viikonloppu ja lempeä lauantai

03.3.2018

Siitäkin huolimatta, että viikonloppuun piti herätä herätyskellon kanssa ja ohjelmaa oli heti lääkärikäynnistä viulutuntiin, lauantai on kokonaisuudessaan lempeän rauhallinen. Höyläpenkin päällä, keittiön ikkunan edessä, tekeytyy tällä hetkellä sämpylätaikina ja vielä vuoassa kohoava foccacia. Toinen lapsista lähti pulkkamäkeen ja toisen kanssa olemme kuunnelleet äänikirjoja ja nyt vuorossa on vanha kunnon Vaahteranmäen Eemeli telkkarista. Sujahdan kohta itsekin sohvalle kirjani kanssa ja sämpylät saadaan pyöritellä sitten yhdessä vasta ennen iltapala-aikaa. Sanoisin, että lauantain palaset ovat jotakuinkin kohdillaan.

Meidän ruokakauppa on remontin alla, ja vaikka uudistus näyttää tekevän kaupalle ihmeitä, kaikkein eniten viime päivinä iloa on tuottanut kaupan piristynyt kukkavalikoima. Nippu edullisia papukaijatulppaaneja veti tietenkin huiput, mutta ilostuinpa myös noista eukalyptuksen oksista. Tässähän tuntee itsensä liki kaupunkilaiseksi!

Mutta nyt sinne sohvalle ruokalevolle. Olohuoneessa kohtaavat seuraavaksi kaksi suurta ruotsalaista, Astrid Lindgren ja Maria Lang! :)

Oikein ihanaa ja suloista viikonloppua!

 


2 Responses to “viikonloppu ja lempeä lauantai”

  1. Teija sanoo:

    Ai että mitkä tunnelmat maalailit!♡ ja Eemeli! Oskarin ihan lemppari pienenä ja pitääpä kaivella jostakin esille myös pikkuveljelle. Nautinnollista viikonlopun jatkoa♡

  2. Pienistä asioista koostuu onni, teidän lauantain tunnelma välittyi tänne lukijallekin aika onnistuneena! Parhaita hetkiä.❤️
    Toivottavasti sunnuntainne jatkuu yhtä mukavasti!