perjantai – iloja ja kiitollisuudenaiheita

19.1.2018

Perjantai, sinä päivistä autuain!

Paitsi ihan vain ollakseen arkirupeaman viimeinen päivä, tänään perjantai on monesta muustakin syystä viikon lempparini. Tiedossa on mukavaa ohjelmaa ja irrottelua, joka tulee taas ihan varmasti tarpeeseenkin. Olen muuten oppinut itsestäni senkin, että ennen en ollut lainkaan näin impulsiivinen. Jokainen meno piti olla vähintään kuukautta etukäteen suunniteltu, ja mikään hetken mielijohteesta päätetty ei sopinut millään tavalla kuvioihin. Ihan perusarjessa oli jo yllätyksiä tarpeikseni. Mutta pidän paljon enemmän uudesta itsestäni. Ja juurikin siitä pienestä impulsiivisuudesta, jonka olen sisältäni kaivanut. Vuosi 2017 jäi ehdottomasti mieleeni kaikesta kivasta, mitä arjen keskelle suunniteltiin ja nopeasti myös mahdutettiin. Tämä vuosi jatkakoon samaa kaavaa.

Ilta ystävien kanssa olkoon siis yksi tämän päivän iloista ja kiitollisuuden aiheista. Toinen on tuore kimppu kerrottuja tulppaaneja, jotka koristavat kotia (joka muuten fiksusti siivottiin jo eilen). Iloa tuo myös vasta kauneushoidoistaan tullut puhdas ja puunattu koira, sekä aurinkoinen pakkassää, joka lataa virtaa pankkiin kuin aurinkoloma. Viikonloppu saa todellakin tulla!

Salin ja suihkun jälkeinen kotiasu koostuu repaleisista farkuista, teepaidasta ja isosta neuletakista. Illemmalla sitten sukkahousua ja mekkoa! Olitte muuten kyselleet tätä kyseistä neuletakki Lifestyle La Lunasta, ja sain vinkin huikata, että nyt sitä olisi jälleen saatavissa. Kirsikkana kakun päällä, sain teille myös viikonlopuksi alennuskoodin Lifestyle La Luna -verkkokauppaan. Koodilla tammikuu saatte pe-su (19-21.1.2018) ajan -15% alennusta verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista.

Viettäkäähän mukava ja rentouttava perjantai-ilta jos siihen vain suinkin on mahdollisuus. Ja nauttikaa myös talvisesta viikonlopusta ja talven valosta! ♡

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna


2 Responses to “perjantai – iloja ja kiitollisuudenaiheita”

 1. RmariannaS sanoo:

  Sinä olet kyllä niin luonnonkaunis ilmestys ja tyylisi hyvin pehmeä, mukava, naisellinen ja ajaton. Taas sai vähän inspiraatiota oman asun valintaan. Ihanaa viikkoa sinulle Emilia.

  • No voihan! Kiitos! ♡

   Mä olen tällainen mukavuuspukeutuja, mutta kiva jos se inspiroi muitakin. :)
   Oikein ihanaa viikkoa sinne! ♡