Juhlavasti housuissa (sisältää alennuskoodin)

16.2.2018

Perjantaita!

Viikonloppu kolkuttelee ovelle ja myös talvi on ottanut taas askeleen pakkasen puolelle. Kiva niin, sillä en olisi vielä ihan valmis loskakeleihin. Tänään asujuttua, ja keväistäkin sellaista, riippuen miten asian näkee. Vajaat lahkeet nimittäin kielivät lämpimämmästä säästä (jep, en ymmärrä nuorison tarvetta palelluttaa nilkkojaan), mutta korvaapa tämänkaltaiset housut tarpeen tullen vaikka mekon, kun yläosaksi valitsee vähän röyhelöä.

Tanskasta tulee monikin ihana vaatemerkki, niin myös Nümph, joka on pikkuhiljaa hurmannut myös suomalaiset. Nümphin vaatteet löytyvät nyt myös Lifestyle La Lunasta, josta sain valita itselleni asun kevään uutuuksista. Vaikka olenkin aika perinteinen farkkutyttö, joka revittelee erityistilanteissa ihan mielellään mekossa, päädyin kuitenkin housuasuun. Välillä nimittäin eteen tulee tilanteita, kun tuntuu, että mekon kanssa menee helposti ylipukeutumisen puolelle, kun tarve on oikeastaan enemmänkin vain vähän parempaan ja siistimpään asuun.  Tiedän, että joillekin tämäkin asu on ihan arkista työvaatetta, mutta omalla kohdallani kokonaisuus kielii enemmänkin juhlasta ja erityistilanteista. Nümphin Adalyn housut tuovat jollakin tapaa mieleeni vanhan kunnon housuhameen. Täyspitkä lahje on tavallinen ja vähän tylsäkin, mutta paljaat nilkat sopivat korkokenkien kaveriksi paremmin kuin hyvin. Nümphin Afua paita taasen vie fiiliksellään vahvasti sinne tämän hetken suosikkisarjani X Companyn tunnelmiin (josta kirjoitin täällä). Olkapäitä korostavat, mutta kuitenkin kevyesti laskeutuvat liehukkeet ja pienet pyöristetyt kaulukset. Tai sitten se on vain tuo punainen huulipuna. :D Joka tapauksessa tämä asu palvelee nyt tilaisuuden, johon ei ihan niissä farkuissa voi lähteä, mutta johon haluan pukeutua kuitenkin jotenkin muuten kuin mekkoon.

Mutta hei: Koodilla ”emilia” saatte perjantai-sunnuntai välisen ajan (16.2.-18.2. 2018) kaikista Lifestyle La Lunan normaalihintaisista tuotteista -25% alennusta. Kannattaa hyödyntää, oli tarve sitten vajaamittaisille housuille, röyhelöpaidalle tai muuten vain jollekin kevätpukeutumista piristävälle. Koodi on voimassa Lifestyle La Lunan verkkokaupassa.

Oikein ihanaa ja valoisaa perjantaita, ja mukavaa loman aloitusta kaikille lomalle jääville!


6 Responses to “Juhlavasti housuissa (sisältää alennuskoodin)”

  1. Vau! Todella kaunis kokonaisuus, ja vähän pelkään, että ainakin tuo paita jää nyt vaivaamaan (kunnes käyn verkkokaupassa…).
    Mukavaa viikonloppua!

  2. Kaura sanoo:

    Ihana asu!

  3. Sh sanoo:

    Todella kaunis ja juhlava kokonaisuus. Verkkokaupan sivuilta ei läydy tietoja materiaaleista – eikä pesuohjeita. Onko housujen materiaali polyesteri?