tervetuloa viikonloppu

12.1.2018

Viikko sitten sekosin vielä päivistä, mutta paluu normaaliin rytmiin toi onneksi mukanaan myös viikonloppujen ihanuuden. Vähän kuin Peppi Pitkätossulla, joka halusi kouluun saadakseen lomat. Perjantai tuntuu tänään erityisen mukavalta, ja hei, neljältä on vielä valoisaa! Tai no, ei ainakaan pimeää.

Kauppareissulta mukaan tarttui tulppaaneja, jotka on muuten juuri tämän vuodenajan ihanuus. Pitkät kalsarit, paksu villapaita ja äidin neulomat villasukat kuuluvat nekin talviperjantain kotoiluun. Samoin takkatuli ja laatuaika hyvän kirjan parissa. Ajattelin myöskin napata illasta hetken itselleni ihan vain kuoriakseni talvenkuivattaman ihon itsestäni pois. Niitä juttuja, joita joka päivä miettii, että pitäisi tehdä, mutta ei sitten kuitenkaan vain saa aikaiseksi. Myöskin pitkät yöunet tuntuvat taas enemmän kuin tervetulleelta, joten tänään kömmitään ajoissa nukkumaan ja herätään huomenna sitten siinä vaiheessa, kun siltä tuntuu. Joka tapauksessa levänneenä ja virkeänä.

Ja siinähän onkin jo ihan tarpeeksi yhdelle perjantai-illalle. Leppoisaa viikonlopun aloitusta myös teille!

Tallenna


2 Responses to “tervetuloa viikonloppu”

 1. Tuo on niin totta, että kun arki alkaa, saa taas nauttia tunteesta, jonka vain perjantai voi tuoda tullessaan. Flunssapöpö saavutti lopulta minutkin ja vietin eilen sairaslomapäivää. Sanoin illalla miehelleni, että yksi asia, joka sairastumisen lisäksi harmittaa, on se, että perjantaifiilis jäi kokematta. No, eiköhän niitä tässä talven ja kevään aikana ehdi vastaan tulla ;)
  Leppoisaa viikonloppua <3

  • Meille rantautui myös flunssa, joten arki meni heti vähän rikki. Toivottavasti siellä on jo asiat paremmin.

   Jotenkin tuo viime viikko meni niin kovin hyvin kaikesta juoksemisesta huolimatta. Viikonloppuna vasta tajusin, että en ollut pessyt pyykkiä koko viikkoon. :D Sitten viikonloppu pyritettiinkin konetta, kun oli kaiken muun lisäksi vielä lakanapyykki. :) Tällä viikolla olen vähän viisaampi.

   Viikonloppuja tulee onneksi uusia. Meillä on tiedossa perjantaille mukavaa illanviettoa, ja sekin tuntuu kivalta, kun on mitä odottaa.

   Kaunista talviviikkoa sinne. ♡♡♡