hopea ei ole häpeä!

18.4.2018

Lämpenee jo! Nimittäin sisälläkin sen verran, että huomaan riisuvani jo neuletakkia välillä pois. Sinänsä iso juttu, koska olen sellainen vilukissojen vilukissa. Aina villasukat ja paksu kerros vaatetta. Tai no, puolet vuodesta ainakin. Mieheltä tuossa juuri kyselin, että tarkenenkohan huomenna Helsingissä nahkatakilla, ja hän pyöritteli silmiään. Jos ei kuulemma huomenna niin sitten ei koskaan. Taidan uskaltautua kokeilemaan. :)

Tänään on tehty niitä ihan viimeisiä keväthankintoja, kuten haettu esikoiselle fillari ja uudet nappikset. Sitten alkaa olla kohta kaikki kevätkamppeet hankittuna. Ainakin melkein. Mä tulen näissä jotenkin niin jälkijunassa ja ihailen aina äitejä, joilla on kaikki lasten kausivaatteet jo hyvissä ajoin valmiina. Ei ole koskaan oikein ollut mun laji. Aina viime tipassa ja vähän myöhässäkin. Pari koneellista vielä pyykkiä ja sitten alkaa eteinen olla sen näköinen, että meilläkin eletään taas kevättä. Kiva näin, koska siellä alkoi olla jo ahdistavan ahdasta.

Mutta mun oikeastaan piti tulla kirjoittamaan teille kiitoksia! Nimittäin siitä, että olitte äänestäneet blogiani, ja kiitoksia ylipäätään, että käytte täällä. Että mulla on joku jolle blogia tehdä. Me oltiin lauantaina pitkästä aikaa blogijuhlissa, ja meinasi mennä kuohari ihan väärään kurkkuun kun oma naama lävähti siellä taululle. Sijoittuminen kärkikolmikkoon Vuoden Visuaalisin kategoriassa, oli melkoinen yllätys! Ja hopea ei ole häpeä, eikä ainakaan tuollaisessa porukassa! Päinvastoin! Kategorian voiton vei ansaitusti upea Viena K jonka kuvia katsoessa ei voi olla huokailematta!

Jos tykkäätte käydä lukemassa, löytyy jokaisen sarjan TOP 3 -ehdokkaista lisää tietoa tapahtumasivulta. Sieltä löytyy esimerkiksi tuomariston perustelut jokaisesta kärkikolmikosta. Ja kuviakin viikonlopulta on, ne löydät täältä. Sieltä iltajuhlan kuvaseinältä voi bongata sen mun punaisen juhlamekonkin, jota ulkoilutin nyt jo toistamiseen. :)

Mutta nyt muksuille iltapalaa, ja sitten vauhdilla nukkumaan. Mukavaa iltaa myös teille! ♡


12 Responses to “hopea ei ole häpeä!”

 1. Maria sanoo:

  Oi vitsit, miten mulla on tällainen ihana uutinen mennyt ohi, vaikka koko illan koitin katsella Insta Storysta tunnelmia gaalasta?

  Onnea hurjasti ♥ Ja hei ansaittu hopea! ♥♥♥

 2. Satu sanoo:

  Paljon onnea,Emilia!Ihan mahtava juttu!!

 3. Kaisa sanoo:

  Onnittelut! Olet niin ansainnut paikkasi kolmikossa!

 4. Hopsu sanoo:

  Onnittelut!
  Aurinkoista kevättä ja kiitokset kivasta blogista.

 5. Aikku sanoo:

  Onnea kolmen parhaan sijoituksesta. Itsekin olin siellä gaalassa ja nämä kategoriat oli just niitä mistä olin kiinnostunut. Hienoa, että palkintoja jaetaan tämmöisessä upeassa tapahtumassa kuin Inspiration Blog Awardsit oli.

  • Kiitos! ♡
   Ja oli tosiaan niitä ketegorioita, jotka oli itselle niitä ”läheisempiä” ja sitten oli paljon esim. tubettajia, jotka on enemmän mun lapsen alaa. :)

 6. Kaura sanoo:

  Paljon Onnea! :) Mukavaa viikonloppua!