Kukkuu viikonloppu!

02.2.2018

Kylläpä vain kävikin huono tuuri, kun perheemme pienin sairastui juuri kaverisynttäreiden alla. Vaikka näin aikuisen silmin juhlat ovat tietenkin siirrettävissä oleva asia, tuntui tuo olevan juhlakalulle itselleen melkein maailmanlopun veroinen juttu. Yhtä kaikki, harmihan se oli kaikkien puolesta, mutta kun näille ei vain voi mitään. Ja kun tarjolla on flunssaa ja täitä, olen jopa ihan helpottunut, että meille päätti tulla tämä levolla selätettävä ongelma.
Kipeänä ei tietenkään ole kiva olla, ei lapsen eikä aikuisen, mutta onneksi on viikonloppu edessä ja saadaan aika rauhassa sairastella ja parantua. Ensi viikolla sitten taas tavallisen elämän kimppuun – näin ainakin toivon.

Viikonlopun suunnitelmat muuttuivat siis juhlahumusta hiljaiseen kotona hipsutteluun, ja yritetäänkin nyt ottaa siitä ihan kaikki mahdollinen ilo irti. Lumileikkeihin ehtii varmasti vielä tämän talven aikana, siltä tuolla ulkona ainakin nyt näyttää. Meillä on ihan hyvä syy viettää tämä viikonloppu verkkareissa ja villasukissa. Sen tosin huomasin, että vaikka aamuisella kaupunkikäynnilläni koetin hoitaa kaikki mahdolliset kaupunkia vaativat asioinnit, unohdin ihan täysin ostaa kukkia! Ne kaikkein olennaisimmat! Kukkia pitääkin nyt sitten vielä metsästää jostain, niin saadaan tunnelma hiottua ihan viimeisen päälle.

Siinäpä siis meidän perjantai-illan suunnitelmat ja koko viikonlopun suunnitelmat ylipäätään. Kotoilua ja huilailua.

Tallenna


6 Responses to “Kukkuu viikonloppu!”

 1. Hanna H sanoo:

  Paranemisia pienelle! Harmittaahan se kun synttärit lykkääntyvät. Mukavaa viikonloppua joka tapauksessa! :)

  • Kiitos, Hanna, ihanaa viikonloppua!

   Toivotaan täällä jo, että synttärit saataisiin pitää mahdollisimman pian! :)

 2. Äh, voi harmitus juhlakalun puolesta! Meillä kävi sama homma just ennen Elsin synttärikemuja. Tosi hän itse oli ihan terve, mutta mulla ja veljellä oli oksu Hassu pieni kissa seikkailee kuvissa, söpöliini!

  • Nämä on harmituksia, mutta eipä niille mitään mahda. Onneksi ei mitään vakavaa!
   Kuinka sattuikin niin sopivasti kuvaan! :D

 3. Kaura sanoo:

  Paranemisia! Teillä on niin kotoisan ja valoisan näköistä. :)