Äitienpäivä: kukkia ja kesän ensimmäinen pavlova

13.5.2018

Ilman tuota farkkuessuakin olisi ehkä tänään tarjentunut vatkata marenkia ja kermaa, mutta kun äitienpäiväpaketista uusi essu kuoriutui, pitihän se tietenkin heti koekäyttää. Ja kesän ensimmäinen pavlova maistui muuten liki jumalaisen hyvältä. Kymmenen valkuaisen kakusta riitti oikein hyvin mummulle ja papallekin, jotka saimme kahvipöydän ääreen äitienpäivää juhlistamaan.

Halusin viettää äitienpäivän kotona jo ennen kuin tiesin päivästä tulevan näin lämmin, ja tänään olen ollut varsin tyytyväinen valintaani. Aamukahvin sain nauttia ulkona auringossa ja aamupalaksi lapset olivat isänsä johdolla pilkkoneet hedelmiä. Just mun makuun! Aamun jälkeen auringossa ei sitten oikein jaksanutkaan olla. Mitä nyt äidin kanssa kierreltiin pihaa ja kaivettiin vähän siirrettävää mummulaankin. Ilta kuitenkin huipentui aurinkoisella jalkapallokentällä, jossa puolitoista tuntia vierähti taas kuin siivillä. Pahin hellepiikki oli onneksi jo ohi, muuten olisin varmasti tuupertunut heti. Ihan huippu hienoa tuo naisten jalkapallo. Siellä on sellainen hyvä ja kannustava fiilis ja naurulihaksetkin saavat kunnolla treeniä.

Varmasti pitäisi äitienpäivänä kirjoittaa jotakin suuria ajatuksia äitiydestä, mutta pahoittelut, aivoni ovat sulaa mössöä näillä keleillä. Siispä tyydyn vain toivottamaan hyvää äitienpäivän iltaa kaikille äideille ja äitiyttä sydämessään kantaville. ♡

Nyt saunaan!

Pavlova -ohjeen löydät täältä.

 


4 Responses to “Äitienpäivä: kukkia ja kesän ensimmäinen pavlova”

  1. Kaura sanoo:

    Ihanan kesäiset kuvat, ja niin on ollut ilmakin. =) Toi Pavlova näyttää super herkulta ! <3

    • Pavlova oli mun miehen toive. Nauroinkin, että meillä mies toivoo äitienpäiväkakkua. Mutta on tuo munkin mielestä vaan niin ihanaa. Ja kaupassa oli kerrankin myös paljon marjoja tarjolla. :)

  2. Ihanasti sanottu tuo ’äitiyttä sydämessään kantaville’ <3

    • Äitiyttä on monenlaista. On toteutunutta ja saavutettua ja sitten toteutumatonta ja menetettyä. Kaikki omalla tavallaan ihan yhtä arvokkaita! ♡♡♡♡