis tuo kellosi! Itse haluaisin enemmän aikaa perheen yhteisille rauhallisille hetkille esim lautapelien ääressä

 4. Riinukka sanoo:

  Toivoisin aikaa perheelleni, arki on välillä vaan niin aikataulutettua.

 5. Tarja sanoo:

  Haluan ja tarvitsen enemmän aikaa levätä ja olla rauhassa itsekseni, mutta myös perheen kanssa. Tänä vuonna huomiotani on kiskottu liian moneen suuntaan ja olen ollut loppuvuodesta todella, todella stressaantunut. Kello on minullekin tärkeä asuste ja uusi kello on ollut toivomuslistalla jo jonkun aikaa. Tämä olisi enemmän kuin täydellinen ja kuten sanoitkin: sopii todella moneen asuun :)
  Hyvää Uutta Vuotta! :)

 6. Minna sanoo:

  Enemmän aikaa kiireettömälle oleilulle ja ulkoiluun perheen kanssa

 7. HeidiS sanoo:

  Omaan elämäämme eli yhteiseen aikaan puolisoni kanssa ilman arjen ja työn asettamia aikatauluja, osallistun ihanaan arvontaan, HeidiS

 8. Paula sanoo:

  Haluaisin aikuisten aikaa puolison kanssa, mutta myös jakamatonta aikaa jokaisen lapseni kanssa erikseen ❤️

 9. NannaS sanoo:

  Aikaa nukkumiseen olisi ihan kiva :) Liian vähillä unilla mennään

 10. Ruskarouva sanoo:

  Omiin harrastuksiin

 11. Helmityttönen sanoo:

  Perheen kanssa yhdessäoloon <3

 12. Tuija sanoo:

  Lisäaikaa kaipaan erityisesti omasta itsestä huolehtimiseen ja omaan hyvinvointiin :)

 13. HannaUk sanoo:

  Aikaa tarvitsisin enemmän lapsille. Jotenkin työ,sometus ja arjen askareet vievät mennessään ja huomaan, että lapset jäävät vähemmälle huomiolle. MUTTA tähän tulee ensi vuonna muutosta. Sometuksen jätän minimiin. Myös pölyt nurkissa voi joskus olla ihan hyväksikin ja imuroinnin sijaan voidaan ottaa matsi Monopolya.
  Osallistun arvontaan :)

 14. Sallikka sanoo:

  Puolison kanssa enemmän yhteistä aikaa :)

 15. Elma sanoo:

  Enemmän aikaa ja TARMOA omasta itsestäni huolehtimiseen.

  – Elma –

 16. Pussi sanoo:

  Enemmän aikaa harrastuksille ja omalle perheelle

 17. Manna sanoo:

  Kaikkeen! Tuntuu ettei ole aikaa mihinkään. Perheelle ja itselle omaa aikaa :)

 18. LeenaL sanoo:

  Toivoisin enemmän yhteistä aikaa tyttären kanssa sekä aikaa omasta itsestä huolehtimiseen.

 19. Mari sanoo:

  Aikaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta en saa aikaan mitään. Pitänee tehdä viikkoaikataulu, ettei unohdu sohvan pohjalle kirjan kanssa:) Liikuntaa 2-3 tuntia viikkoon, siitä tulee hyvä olo. Ehkä tuo pitenevä päivä tuo lisää energiaa.

 20. Tiina sanoo:

  Perheen kesken yhteistä aikaa.
  Aikaa myös iäkkään äitini kanssa

 21. Johanna K sanoo:

  Toivoisin lisää aikaa itselleni, aikaa rauhoittua.

 22. Sirkkuli sanoo:

  Enemmän myös sitä tärkeää omaa aikaa

 23. Marianna sanoo:

  Toivon, että perheemme arki muotoutuisi toimivaksi aloittaessani työt. Aikaa itselle, aikaa perheelle ja onnistumisen tunteita työelämässä. Rauhaa ja rakkautta. Kaunis rannekello tulisi tarpeeseen!

 24. Pirjo Mäntyniemi sanoo:

  Aikaa kaikelle kivalle

 25. Noona S sanoo:

  Toivoisin lisää yhteistä aikaa miehen kanssa, sekä perheen kanssa matkusteluun <3

 26. Eleena sanoo:

  Mä en oikeastaan toivo lisää aikaa, mutta toivon, että vuonna 2018 osaisin käyttää paremmin sen ajan, mitä minulla on. Enemmän hetkiä läheisten kanssa, vähemmän töitä ja Netflixin kanssa vietettyjä iltoja.

 27. Sarkku sanoo:

  Perheelle ja kiireettömään levolliseen vapaa-aikaan ja myös unille!

 28. Hanna sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa ystäville.

 29. Tarja sanoo:

  Muutama lisätunti vuorokaudessa ei olisi ollenkaan pahitteeksi, vaikka enemmän taitaa omalla kohdalla olla kyse siitä, kuinka ne vuorokauden tunnit käyttää. Minulle tärkeintä on perheeni ja muiden rakkaiden kanssa vietetty aika, ja sellaisia hetkiä toivon vuodelta 2018 ✨

 30. Laura sanoo:

  Haluan ehdottomasti viettää enemmän aikaa rakkaideni, perheenjäsenteni kanssa. Tuleva vauvavuosi sen toivottavasti mahdollistaakin, mutta varmasti vaaditaan myös tietoista kalenterin siistimistä ja yhteisten hetkien suunnittelua :)

 31. Anne sanoo:

  Enemmän yhteistä aikaa rakkaiden kanssa,perhe ja ystävät mielessä ❤️

 32. Marika L. sanoo:

  Toivoisin enemmän mahdollisuuksia kiireettömään vapaa-aikaan, lasten ja ystävien kanssa.

 33. Heidi Pii sanoo:

  Onpa kaunis kello!

  Tein juuri uudenvuodenlupauksen ajan- ja energiankäytön suhteen: Lupaan jakaa energiani tasaisemmin työn ja kodin välillä, nyt syksyllä kun työ on vienyt ison osan ajasta ja energiasta.

 34. Maria.h sanoo:

  Perheelle :)

 35. Jarna sanoo:

  Toivon lisäaikaa levolle ja kotona oleilulle. Järjestelykysymyksiä joihin aion tarttua tulevana vuonna. :)

 36. Girl with a grey sweater sanoo:

  Eniten toivon ehdottomasti enemmän yhteistä aikaa perheen kanssa. Niitä pieniä hetkiä joista saa virtaa ja hyvää mieltä.

 37. Kipsuli sanoo:

  Aion enemmän kiinnittää huomiota ajankäyttöön ja keskittyä juuri siihen mitä olen tekemässä. Aikaa on aina, mutta huomion jakautuminen (usein turhuuksiin) saa tuntumaan siltä, ettei aika riitä mihinkään.

 38. Hannastiina sanoo:

  Toivon uuden vuoden myötä lisäaikaa perheen kanssa rauhalliselle oleskelulle.

 39. Johanna sanoo:

  Enemmän aikaa voimaannuttaville asioille;
  perhe, ystävät, itsestä huolehtiminen.

 40. Anna sanoo:

  Enemmän rakkaiden huomioimista ja itsestään huolehtimista, enemmän luettuja kirjoja ja katsottuja näyttelyitä ja teatteriesityksiä, enemmän urheilua.

 41. Kirsi sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa lapsenlapsille, urheiluun
  ja ulkoiluun! ❤

 42. Hefe sanoo:

  Tässä viime viikot on menny niin kiireellä aikataululla, että pitäisi osata ottaa aikaa ihan itselle. Aina ei tarvii tupata kalenteria täyteen ja on ihan ok vain olla. Myös aikaa poikaystävän kanssa yritän järjestää lisää hyvää uutta vuotta!

 43. Jenni sanoo:

  Enemmän aikaa itselle ja perheelle. Ja vähemmän työn tekoa toivoisin!

 44. Sirkku sanoo:

  Aikaa haluaisin enemmän levolle, lukemiselle, läheisten kanssa yhdessäoloon!

 45. Julia sanoo:

  Toivoisin lisää aikaa perheelle, ystäville ja ulkoiluun. Kaikkea hyvää perheellesi uuteen vuoteen!

 46. MarjaKoo sanoo:

  Enemmän aikaa itsensä hoitamiseen!

 47. tt3 sanoo:

  Ystävien näkemiseen.

 48. Henna sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa kirjojen lukemiselle ja elämästä nauttimiselle.

 49. Henna sanoo:

  Ihana kello!

  Lupasin juuri eilen itselleni, että kiinnitän enemmän huomiota ajan käyttööni. Tavoitteena olisi parempi tasapaino kodin ja vapaa-ajan sekä työn välillä. Olen päättänyt vähentää viikonlopputöitäni, vaikka se näkyykin palkkapussissa. Tärkeämpää on perheen yhteinen aika. <3

 50. Xeveliina sanoo:

  Toivon tänä vuonna lisää aikaa nukkumiseen!

 51. liinail sanoo:

  Enemmän aikaa treenaamiselle, silti perhettä unohtamatta <3

 52. Anne sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa itselle, jotta jaksaisin olla parempi äiti ja vaimo.

 53. susannai sanoo:

  Lisää yhteistä aikaa miehen kanssa hääjärjestelyihin. Heinäkuussa sanomme tahdon ja apuna hääjäjestelyissä kohta 4v poika ja 1 v tyttö

 54. Emmi sanoo:

  Omasta terveydestä huolehtiminen ehdottomasti listalle!

 55. Riittale sanoo:

  Enemmän aikaa perheen kanssa yhdessäoloon.

 56. lilliputti sanoo:

  Ajan käyttö on usein järjestelykysymys,toivon että saan järjestettyä aikaa kielten opiskeluun.

 57. Karoliina sanoo:

  Toivoisin enemmän kahdenkeskistä aikaa mieheni kanssa<3

 58. SannaMi sanoo:

  Enemmän aikaa itsestä huolehtimiseen ja harrastuksiin :)

 59. Marika sanoo:

  Haluaisin osata organisoida ajankäyttöni paremmin, työ vie aimo annoksen ajasta ja voimista. Vapaa-aikaa olisi se jota haluaisin enemmän.

 60. Minttu sanoo:

  Enemmän aikaa läheisille, liikunnalle ja levolle ♡

 61. aino sanoo:

  Enemmän aikaa läheisille : )

 62. Maijalan Anna sanoo:

  Enemmän aikaa kirjoittamiselle! Jos vaikka karsisi sellaista turhaa Suomessa haahuilua

 63. Ulpukka sanoo:

  Tänä vuonna toiveena ja tavoitteena on olla yhteisissä hetkissä enemmän läsnä. Luulen että keskittyen saisin pienistäkin hetkistä antoisampia…ja aika ainakin tuntuisi riittävän paremmin.

 64. Maijalan Anna sanoo:

  Somessa, ei Suomessa Se voisi ollakin ihan hauskaa.

 65. Sari sanoo:

  Haluaisin enemmän yhteistö aikaa puolisoni kanssa nyt kun lapsetkin ovat lentäneet pesästä.

 66. Nina sanoo:

  Haluaisin tänä vuonna enemmän aikaa kuntoilulle sekä laatuaikaa mieheni kanssa, siihen kun ei lapsen syntymän jälkeen ole ollut kovin usein mahdollisuutta.

 67. Tiina A. sanoo:

  Aikaa asua enemmän kakkoskodissamme.

 68. Satu sanoo:

  Enemmän aikaa perheelle ja itseni hemmotteluun. Ihania kelloja Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

 69. Airiina sanoo:

  Aikaa itselleni.

 70. Pee sanoo:

  Lukemiseen aikaa haluaisin saada.

 71. Henna sanoo:

  Aikaa lapsilleni enemmän mutta töitä on liikaa.

 72. Seijahannele sanoo:

  Lupaukseni vuodelle 2018 on pitää itsestäni parempaa huolta.

 73. Sari sanoo:

  Näin kun lapset ovat jo lentäneet omiin koteihinsa toivon itselleni mahdollisuutta, ja päättäväisyyttäkin, antaa huomiota sille mitä itse haluaisin tehdä. Uskallusta oman ajan ottamiseen ja täyttämiseen unelmien seuraten :)

 74. Mari sanoo:

  Enemmän aikaa levolle ja palautumiselle.

 75. Heidi sanoo:

  Aivan ihana kello. ❤️
  Hoidan lapsia, kotia ja työtä, mutta unohdan itseni. Toivon, että muistaisin liikkua ja syödä terveellisesti.

 76. Kaisa sanoo:

  Aikaa lapsen lapselle

 77. Ellen sanoo:

  Toivon jaksamista ja stressitöntä elämää. Keväällä loppuu peruskoulu ja syksyllä alkaa lukio.

  Vitaevay@gmail.com

 78. Pipsa sanoo:

  Hyvää oloa ja mieltä muille ja itselle, ei vaadi aina paljon aikaa pienetkin teot riittävät.

 79. ninski sanoo:

  Enemmän aikaa itselle ja läheisille.

 80. Kati P. sanoo:

  Enemmän aikaa ulkoiluun ja luonnossa kulkemiseen.

 81. Melissa sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa itselleni <3

 82. Anna sanoo:

  toivoisin lisää aikaa nukkumiseen! :-)

 83. Lotta sanoo:

  Toivon tulevalta vuodelta kiireetöntä aikaa oman lapsen ja perheen kanssa <3 Sekä aikaa pitää itsestä huolta tehden laadukasta ruokaa ja liikkuen luonnossa :)

 84. Jennie sanoo:

  Tämä on helppo: nukkumiseen.

 85. Annika.J sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa itselleni :)

 86. Maria sanoo:

  Toivoisin miehen kannsa enemmän vapaa-aikaa yhdessä. Uudet seikkailut odottavat sekä moottoripyörällä että asuntoautolla

 87. Marita sanoo:

  Lupaan anataa aikaa enemmän läheisilleni! <3

 88. Annaleena sanoo:

  Kahdeksan ihanan mammalomavuoden jälkeen on tullut aika palailla takaisin töiden pariin. Mammaloman aikana matkaan on tarttunut monta lasten harrastusta ja niiden mukana myös itse sen harrastuksen vetämistä. Kaikkein parasta näissä meidän harrastuksissa on se, että voi viettää sen tunnin oman lapsen kanssa oli siinä sitten sukset, sählymaila, hevonen tai luistimet. Koska tuntuu, että päivän tunnit eivät riitä enää mihinkään ei ainakaan riittävään yhdessäoloon. Kello pitäisi minut ehkä paremmin myös aikataulussa tämän uuden arjen kynnyksellä.

  Ihanaa uutta vuotta!

 89. Elise H. sanoo:

  Mukana ihanassa arvonnassa! Haluaisin käyttää uutena alkaneena vuotena enemmän aikaa kodin järjestämiseen, kaappien siivoukseen ja tavaroiden karsimiseen :)

 90. Jose sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa liikkumiseen. Syksy meni vauva-arkeen totutellessa ja koska asuimme väliaikaisesti ahtaassa asunnossa kerrostalossa, oli ulos lähteminen vauvan ja 2,5-vuotiaan kanssa niin kamalaa härdelliä ettei sitä huvikseen jaksanut tehdä. Nyt olemme muuttamassa maalle omakotitaloon, joten ainakaan lähtemiseen ei enää pitäisi kulua niin paljon aikaa. :)

 91. Karoliina sanoo:

  Jos saisin paketin täynnä aikaa, ojentaisin tuon mummolleni. Toivon aikaa hänelle ❤️

 92. Laura sanoo:

  Voih, niin moneen asiaan haluaisin lisää aikaa, mutta eniten ehkä ulkoiluun, sekä perheen yhteiseen että omaan.

 93. Mie sanoo:

  Ihana kello! Jospa tämän kauniin kellon avustuksella saisin aikataulutettua aikaa liikkumiselle ja rakkaan poikani kanssa touhuamiselle. 2018 olet lämpimästi tervetullut!

 94. Johanna P. sanoo:

  Aikaa perheelle, yhdessä ja jokaisen kanssa erikseen.

 95. Veera sanoo:

  Aikaa perheen kesken ja omaa aikaa liikkumiseen

 96. Täti Ruskea sanoo:

  Valitsemasi kello olisi kuin tehty minulle. Ehdottomasti enemmän aikaa tarvitsisin perheelleni. Tavoitteena onkin tänä vuonna löytää tasapaino työn ja kodin välille, työlle aiempaa vähemmän ja perheelle enemmän.

 97. Anna sanoo:

  Ison perheen työssä käyvänä äitinä haluaisin lisää aikaa itselleni.
  ..tai ehkä lisää tunteja vuorokauteen, jotta aikaa riittäisi kaikille, sekä perheelle, että itselle <3

 98. Tiiti sanoo:

  Haluaisin käyttää enemmän vapaa-ajastani kirjojen lukemiseen.

 99. Nina sanoo:

  Haluaisin enemmän omaa aikaa ja ihanaa, perheen yhteistä aikaa.

 100. Ulla sanoo:

  Arki pyörii työn, kodin ja harrastusten ympärillä. Olisi ihanaa, jos jostakin ilmestyisi pari tuntia vuorokauteen lisää, käytettäväksi perheen kanssa olemiseen ja nukkumiseen.

 101. Saana sanoo:

  Enemmän aikaa ihan vain itselleni sekä myös koko perheen yhteistä aikaa :)

 102. Juulia sanoo:

  Toivon enemmän aikaa lukemiselle! Tuntuu, että vuonna 2017 luin vain tenttikirjoja, muta tänä vuonna haluan lukea enmmän omaksi ilokseni!

 103. Kati sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti käyttää kaiken vapaana olevan aikani lapseni kanssa olemiseen ja leikkimiseen ja viettää hänen kanssaan mahdollisimman paljon aikaa yhdessä niin näen hänen kasvavan ja kehittyvän! :)

 104. anu sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa liikuntaan ja itsestä huolehtimiseen.

 105. Visa sanoo:

  Haluaisin tähän uuteen vuoteen enemmän tunteja päiville, jotta saisin nukkua enemmän ja sitten jaksaisin paremmin olla lapseni seurassa ja nähdä hänen riemunsa pidemmän ajan päivästä :)

  Hyvää uutta vuotta!

 106. Tarja sanoo:

  Enemmän aikaa itselle ja perheelle. Aikaa lukemiselle ja rentoutumiseen.

 107. Kat sanoo:

  Haluaisin keskittyä enemmän perheeni kanssa yhdessäoloon ja toivottavasti saisin uuden kellon josta voisin aina katsoa aikaa, että kuinka paljon meillä on vielä jäljellä leikkiaikaa päivässä!

 108. Sari sanoo:

  Toivon enemmän aikaa liikunnalle ja ystäville.
  Vuorotyötä tekevälle perheelliselle näiden aikatauluttaminen on usein haastavaa.

 109. Susanna sanoo:

  Voi miten hieno arvonta! Aikaa parisuhteelle ja kaikenlaiseen liikuntaan ja kuntoiluun :)

 110. Hannnna sanoo:

  Enemmän aikaa juoksuharrastukselle. :)

 111. Anniina sanoo:

  Aikaa perheelle ja liikuntaan, varsinkin tanssiin!

 112. Ulla sanoo:

  Tänä vuonna haluaisin ehdottomasti enemmän aikaa ihmissuhteisiin -perheelle ja ystävilleni.. nuorempana sitä vaan huomaamattaan porskuttaa työelämässä, on pienet lapset ja sitä unohtaa sen ns.laatuajan em.kanssa..iän myötä asiat selkeytyvät ja asioita huomaa (toivottavasti) alkaa laittaa tärkeysjärjestykseen..!

 113. Hannele sanoo:

  Tänä vuonna toivoisin enemmän aikaan omasta itsestä huolehtimiseen ja liikkumiseen. Työ ja perhe ovat saaneet tähän mennessä eniten aikaa ja nyt lapset alkavat olla siinä iässä, et äitilläkin alkaa olla mahdollisuus poistua hetkeksi kotoa ilman isoja järjestelyitä.
  Myös lisää yhteistä aikaa lasten kanssa kuntoilen.

 114. Teija sanoo:

  Opiskeluille haluaisin antaa kaiken aikani tänä vuonna.

 115. Päivi J. sanoo:

  Toivoisin itselleni enemmän aikaa liikkumiseen ja löytää taas liikkumisen ilon.

 116. Kati T. sanoo:

  Haluaisin antaa aikaa enemmän liikunnalle! Kuntosalikortti on pari kuukautta kerännyt pölyä ylleen. Sen käyttöä ei estä mikään muu kuin tekosyyt :)

 117. Jonna sanoo:

  Haluaisin lisää aikaa ystäville ja liikunnalle. Sen myötä pysyisi kunnossa niin henkinen kuin fyysinen hyvinvointi :)

 118. Miia sanoo:

  Enemmän aikaa itselleni ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

 119. ERikaa sanoo:

  Kaipaisin enemmän aikaa aamuihin. Rauhalliseen heräämiseen, itsensä valmisteluun ja aamiaiseen.

 120. Mervi sanoo:

  Enemmän aikaa haluaisin vuorotyössä olevan mieheni kanssa. Kihlajaisten viidettä vuosipäivää ei taaskaan ehditty juhlimaan joulukuun alussa ja hamassa tulevaisuudessa siintää sen juhliminen,kun sattuu aikataulut natsaamaan yhteen. Parisuhde aika on toivottua aikaa molemmille. Toivon myös enemmän aikaa vanhempieni kanssa jotka asuvat 450 kilometrin päässä.

 121. Hanna sanoo:

  Enemmän aikaa parisuhteellemme <3

 122. MM sanoo:

  Jos sais enemmän aikaa perheelle, niin siinähän sitä ois tavoitetta kerrakseen..

 123. Anniina Oksanen sanoo:

  Annan aikaa yritykselleni ja teen kaikkeni jotta se antaisi tänä vuonna enemmän aikaa minulle ja läheisilleni

 124. Liisa-Mari Heinonen sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa lukemiseen ja juoksemiseen.

 125. ViiviK sanoo:

  Kirjojen lukemiselle ja parisuhteelle :)

 126. Sikkuralla sanoo:

  Enemmän aikaa itselleni.

 127. Mirca Seppänen sanoo:

  Enemmän energiaa…

 128. Tanja sanoo:

  Perheelleni enemmän aikaa. Oikeaa läsnäolon aikaa.

 129. Lasu sanoo:

  Toivon enemmän aikaa pysähtymiselle, hetkessä elämiselle. Suuria on toiveet, vaan eivät ehkä mahdottomia :)

 130. Mellu sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa liikunnalle ja ystäville.

 131. Tuitsu sanoo:

  Haluaisin lisää aikaa ystävien tapaamiseen, olen heitä laiminlyönyt viime vuosina…kun on kolme lasta, aika vain ”häviää”. Onneksi ystäväni ovat miltei lapsuudesta asti kaikki, ehkä he ymmärtävät

 132. Katariina M sanoo:

  vuonna 2018 haluaisin enemmän aikaa kuntoilulle <3

 133. Heini sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa oman hyvinvoinnin edistämiseen.

 134. Johanna sanoo:

  Minä haluaisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja samalla ottaa aikaa itselleni ja omalle hyvinvoinnillle.

 135. Hanna sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa perheen ja ystävien kans!

 136. Riikka sanoo:

  Toivoisin enemmän aikaa harrastuksille.

 137. Marjaana sanoo:

  Ehdottomasti enemmän aikaa liikuntaan.

 138. Merru sanoo:

  Kyllä haluaisin aikaa lisää itselleni niin että jaksaisin liikkua enemmän. Nyt vähäinen aika menee toipumiseen, että jaksaa taas lähteä töihin.

 139. Riitta sanoo:

  Lisää aikaa unille ja läheisille – vapaa-aikaa ylipäätään.

 140. RiittaR sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa perheelleni ja harrastuksilleni ja aika monelle muullekin asialle. Aika kulkee aina vaan nopeammin mitä enemmän ikää tulee, kumma juttu.

 141. idahhh sanoo:

  Haluaisin enemmän aikaa nukkumiselle. Se on suurin ongelmani että en nuku tarpeeksi :)

 142. Annie Leppänen sanoo:

  Aikaa tarvitsisin enemmän kuntoiluun ja miehen kanssa kahden keskeistä aikaa. Pikku vauva vie nyt suurinman osan ajasta ja energiasta :)

 143. minna sanoo:

  Aikaa itselle ja parisuhteelle. Aikaa luonnossaoleiluun.

 144. Hanne sanoo:

  Lisää aikaa haluaisin kirjojen lukemiseen ja omiin harrastuksiin. Yllättävää, vaikka olen eläkkeelä, niin aika on kuitenkin kortilla :)

 145. Päivi sanoo:

  Itsekkäästi aikaa omalle itselle;)

 146. Kirsi S sanoo:

  Omaan hyvinvointiin

 147. Heidi sanoo:

  Toivon enemmän aikaa liikunnalle. Ja kevättä kohti mennessä myös veneelle, jonka olemme hankkineet viime kesänä

 148. Kukka-Maaria sanoo:

  Toivon aikaa, jolloin jaksan olla läsnä lasteni elämässä, etten käyttäisi aikaani liikaa iltaisin työhöni, josta en saa enempää palkkaa tai väsyneenä roikkuisin somessa, kun en muuta jaksa sekä ennen kaikkea jaksaisin ottaa aikaa tehdä ruokaa perheellemme eikä vain syötäisi leipää ja jogurttia.

 149. Maarit sanoo:

  Enemmän aikaa ystäville ja yhdessä ololle, jospa kaikki pysyisimme terveinä!

 150. Riina sanoo:

  Aikaa lapsille, heidän iloilleen ja suruilleen ja yhteisille hetkille, pysähtymiselle. Työt jääkööt työpaikalle.

 151. Appa sanoo:

  Kodin siivoamiseen ei tahdo löytyä aikaa sitten millään.