Kyllä se tästä!

07.2.2018

Täällä ollaan. Edelleen kotona. Peijakkaan flunssa on nyt iskenyt hoitohenkilökuntaankin, ja edellisten päivien vetämätön olo selittyi kuumemittariin vilkaisemalla. Hitsinpimpulat, mutta nyt pitää saada tämä kurjuus äkkiä poistumaan, sillä viikonloppuna on tarkoitus juhlia ja tekisin sen mieluummin hyvä vointisena. Joskin nenäni kai mätsää uuteen punaiseen mekkooni varsin mukavasti. :) C- ja D-vitamiinia, sinkkiä ja tyrniä. Siinä aseeni. Ja voitte kuvitella epätoivoni, kun kerron jopa korkanneeni Echinaforce-pullon. Nyt ammutaan kovilla!

Koska talvipäivistä nauttiminen ulkona on jäänyt viime päivinä pieneen, yritän ammentaa positiivisuutta tuosta valkoisesta valosta, jota ikkunoista tulvii. Jopa illa nukkumaan mennessä ikkunan takaa näkyy jotakin maisemaksi luettavaa sen sijaan, että katsoisi päin mustaa seinää. Onneksi myös siivosin heti kotiviikon kärkeen, joten nyt voin kaikessa rauhassa huilata ja parannella itseään.

Lapsia ajattelin hemmotella illalla pannarilla. Sitten aikaisin nukkumaan ja huomenna toivottavasti jo virkeämpänä ylös. Kyllä se tästä!

Tallenna


8 Responses to “Kyllä se tästä!”

 1. Marine sanoo:

  Toivotaan että paranette pian. Itse sairastin 2,5 viikkoa, kuume ei laskenut tuona aikana alle 38. Nyt kaksi viikkoa kuumeetonta aikaa takana ja vielä on vetämätön olo. Tsemppiä.

  • ÄÄäh, toivottvasti tämä omani on lievempää laatua. Ainakin tänään on vähän parempi olo jo. Sairastelu ei ole koskaan kivaa, mutta kunnon taudin jälkeen kestää tosiaan palautua ennalleen. Tsemppiä sinne, toivottavasti olosi kohenee nopeasti!

 2. Pikaista paranemista! Mä vannon Echinaforse-kurkkusprayn voimaan, jos on yhtään kipuinen olo. Ja ihanan keväistä teillä jo sisällä ❤️

  • Spray! Olispa helppo tapa ottaa tuokin sisuksiinsa. Pitääkin katsoa onko täällä sellaista. :)
   Olen väkisinkin yrittänyt saada vähän kevääntuntua, vaikka talvesta ihan nautinkin. Valo on kuitenkin ihan parasta! :)

 3. Anna sanoo:

  Moikka! Mistä teidän ihanan keittiön vetimet on ostettu? Ja muistatko mallia vielä? Paranemisia sinne :)

 4. Pauliina sanoo:

  Hei! Toivottavasti teillä on jo vointi parempi! Mut tuo ruokapöydän valaisin on ihanan värinen. Onko se Ikean valaisin?