uusi viikko ja uudet kujeet

05.2.2018

 

Raflaavasta otsikosta huolimatta kujeet on kyllä samat ja vanhat, me nimittäin ollaan tuon kuopuksen kanssa yhä kotosalla ja yritämme saada tautia häipymään. Samaa hommaa tehtiin myös koko viikonloppu, mutta edelleen meillä on pieni tyttö helottavan punaisine poskineen. Sinänsä harmi, koska tänäänkin olisi ollut ihan unelmakeli hankkia niitä punaisia poskia vähän toisella tavalla.

Mutta punaisista poskista punaisiin kukkiin. Tai pikemminkin pinkkeihin kukkiin, jotka ovat tosin nekin olleet keittiön sohvapöydällä jo parisen viikkoa. Klaara sai nimittäin isomummulta synttärikukaksi vaaleanpunaisen atsalean, ja tuo on nyt ihastuttanut meitä söpöydellään ja tuonut myös kivaa vaihtelua muuten aika värittömään elämäämme. Ja onpa sitä muistettu kastellakin, vaikka alkuun pelkäsin, että kukka kuolee alta viikossa. Atsalean vaaleanpunaiset kukat vievät ajatukset vahvasti sinne vaaleanpunaisten pioneiden aikaan, ja jotenkin kukka toikin heti vähän kesäisempää fiilistä mukanaan.

Tällaisina kotipäivinä ilot ovat pieniä. Kukkia ja kynttilöitä, niiden avulla maanantaikin muuttuu heti paljon paremmaksi.

Toivottelen oikein ihanan aurinkoista ja kirpakkaa uutta viikkoa! Pysykäähän terveinä ja lämpiminä!

 

Tallenna


2 Responses to “uusi viikko ja uudet kujeet”

  1. Elisa sanoo:

    Ihana kukka! Ite oon tällä hetkellä niin rakastunut vaaleanpunaiseen, vaik en oo ennen siitä pitänyt! Liekö tyttövauvan syntymä osallisena asiaan..?