Joulun loppu?

06.1.2018

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin kai se on aika lopetella tämäkin joulu. Ei sillä, että olisin tehnyt elettäkään joulukoristeiden poisriisumiseksi, mutta lupaan heti huomenna ottaa itseäni niskasta kiinni. Annan olla vielä hetken, ihan vaikka vain sen kunniaksi, että lumi kuorrutti maiseman ja kaikki on vaan jotenkin niin nättiä just nyt.

Aamupäivällä toivoteltiin hyvää kotimatkaa vieraille, ja tämä päivä onkin sitten mennyt vähän tahmeasti eteenpäin. Pyykkikoneen pyöritystä lukuun ottamatta meillä onkin oltu kuin Ellun kanat tämä päivä, ja nautittu joululoman rippeistä. Kyllä sitä arkea sitten taas ehtii.

Mutta hei, kaksikin juttua joista ajattelin teitä muistutella! Nimittäin vielä tänään ehdit osallistua Brand House Finland -kelloarvontaan, jonka upeaa palkintoa kannattaa ehdottomasti tavoitella! Ja muistattehan myös, että Lifestyle La Luna -alennuskoodi on voimassa vielä tämän ja huomisen päivän! Alennuskoodilla saat alennuksen myös jo alennetuista tuotteista. Koodin löydät täältä.

Me taidetaan poksautella kattilallinen popcorneja ja katsoa lasten kanssa leffa. Loppiaisen kunniaksi. :)

Rentouttavaa lauantai-iltaa myös teille!

Tallenna


2 Responses to “Joulun loppu?”

  1. Niinu sanoo:

    Leppoisaa Loppiaista! Tänne Hämeeseenkin tuli onneksi vähän lunta,ei näytä niin kurjalta ulkona.Ja jos huomenna olisi ulkoilukeli niin mahtavaa!

    • Kyllä tuo talvikeli vain on ihana! Tosin nyt kylmä tuuli menee kyllä luihin ja ytimiin. Mutta silti kiva, kun voi ulkoilla lasten ja koiran kanssa ilman sitä ikävää kurarumbaa. :)
      Nautitaan tammikuun talvesta! ♡