Koti puhtaaksi – voita Bissell monitoimipuhdistaja

22.5.2018

Aiai, taas päästään mun lempiaiheeseen, eli siivoukseen! Kuten tekin jo ehkä tiedätte, mä olen sellainen siivoushullu, joka nauttii suuresti puhtaasta ja siististä kodista. Toki myönnetään, että meidän koti ei ole aina siisti ja puhdaskaan, mutta hei, ei mulla ole aina aikaa lukeakaan, vaikka rakastan kirjoja. Ja koska siistin kodin ja kirjojen lisäksi olen hulluna moneen muuhunkin juttuun, kuten vaikkapa puutarhahommiin, tehokkuus on valttia ajankäytössä. Äänikirjat on toki hyvä pelastus, silloinhan pääsee nauttimaan kahdesta kärpäsestä yhdellä iskulla, mutta jos näin kesällä mielii pihatöihin, pitäisi ne siivoukset sisällä saada suoritettua tehokkaasti ja vikkelästi. Puutarhan huutaessa seireenin lailla puoleensa,  lähdin innoissani kokeilemaan imuroinnin ja lattioiden pesun yhdistelmää kaupallisessa yhteistyössä Bissellin kanssa.  Ja hei, myös yksi teistä voi voittaa itselleen Bissell Crosswave monitoimipuhdistajan! Arvonnan löydät postauksen lopusta.

Jokaisessa perheessä on omat siivousrutiinit ja siitä, mikä on oikein ja väärin ei kannata väitellä. Meillä imuroidaan ihan joka päivä, mutta ei se tarkoita sitä, että imurin kanssa kolutaan joka nurkka. Aika nopeasti sitä oppii kodistaan tietämään juurikin ne nurkat, joihin pöly kerääntyy ja sitten on lisäksi ne huoneet, joissa eniten ollaan. Liike suhauttaa aina pölyä ilmoille, ja on sanomattakin selvää, että rauhallisesti liikkuvien aikuisten taloudessa pölyä muodostuu vähemmän kuin lapsiperheessä.

Meillä yleinen ja jokapäiväinen siivousakseli on kuistilta keittiön kautta yläkerran rappuihin. Toisin sanoen alakerran puolikas. Kengissä kannetaan hiekkaa ja kuraa sisälle, ja eteisen jälkeen ollaankin työhuoneessa, jossa meillä on myös kissanastia. Koska olen tuon jälkimmäisen kanssa aika fanaattinen, laatikkoa tyhjennetään ja täytetään säännöllisesti, minkä vuoksi meidän imuri oikeastaan asuu työhuoneessa. Samalla kun lattialle joutuneet hiekanmurut tulee imuroitua pois, heiluttelen imuria muutenkin. Koska me suoraan sanottuna asutaan keittiössä, ja koska imurin johto sattuu myös ylettymään vakkaripaikaltaan ihan keittiön viimeiseenkin nurkkaan ja alimpiin rappuihin, tulee myös nuo imuroitua päivittäin. Ja toki keittiökin ihan vain nopeasti päällisin puolin. Lähinnä ne paikat, joihin villakoirilla ja muruila on tapana kerääntyä.

Vaikka valkoinen lattia ei likaannu muita värejä herkemmin, näkyy siinä tietenkin lika helposti. Koska kettiössä eletään, syödään, juodaan ja kuljetetaan tiskejä, on lattia pesun tarpeessa ihan viikottain, joskus useamminkin. Vanha lautalattia rakoineen ja kuhmuineen on kuitenkin haastava pestävä, koska perinteisellä tavalla likavesi jää helposti niihin syvempiin kohtiin. Tästä syystä meillä suositaan lattiapesuria, joka kaappaa likaveden talteen ja syöttää pesuun vain puhdasta vettä. Bissell Crosswave monitoimipuhdistajassa plussana sekin, että pesurullan harjakset ovat sen verran pitkät, että mukaan mahtuu myös pöly ja roskat. Aina ei siis tarvitse aloittaa lattioiden pesua imuroinnilla, sillä monitoimipuhdistaja kaappaa mukaansa kaiken. Jopa rusinan kokoisen roskan!

Kuten sanottu, eteinen ja kuisti joutuvat lian suhteen tietenkin kovimmille hiekan ja saven kulkeutuessa kenkien mukana sisälle. Vaikka meillä on molemmissa tiloissa helppohoitoiset bukleematot ja vielä edullisessa värissä, eli hiekan harmaana, kertyy noihinkin mattoihin ikävä kerros kuraa syksyisin ja keväisin. Matot on kohtalaisen edulliset pesettää, mutta mielestäni matonpesu useammin kuin kerran vuodessa on kohtalaisen tuhlaavaista, ja nyt päätinkin kokeilla vielä mattojenkin pesua tällä putsarilla. Nimittäin Bissellin monitoimipuhdistajassa on myös matonpesuasetus. Ei tuo tietenkään kaikille mattotyypeille sovi, ja ryijy ja villamatot on syytä jättää rauhaan, mutta koska kyseessä on amerikkalainen innovaatio on kokolattiamattojen pesu on tietenkin olennainen osa monitoimipesuria. 🙂

On se vaan jotenkin palkitsevaa aina, kun näkee tuon likaveden värin. Toisaalta kauhistuttaakin, että näinkö likaista meillä on, mutta siivous on lajina siitä juurikin niin  ihana, että työnsä tuloksen näkee ihan varmasti! Kun koti on siisti, on kiva aloitella niin viikonloppua, kuin arkeakin. Pihalla voi puuhailla hyvillä mielin , ja koti saa vaipua kesäkaaokseen – aina seuraavaan siivouspuuskaan saakka !

Mutta nyt: Kerro kommenttiboksissa, miksi juuri sinä ansaitsisit monitoimipuhdistajan, eli mihin haluaisit siivoukselta säästyneen ajan käyttää? Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan Bissell Crosswave monitoimipuhdistaja (arvo n. 349€) Arvonna säännöt löydät täältä.

 

Ihan ei ole tältä päivältä tämän postuksen kuvitus, eikä muuten puhtaat lattiatkaan. Mutta loppuviikosta lupaan taas pistää tämänkin talon kuosiin! 🙂
Ihanaa ja aurinkoista päivää!


175 Responses to “Koti puhtaaksi – voita Bissell monitoimipuhdistaja”

  1. Josefiina says:

    Kolmen pienen lapsen kanssa hiekkaa,kuraa ja ruokatahroja riittää. Käyttäisin siivouksessa säästyneen ajan ulkoiluun ja kesäisistä keleistä nauttien.

    • Miia says:

      Olenkin harkinnut jonkinlaisen lattiapesurin ostoa ja tuo vaikuttaa hyvältä. Jäisi enemmän aikaa pihahommiin….

  2. Sari says:

    En tykkää imuroimisesta, kun vanha imuri pitää niin kovaa meteliä eikä ole kovin tehokas. Tälläinen on näppärä ja toi matonpesu ominaisuus olis mahtava. Meillä kun on lattialla isoja mattoja, niin niitä ei viitti usein pestä. Mies tykkää syödä olohuoneessa ja matolla on usein ruokatahroja, joita rätillä pyyhin.
    Ajan säästön käyttäisin itseni hemmotteluun. Eli kahvihetkeen telkkarin äärellä. Ja yhteiseen olemiseen muehen kanssa.

  3. Eva says:

    Meillä tarvittaisiin tällaista laitetta! Kolme lasta, niiden kaverit sekä lemmikkieläimet takaavat sen, että sotkua syntyy. Siivoukselta liikenevän ajan käyttäisin vaikkapa ulkoilusta nauttimiseen.

  4. Pienet Neliöt says:

    Haluaisin voittaa tämän, koska asumme nelihenkinen perhe kolmiossa – lasten vuoksi siivottavaa riittää ihan joka päivälle. Tuolla putsaisi niin kylppärin laattalattian, keittiön kuin eteisenkin (jotka “aina likaiset). Myös mattojen puhdistusominaisuus kiinnostaa todella! Tuolla saisi pölyn määrän pienenemään mikä olisi kullanarvoista!

  5. Nannil says:

    Tämä helpottaisi suuresti allergiaperhettämme. Haluan siistiä, mutta vaivattomasti. Ja jäisi enemmän aikaa nauttia perheestä, kesäpäivistä ja elämästä yleensä.

  6. Suvi says:

    Koti ei oo koskaan meillä kovin siisti, jospa tämä laite tekisi ihmeitä

  7. Laura says:

    1-vuotiaan, kävelemään opettelevan kanssa hiekkaa ja roskaa kulkeutuu nyt kesällä sisälle hirveästi. Siivouksesta säästyvän ajan käyttäisin lapseeni, opiskeluun ja töihin 🙂

  8. Suvi says:

    Siivous.. mikä ihana tekosyy keksiä jotain parempaa tekemistä. Eläintaloudessa lattiat kaipaavat loputonta puhdistamista. Oikeiden aineiden löytäminen on vaikeaa. Useita purkkeja jäänyt käyttämättä.Suurinosa tuotteista jättävät pinnan todella nuhruiseksi, tahmeaksi tai liukkaaksi. Aika mitä siivoukselta säästyisi, käyttäisin varmaan blogien lukemiseen

  9. Laura says:

    1-vuotiaan, kävelemään opettelevan lapsen kanssa kulkeutuu sisälle hirveät määrät roskaa ja hiekkaa tähän vuodenaikaan. Siivouksesta säästyvän ajan käyttäisin lapseeni, opiskeluun ja töihin 🙂

  10. Susanna says:

    Oi tuo kuulostais just sopivalta masiinalta meidän huusholliin. Tulee liian harvoin imuroitua. Okein kauhistuttaa, kun sanot, että teillä imuroidaan päivittäin!

  11. Maiggis says:

    Imurointi ja asunnon puhtaanapito on minulle erittäin tärkeää, joskin haastavaa! Meillä asuu kolme lasta ja kaksi koiraa. Olemme juuri muuttamassa pienempään asuntoon ja vaikka karsinkin tavaroita, vähän hirvittää minkälainen sotku siellä tulee olemaan! Työ, harrastukset ja muut arjen touhut vievät niin paljon aikaa, ettei sitä haluaisi tuhlata perheaikaa siivoamiseen ja varsinkaan lapsille siisteydestä saarnaamiseen!

  12. T. says:

    Vau mikä laite! Tulisi tarpeeseen lapsiperheessä, jos vielä saa mattojakin pestyä! Säästyneen ajan käyttäisin perheen yhteiseen aikaan vaikka leffoja katsellen 🙂

  13. Marjo says:

    Miehen aloittaessa reissutyöt haluan päästä helpommalla arjessa ja sitä myötä ehtiä pysähtyä omiin tärkeisiin hetkiini useammin.

  14. Sara says:

    Opiskelijana ja pienen vauvan äitinä joskus nopea siivous on hyvä. Olen unelmoinut juuri tälläisestä, koska tämä helpottaisi niin paljon meidän elämää.

  15. Marika says:

    Olen myös siivoushullu, mutta kolme selkäleikkausta viimeisen 1,5 vuoden sisällä vaikeuttaa siivousta. Kyseinen laite helpottaisi arkeani suuresti!

  16. idahhh says:

    Koska siivoushullu. Ja taloudessa asuu kaksi possua – nimittäin mies ja koira:D viikkosiivouksien välille olisi kiva saada tuollainen apuri, jolla saisi hoidettua kaksi kärpäatä yhdellä iskulla vaikka työpäivän jälkeenkin.

  17. Mari says:

    Kyllä siivouksesta säästynyt aika tulisi käytettyä omaan hyvinvointiin; liikunnan harrastamiseen ja ystävien tapaamiseen esimerkiksi.

  18. Tuula says:

    Hei! Maataloudessa töitä riittää seisemän päivää viikossa ,joskus tuntuu että sekään ei riitä. Panostaisin ajan omaan itseeni, se on sen väärtti.

  19. Poikien äiti says:

    Rakastan myös puhdasta kotia ja tuota ihme-vehjettä olisi mukava päästä kokeilemaan helpottamaan omaa arkea. Jospa jäisi aikaa nauttia siitä siististä kodista… 🙂

  20. Mamma*3 says:

    Tämä olisi kyllä aivan huippu kuuden hengen “suur”perheeseen. Säästäisi aikaa paljon kaikkeen muuhun kivaan puuhaan 🙂

  21. Kaija says:

    Lapsilleni omistaisin tämän ansiosta säästyneen ajan <3 Tälle olisi muutenkin tarvetta, kun lattianpesuvälineet on tiensä päässä.

  22. Anna says:

    Täällä ilmoittautuu toinen himosiivoja. Tätä olisi mahtava päästä kokeilemaan. Mies, kaksi pientä lasta ja iso talo pihoineen pitävät huolen siitä, että sotkua ja siivottavaa riittää. Kaikki apuvälineet tulevat tarpeeseen. 🙂

  23. PilviP says:

    Käyttäisin ajan perheen kanssa oleiluun ja ennenkaikkea hemmoittelisin itseäni, ystävien, liikunnan ja kauneudenhoidon parissa:)

  24. Työleirillä says:

    Kun työni takia joudun asumaan viikot muualla, helpottaisi tämä laite suuresti (!!) kotiin jäävien teinien siivousurakkaa tai vastaavasti (taas) äiti-paralle jäänyttä viikonloppusiivousta. Huoh!
    Saattaisi tämän laitteen ansiosta jäädä enemmän aikaa perheen teineille ja koirille sekä ehkä hiukan jopa itselle

  25. svii says:

    Kun elämässä on meneillään monta asiaa, ja säntäilee ympäriinsä niinkuin sähköjänis, osaa todellakin arvostaa niitä minuutteja jotka säästyvät viikoittain siivouksessa! 🙂

  26. Tuula says:

    Mukana arvonnassa. Minulla vapaa aika kuluu puutarhahommissa. Sisällä, kun sinne ehtii olisi kiva kun siivoushommat sujuisi nopsaan ja tehokkaasti. Tämä mattojen puhdistus kiinnostaa.

  27. Jennanen says:

    Aah tää ois niin ihana! 😀 Kärsin vaikeasta masennuksesta (jota vastaan kyllä potkunyrkkeilen ja kovaa) ja tällä hetkellä kaikki helpotus arkeen on tervetullutta! Olen muunmuassa hankkinut 4 pyykkitelinettä vain siksi, että jaksan pyykätä harvemmin ja kun jaksan, pesen sitten reilumman satsin kerralla! Toivottavasti pian on edessä se päivä, että telineet lähtee kiertoon ja arki rullaa kuten terveillä. Tällä hetkellä koitan käydä myös töissä, onneksi työpaikalla suhtaudutaan armollisesti hieman väsyneempään ja hajamielisempään olemukseeni. Koska työt vie miltei kaiken energian, olisi todella kiva päsätä kokeilemaan tätä, josko sillä sais vauhtia ja puhtia siivoukseen! Puhdas ja siisti koti piristää mieltä ja kaunis puhdistaja hivelisi myös silmiä! Plus sosiaalinen elämä vilkastuisi, kun voisi kutsua ystävät kylään siistiin kotiin kahville;) En oikein arjen keskellä jaksa lähteä ulos kaffettelemaan!

  28. Pirjo says:

    Täälläkin on eläimiä ja lapsia ja elämisen meininkiä, olisihan se kätevää kokeilla tuota vehjettä. Mukana.

  29. Minna says:

    Iso, pitkäkarvainen koira ja toivottavasti toinen samanlainen muuttaa tänä vuonna meille. Siinä syy, miksi tarvitsen näppärän siivouslaitteen. Imuri heiluu usein, lattioiden pesu on joskus älyttömän inhottavaa ja hankala aloittaa, mutta jos kaikki onnistuu samalla koneella, niin kyllä kiitos, härveli tänne! Siivouksessa säästämäni ajan käyttäisin kesällä kutsumalla useammin ystäviä kotiin syömään. Ja tietysti tutustumaan uuteen siivouskaveriini. 🙂

  30. Piia says:

    Ai että olisi meidän kotiin tervetullut kapistus! Kaksi pientä lasta ja koira.

  31. Lintu says:

    Meillä eletään vauhdikasta vauvavuotta ja siivouksen helpottaminen kuulostaa omiin korviini mahdottoman hyvältä ajatukselta! 😀 Siivoamassa saa olla koko ajan, ja perinteisellä lattialuutulla läträäminen on aikaavievää, eikä sitä aikaa pienen vauvan kanssa tiettävästi ihan tuhottomasti ole. Siksi ilahtuisin kovin jos tälläisen voittaisin 🙂 Ps. En ikinä voita missään arvonnoissa, paitsi kerran ala-asteella voitin viivoittimen!

  32. Marita says:

    Mä tarvisin tuon ehdottomasti! Oon jotenkin niin väsynyt ja kyllästynyt siivoamiseen että useimmiten vaan pikaimuroin ja se lattianpesu tahtoo jäädä…

  33. Aino says:

    Aivan onnen omiaan tähän meidän huusholliin keskelle lapsiperheen arkea. Ja vielä noin upean näköinen laite.

  34. RiittaR says:

    Tämä laite ihan innostaa siivoamaan. Mattojen puhdistus laitteella kuulostaa hyvälle. Jos siivoukselta säästyy aikaa käyttäisin sen vaikka lepäämiseen tai ihan miltä milloinkin tuntuu, vaikka ulkoiluun.

  35. Paula says:

    Oi voi, tämä tulisi niin tarpeeseen! Kolme alle kouluikäistä, remontissa oleva alakerta, lämpimät säät ja ulkona odottavat pihatyöt ja terassin rakentamiset… Kyllä säästynyt aika siis kulutettaisiin koko perheen voimin omalla pihalla, hommien ja huvin merkeissä ehdottomasti!

  36. Sirkku says:

    Olipa hyvä postaus. Kyllä olisi käyttöä kun olen allerginen ja ulkoa tulee kovasti pölyä kun rakennetaan.

  37. MamaEle says:

    Hei
    Lapsiarjessa kaikki apu kelpaa☺
    Neidit vaihtaa sukkaa,kenkää.hiekka lentää
    Pölyä ja pörrötukkaa löytyy lattialta..

  38. Marjuska says:

    Lapsi- ja koiraperheessä saisi imuroida kyllä päivittäin. Keskuspölynimuri on vaivalloinen ottaa esiin. Lattioiden luutuamiseeb olen myös toivonut keksiväni helpompaa ratkaisua. Tämä yhdistelmä olisi kyllä tosi toimiva! Urheiluun voisi käyttää liikenevän ajan

  39. OutiJuuu says:

    Mä rakastan siistiä & puhdasta koti, mut inhoan siivoamista….juuu juu outoo mut totta!
    Eli tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen, ja ajan joka säästyy käyttäisin
    Itseeni, omaan hyvinvointiin ja liikuntaan (siis siihen mitä en vielä harrasta mut
    jos onni suosisi niin…)!

  40. Saana says:

    Kotoa löytyy koira, lapsi ja lapsen kaverit. Hiekkaa ja ruohoa tulee sisään näin kesällä paljon. Olisi kätevää saada nopsaan roskat pois näkösältä. Ajan käyttäisin perheen kanssa metsässä kulkien ja nauttien ❤

  41. Saana says:

    Kotoa löytyy koira, lapsi ja lapsen kaverit. Hiekkaa ja ruohoa tulee sisään näin kesällä paljon. Olisi kätevää saada nopsaan roskat pois näkösältä. Ajan käyttäisin perheen kanssa metsässä kulkien ja nauttien ❤
    -Saana

  42. Katya says:

    Lapsiperheen pelastus!!

  43. Hanna says:

    Voi, kyllä olisi käyttöä tuolle laitteelle! Säästyneen ajan käyttäisin perheen yhteiseen aikaan, pihahommiin, lenkkeilyyn… Tai ihan vaan rentoutumiseen!

  44. Suvi says:

    Oi olisipa ihanaa yhdistää imuroiminen ja luutuaminen! Molemmat ovat inhokkihommiani jasäästyneen ajan käyttäisin ehdottomasti lukemiseen.

  45. Satu says:

    Tuo vekotin innostaisi minua siivoamaan 🙂 Arki on meillä aika hektistä ja vaikka tykkään siististä ja puhtaasta kodista, aina ei ehdi/jaksa/pysty siivoamaan perheen sotkuja, murusia jalkapallokentältä ja ruokapöydän ääreltä. Luulisin, että tämä moderni ja kivan pirteän värinen vekotin madaltaisi kynnystä siivoamiseen meidän perheessä 🙂 Vapautuvan ajan käyttäisin/-mme liikuntaan ja ulkoiluun. Mahtava arvonta!

  46. SariL says:

    Imurointi on aivan inhokkihommaani, lattian pesusta puhumattakaan. Molemmissa hommissa suurin ärsytys tulee tavaroiden esilleottamisen vaikeudesta. Viikot yksin lapsen kanssa asustellessa sotkua kertyy paljon, mutta aikaa siivoamiselle taas on hyvin vähän. Ehkä meilläkin olisi (kerrankin) puhtaat ja tahrattomat lattiat jos hommasta tehtäisiin vähän helpompaa ja nopeampaa. Peukut ja varpaat siis pystyyn . Mielelläni käyttäisin ajan yhdessä tyttären kanssa ennemmin kuin imurin varressa.

  47. Jenni says:

    Lapsiperheessä hiekkaa, pölyä, murusia yms tuntuu kerääntyyvän ennätysvauhtia, kaikki apu siivouksessa on siis tarpeen! Käyttäisin vapautuvan ajan opiskeluihin.

  48. Ansku says:

    Säästyneen ajan käyttäisin urheiluun, lasten kanssa suunnistamiseen ja yhdessä touhuiluun ☺️

  49. Riikka says:

    Paljon lattiapintaa, vanhaa puulattiaa ja neljäjalkainen Sulo

  50. Milla says:

    Tuo tulisi niin tarpeeseen meidän suurperheessä

  51. Minna says:

    Oi,aivan mahtava laite! Tämä tulisi niin tarpeeseen. Meillä on kolme alle kouluikäistä lasta ja kultainen noutaja joten likaa ja hiekkaa todellakin kulkeutuu sisälle. Rakastan myös siistiä ja puhdasta kotia. Säästyneen ajan käyttäisin perheeni kanssa oleskeluun ja pihalla touhuamuseen 🙂

  52. minna says:

    Meillä on myös valkoinen rosoinen lautalattia. Kaksi poikaa juoksee paljain jaloin sisään ja ulos. Siivousapuria kaivataan.

  53. Sara says:

    Häpeäkseni on pakko tunnustaa, että olen maailman huonoin imuroija ja luuttuaja. Veikkaan johtuvan huonoista välineistä. Oma imurini on ollut asunnossa valmiina jo muutettuani. Eli se on pitkälti yli 15 vuotta vanha. ☀️ Olisi ihana voittaa uusi väline, jolla voisi siivota helposti ja huolella. Ja ilolla.

  54. Cartsa says:

    Tämä tekisi puuduttavasta siivouksesta hauskempaa! Vapautuneen ajan istuisin sohvalla lapset kainalossa 🙂

  55. Sarkku says:

    Koska olen siivousfriikki enkä pysty lepäämään ennen kuin koti on kutakuinkin kunnossa 🙂

  56. Lisbet says:

    Oishan tää niin ihana vempele! Lapsia ja koira taloudessa, niin olisi kiva pistää tällä koti putsplank

  57. Heidi says:

    Wautsi mikä vempele! Todellakin olisi tarvetta meidän huusholliin. Säästyneen ajan käyttäisin ehdottomasti yhteiseen aikaan perheen kanssa. 🙂

  58. MariaS says:

    Koska rakastan puhdasta kotia ja siivoamista. Muutettuamme puutaloon haasteena on kaksi kerrosta ja imurin raahaaminen niiden välillä. Myös vaaleanharmaa lankkulattia antaa useammin siivouksen aihetta, kun lika näkyy siinä herkästi. Tätä olisi helppo pitää kädenulottuvilla alakerrassa, josta se on kätevä napata mukaan ylös mennessä. Lattioiden pesu on vielä extraa, kun sitä tulee kuitenkin imitointia harvemmin tehtyä tällä hetkellä. Puhdas koti tekee elämisestä hiukan enemmän luksusta

  59. Johanna says:

    Tää olisi huippu laattalattialle ja vapautunut aika kuluisi puutarhan kimpussa.

  60. Aikku says:

    Lähtisin vaikka lenkille, kun välillä tuntuu olevan aika kortilla. Sitten olen järjestyksen ihminen ja tykkään kodin puhtaudesta.

  61. Kirsi says:

    Kahden harrastavan lapsen kanssa jos haluaa ehtiä vielä puutarhahommiiin niin aikaa ei olisi hiekkaa ja kissankarvoja joka hetki siivota. Siivoukselta jäävän ajan käyttäisin kerrankin itseeni.

  62. HennaH says:

    Meillä on kaksi pientä lasta ja koira, olen vuorotöissä ja kaiken sen ajan mitä käytän siivokseen haluaisin käyttää perheen kanssa ulkoiluun ja pelaamiseen, leikkiin.

  63. Emilia says:

    Siivouksesta vapautuneen ajan käyttäisin liikuntaan ja perheen kanssa yhdessäoloon. 🙂

  64. Kaura says:

    Minulla on pieni yksiö, ja tämä tulisi tarpeeseen. Ei tarvitsisi säilöä moppia ja imuria, vaan tällaisen yksi laite pienessä tilassa olisi todella kätevä. =) Pidänpaljon siivouksesta, ja tämä tulisi kyllä ahkeraan käyttöön. 🙂

  65. Jenni says:

    Vihdoin remontti valmis, mutta talosta puuttuu täysin imuri :/ noin 160neliöö ja kolme aika pientä lasta. Putukihveli+moppi nyt käytössä , joten tuommoinen tulis enemmän kuin tarpeeseen 🙂

  66. Eeva says:

    Pidän siististä kodista, mutta myös täällä piha kutsuu usein ja silloin siivouksesta pitää joustaa. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan tuollaista!

  67. Pia says:

    Rakastan siistiä ja puhdasta kotia, mutta remontti- ja puutarhatöiltäni en nyt millään joutaisi siivoamaan…

  68. Kirsi Y says:

    Meillä imuroidaan myös joka päivä kun kaksi lasta ja koira ja aikuiset kulkee ja touhaa. Tuollaisesta pesurista en ole ennen kuullutkaan mutta vaikuttais aika mahtavalta siivousavulta tuollainen! Ehdottomasti siis mukana kisassa! Ja ja ylimääräinen aika olisi kiva käyttää vaikka ulkona jätskiä syöden ja kesästä nauttien 🙂

  69. Saija says:

    Oi, viettäisin aikaa tyttöjeni kanssa heittäytyen hetkeen 🙂

  70. Saija says:

    Oi, viettäisin aikaa tyttöjeni kanssa heittäytyen hetkeen 🙂 Näyttää hyvältä laitteelta.

  71. Terhi says:

    Ompas kätevä peli. Tulisi kyllä tarpeeseen. En ole mikään himosiivoaja joten kaikki hommaa helpottavat laitteet ovat kyllä superia.

  72. Hanna says:

    Siisti ja puhdas koti on minulle tärkeä asia! Pitkäkarvainen harmaa kissa pitää huolen, että kotia tulee siivottua usein. Käyttäisin siivouksesta vapautuneen ajan läheisten kanssa olemiseen sekä liikuntaan. 🙂

  73. Mamiliini says:

    Olispa ihana saada helpotusta siivoukseen! Käteni eivät tahdo kestää luutujen vääntelyä eikä liion mopin heiluttelua. Ylimääräisen ajan voisin käyttää omaan hyvinvointiini

  74. Tiina H says:

    Meillä siivotaan kyllä viikottain, nyt taloyhtiön alkanut putkiremontti tuo selkeästi lisää pölyä, vaikkei työt ole alkaneetkaan vielä meidän rapussa.
    Säästyneen ajan käyttäisin kuntosalille 🙂

  75. Pia says:

    Ehdottomasti mukana arvonnassa sillä laite tulisi meillä taattuun kovaan käyttöön. Harrastusrumbamme viikoittain on niin valtaisa kolmen lapsen kanssa, että ottaisin ilomielin vastaan kaiken arkea helpoittavan. Kiitos blogista ja hyvää kesää!

  76. Jaana says:

    Oi mikä laite, kuulostaa ihanalta imurointi ja lattianpesu samalla kertaa ✨ siivouksesta jääneen ajan käyttäisin pihahommiin

  77. Piia says:

    Kahden kerroksen siivoamisessa säästyneen ajan käyttäisin uudehkon pihan perustamistöihin!

  78. Jenni says:

    Voi mikä masiina! Mä en oikein osaa rentoutua ollenkaan, jos on sotkua ja joskus se harmittaa itseä ja perhettä, kun siivoukseen käytettävän ajan voisi käyttää vaikka palapelin tekemiseen.

  79. Kirsi says:

    Oi! Tämä olisi täydellinen meille! Neljän lapsen kanssa ja ilman eteistä lian määrä alakerran lattioilla on uskomaton. Etenkin näin kesällä, kun kaikki kulkevat taukoamatta takapihalle, sisään, takapihalle…
    Olisikin mielenkiintoista nähdä, millainen vesi meidän lattioista irtoaa!

  80. Melissa says:

    Käyttäisin ajan istumalla puutarhassa lukemassa hyvää kirjaa 🙂 Meillä kun on lapsi ja kaksi koiraa, niin tulisi kyllä tarpeeseen! 😀

  81. Minttu says:

    Oispa tervetullut kapistus meille. Meillä on iso vesi-imuri,jonka käytössä menee aikaa. Tämä ehkä houkuttas miehenki tarttumaan imurin varteen.

  82. Emmi M says:

    Ah, tuo tulisi tarpeen! Teen todella paljon ruokaa kotona pienessä keittiössämme, mutta keittiön haasteena on se, että se on hassun mallinen, ahdas, mm pöytätilaa on todella hintsusti ja roskakori on sijoitettu hölmösti. Esim eilen viimeksi porkkanan- ja kananmunan kuoret levisi kaikkialle, kun laitoin nopeasti roskia pois.

    Keittiön lattia on siis koko ajan jauhoissa ja muissa pikku roskissa.

    Käyttäisin vapaan ajan varmaan ruokakirjojen selaamiseen ja miettisin mitä tekisin taas seuraavaksi 😀

    Ihanasti tehty postaus muutenkin, kiitos!

  83. Girl with a grey sweater says:

    Kolmen aktiivisen lapsen äitinä, vielä aktiivisemman koiran emäntänä sekä yhden pihahommia rakastavan puolisona voin sanoa, että meillä talo on joskus oikein suloinen sekoitus tekonurmea, hiekkaa, purua ja herkkujen muruja.
    Kaikki apu olisi siis enemmän kuin tarpeen

  84. Jonttu says:

    Olisipa näppärä vekotin! 4 henkisen perheen ja koiran kun yhdistää valkoiseen parkettiin niin jälki on sen mukaista. 🙂 Imuroitua tulee usein, mutta lattianpesuun ryhtyminen jotenkin nihkeää. Ylimääräisen ajan käyttäisin omaan liikuntaan: hölkkälenkkeihin ja joogaan, kun lapset jo sen verran isoja että ramppaavat useinkin juuri siivousaikoina omissa treeneissään.

  85. Laura says:

    Olemme onnelliset tulevat asunnon omistajat ja meillä tulee olemaan ensimmäistä kertaa oma piha. Toiveena olisi uusi tehokkaampi imuri muuttoa ja jokapäiväistä elämää helpottamaan, jotta aikaa jää elämästä ja uudesta asunnosta nauttimiseen =).

  86. Kipa says:

    Voi, olen aina haaveillut tällaisesta, en ole tiennyt, että on olemassa haaveideni kohde. 🙂

  87. Laura V says:

    Minä niiiin tarvitsisin tuon koneen. Meillä asuu kaksi isoa ja karvaista koiraa, jotka tuovat järkyttävän määrän hiekkaa, risuja ja muuta töhnää sisään. Olen kyllästynyt joka päivä ensin imuroimaan, ennen kuin lattoilta pääsee pyyhkimään mudat tai pennun muut tekemät vahingot. Rappusissa olevien liukuestemattojen peseminen ja imuroiminen on hankalaa. Tuplatyöstä säästyneen ajan haluaisin näin kesänä vaihtaa uringosta nauttimiseen ulkona ja veneilyyn. Arki-illat kun ovat muutenkin niin lyhyitä.

  88. Anna says:

    Olen haaveillut varsi-imurista, mutta tämähänn olisi paljon kätevämpi laite!

  89. Marine says:

    Ai että tämä tulisi tarpeeseen. Olen siivouksen suhteen tarkka joka ei kahden koiran perheessä aina ole helppoa. Se vie aikaa, hiekkaa ja karvaa tulee paljon. Näin kesällä haluaiain viettää kaiken aikani ulkona. Näinpä sisätilat jäävät vähemmälle huomiolle. Tällä olisi nopea ja näppärä pitää paikat puhtaana.

  90. Marine says:

    Ai että tämä tulisi tarpeeseen. Olen siivouksen suhteen tarkka tämä ei kahden koiran perheessä ole aina helppoa. Karvaa ja hiekkaa tulee paljon. Näin kesällä haluaisin viettää kaiken aikani ulkona. Tällä olisi kätevä pitää paikat puhtaina.

  91. Pia says:

    Kolme koiraa takaa sen, että siivottavaa riittää jokaiselle päivälle. Vanhaan puulattiaan jää helposti tassujen jäljet jos ulkona on vähänkin kosteaa, joten tuo laite olisi täydellinen apu arkeen. Vapautuneen ajan käyttäisin puutarhassa puuhailuun.

  92. Johanna P. says:

    Meilläkin imuroidaan usein eteinen-keittiö-kodinhoitohuone akselilla.
    Siivouksessa säästyneen ajan käyttäisin kesästä nauttimiseen!

  93. Tiina says:

    Sain vastikään esikoiseni ja odotusaikana suunnittelin, että sitten mammalomalla pidän kodin tiptop, kokkaan ja leivon läpi kaikki reseptikirjat ja samalla muksu kainalossa istuskellaan kahviloissa kevätpäivistä nautiskellen. Noh, todellisuus iski 😀 Yhtään reseptiä ei ole vielä kokeiltu, kahviloissa käyty yhden käden sormilla laskien ja pölypallerot kertyy sohvan alle! Tämä uusi vempain tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen, etenkin kun tuo pieni alkaa lattioita kuurata niin mukavampi jos äiti lattiat esipessyt. Säästettyä aikaa en kuitenkaan kahviloissa tuhlaisikaan, vaan käyttäisin vauvan ja äidin yhteishetkiin 🙂

  94. Anu says:

    Kahden koiran ja useamman lapsen perheessä siivottavaa riittää ja siihen kuluu aikaa. Mikäli säästäisin siivoamisessa tämän hienon koneen avulla, käyttäisin sen puhtaasti omaan hyvinvointiini ja sen lisäämiseen, tällä hetkellä se tarkoittaa liikkumista, joskus se voi tarkoittaa myös esim. lukemista tms.

  95. Lottta says:

    Koira takaa, että hiekkaa ja muuta likaa kantautuu kotiin jatkuvasti. Siivottavaa siis riittää ja tuntuu siltä, että jos haluaisin kodin olevan puhdas, imurin varteen pitäisi tarttua monta kertaa päivässä.
    Siivoamisesta vapautuvan ajan käyttäisin ulkoiluun ja urheilun sekä kesästä nauttimiseen.

  96. lilliputti says:

    Hei, tämä voisi innostaa isompia lapsia (teinejä)siivoamaan yläkerrassa. Ainakin toivon niin! Nopeampi siivous säästäisi äidin hermoja ja aikaa yhdessäoloon ulkoillen.

  97. Heidi says:

    No nyt on tarpeellinen siivousväline! Maalle, koiratalouteen, jossa pelkkää lankkulattiaa, kyllä kiitos!

  98. Anne says:

    Meillä tulee koirasta kuolaa ja muuta likaa pihalta. Mie sotkee muuten vain . 5-vuotias esikoinen myös kova sotkemaan ja kohta uusi vauva talossa..joten likaa ja siivoomista tässä huushollissa riittää. Tää olis niin unelma, jäisi aikaa olla enemmän perheen kanssa sekä tehdä muitakin kivoja juttuja kun siivous kävisi sutjakammin

  99. Cherry says:

    Kaksi koiraa, kaksi aikuista, kaksi lasta. Kaikki vauhdikkaita tapauksia ja siivottavaa riittää. Tällä kuusikolla on ihan liian vähän huoletonta vapaa-aikaa yhdessä ja siihen tämä vekotin voisi tuoda helpotuksen <3

  100. Eewi says:

    Kohta kun perhe kasvaa toisella lapsukaisella niin se tuskin siivoushommia yhtään vähentää tän kotiuttaisin meille erittäin mielelläni!

  101. Vekarus says:

    Meillä on valkoiset lattiat tätä nykyä sekä kotona että kesähuvilalla, joten tämmöinen kone saisi mielellään asua kesät saaressa ja talvet mantereella. Aikaa tarvittaisiin lisää lasten kanssa olemiseen ja olisi ne puhtaat lattiat mukava bonus 🙂

    Aurinkoista loppuviikkoa!

  102. Anu says:

    Kesäjalkojen tuomiin hiekan, mullan ja nurmen puhdistukseen ja tietenkin vauvan ja taaperon sotkujen siivoamiseen. Aikaa jäisi perheelle ja kesästä nauttimiseen

  103. tiitu says:

    Käyttäisin lattian siivouksesta säästyvän ajan kylpyhuoneen tai keittiön höyrypesuun 🙂 terv. siivousfriikki

  104. Hopsu says:

    Kivan näköinen laite ja sopisi todella meidän huusholliin.
    Vapautuva aika käytettäisiin yhteiseen aikaan miehen kanssa, sitä tuntuu aina olevan liian vähän.

  105. Milla says:

    Tämä laite olisi mainio apu niin allergiaperheeseen! Aivan kerrassaan mainio! Niin paljon säästyisi aikaa siivoamiselta, joka on meillä kertakaikkiaan pakollista.

  106. Puuraitti says:

    Satavuotiaan talon valkoiset puulattiat, ulkoilua rakastava lapsiperhe, savinen maaperä, kesä ja puhdasta kotia rakastava äiti. Siinäpä syitä kerrakseen. 🙂

  107. Aino says:

    Lapsiperheen pelastus! Ajan käyttäisin perheen kanssa olemiseen.

  108. Laura says:

    Meidän nelihenkinen perhe kolmine kissoineen olisi tyytyväinen tällaisesta apurista! 🙂

  109. Katja says:

    Tämä olisi loistava arjen helpotus äidilleni, jolla on alkanut iän myötä kunto reistailla. Lattioiden imurointi ja pesu eivät ole enää niin helppoa, kun selkä kipuilee.

  110. Sari says:

    Oi, tuo laite helpottaisi kummasti arkea ja aikaa jäisi tärkeämpiin asioihin.

  111. Kirsi says:

    Säästyneen ajan käyttäisin rentoutumiseen.

  112. Pilvi says:

    Täällä toinen siivousfriikki ottaisi moisen laitteen ilolla vastaan! Käyttisin siivouksessa säästyvän ajan muun muassa näiden ihanien blogien lukemiseen! 😉

  113. Julle says:

    Kelpais, meillä kans vanha valkonen lauta lattia, helpottais kummasti sitä jynssäämistä. Ku siivous ois nopeempaa, jäis enemmän aikaa nauttia elämästä;)

  114. Lilian says:

    Tämä olisi kyllä loistava lisä lapsiperheen arkeen, jossa useampi lemmikkikin. Säästyvän ajan käyttäisin näillä keleillä ehdottomasti lasten kanssa ulkopuuhissa. Nyt ei malttaisi millään kotia puunata; sitä tekee ihan vain ne välttämättömimmät kotityöt sisällä 😀

  115. Kia says:

    Kuten sinä Emilia, rakastan puhdasta kotia MUTTA toisin kun sinä, en pidä siivoamisesta. Kaikki apu on tarpeen!

  116. Susan says:

    Neljän pojan ja koiran kanssa elellessä tulisi tarpeeseen. Lukemiseen olisi kiva saada lisää aikaa 🙂

  117. Eevi says:

    Kolmilapsiseen pikkulapsiperheeseen tuo laite olis täydellinen! Kesä on ihanaa, mutta niin sotkuista aikaa, että tätä siisteysfriikkiä meinaa väliin ahdistaa.

  118. Minttumari says:

    Tykkään myös siististä kodista, ja lattiat pitää ehdottomasti olla puhtaat. Imuroin päivittäin, luutuan viikottain. Voisin sen ajan mikä säästyy siivoukselta niin käyttää vaikka leipomiseen

  119. Satu says:

    Lattianpesu on yksi asia, mihin allekirjoittaneen pitäisi inspiroitua useammin, kun taloudessa kuitenkin on neljä ihmistä ja koira. Tämä varmasti auttaisi asiaa! Voisi siis pian käydä niin, että ainakin alkuun tämän myötä innostuisin käyttämään siivoamiseen enemmän aikaa, ihan vain sen helppouden vuoksi… 😀 Mutta jos sitä ylimääräistä aikaa saisin, käyttäisin sen varmaankin opiskeluun tai leikkiin ja ulkoiluun lasten kanssa.

  120. Satu P says:

    Tämä olisi mahtava laite meidänkin talouteen! Neljä ihmistä ja koira + kuraa kuljettavat lastenvaunut takaavat sen, että pestävää riittää. Voisi olla, että tämän myötä innostuisin pesemään lattioita jopa hieman tähänastista ahkerammin, mutta jos ylimääräistä aikaa kuitenkin vapautuisi käyttäisin sen perheen kanssa ulkoiluun ja touhuamiseen.

  121. Marika says:

    Moikka! Monitoimipesuri olisi varmasti aivan loistava keksintö meidän arjessa! Sen säästämän ajan käyttäisin ehdottomasti itseeni. Tällä hetkellä olen vauvan kanssa kotona ja valitettavan usein vauvan päikkärit tulee ”uhrattua” siivoamiseen, vaikka oikeasti välillä ne päikkärit kannattaisi käyttää ihan vaan kaikkeen ihanaan ja siihen kukaan ei tarvitse minua nyt -moodiin. Aurinkoa!

  122. manna says:

    Vanha imurini vetelee viimeisiään ja likaa, hiekkaa ja pölyä riittää!

  123. Meri says:

    Meidän perheessä on Yrittäjä äiti, sairastunut isä ja kaksi lasta,joista toinen Asperger erityislapsi. Arjen haasteita riittää. Kaikki helpotus olisi tarpeen tässä elämäntilanteessa.

  124. Liinusja says:

    Tarvitsisin tuota imuria etenkin lasten savisien kenkien tuoman lian poistamiseen. Siivoamisesta jäävän ylimääräisen ajan käyttäisin lasten oppimisen ja kehittymisen tukemiseen.

  125. Sanni says:

    Mun pitäisi voittaa, koska tuntuu että tän kanssa oikeasti nauttisin siivouksesta! Ja lapsen jäljet olisi ihan tuolla siivota! Ajan käyttäysin varmaan ihan vain läheisten kanssa olemiseen!

  126. Aidafoun says:

    Kahden pienen lapsen kanssa täytyy eteistä lakaista ja imuroida päivittäin. Hiekkaa kantautuu pikkuisten kengissä ja taskuissa sisälle ihan kiitettävä määrä joten tästä olisi varmasti meille apua helpottamaan eteisen siivousta! 🙂

  127. Sari says:

    Hei, likavesi siivoussangossa on erikoisen ristiriitainen juttu. Äiti opetti siivoamaan hyvin mutta joka kerran tulee ihmetys, että enkö sittenkään osaa. No, nyt on keväällä saanut siivota sekä vanhemmilla että omaa lautalattiaa mutta onneksi edellisin palaute toipilaana olevilta vanhemmilta oli, että voi kiitos, ihana kun tuli puhdasta. Elämä opettaa, siivouksenkin syvimmän merkityksen. Siivoan vaikka polvillani niin kauan kun on vielä mahdollista vaikka satunnaisella luuttuamalla saada äiti tai isä iloiseksi.

  128. Helle says:

    Pienet lapst, hiekka ja lika riittävästi ja siivosta joka pöivä.
    Aina sitä halua olla enempä perhen kanssa, kivoja juttu puuhastella

  129. Sini says:

    Tuommoinen oisi aivan mahtava. Meidän valkoiseksi maalattu parketti huutaa pesua paljon useammin, kuin mitä sille tarjotaan. Tuolla saisi hetkessä puhdasta ja siistiä!

  130. Annika says:

    Siivoushullu minä kaipaisi juuri tuollaista monitoimi-imuria, jolla saisi koiran tassujen ja miehen rakennusvaatteista kantautuvan hiekan, pölyn ja muun lian pois.

  131. Petri says:

    4 ja yksivuotiaat pitävät kotimme lattiat ruokottomassa kunnossa, luutuan/imuroin joka ilta, käyttäisin senkin ajan ihan vaan lukemiseen.

  132. Heidi says:

    Tänään aurinko osui sopivasti ruokapöydän viereen ja hätkähdin, kuinka likainen lattiamme on. Ja vaikka 5v. antoi äitienpäiväkortin, jossa luki, että tykkään siivota, niin likaa kertyy. Jos säästäisin aikaa tämän avulla, olisin enemmän aikaa lasteni kanssa. Jos ylimääräistä aikaa jäisi paljon, antaisin vähän aikaa itsellenikin.

  133. Karoliina says:

    5 lapsen äitinä kaikki ajan säästö on kullanarvoista!

  134. Minna says:

    Siivouksesta säästyneen ajan käyttäisin lasten kanssa pelailuun tai muihin touhuihin. Tai sitten lukisin kirjaa 🙂

  135. Carola says:

    Meillä koira/kissataloudessa imuroidaan vähintään joka toinen päivä, ja lattianpesu pitäisi tehdä yhtä usein, jotta saisi koiran hikitassujen hajut pois lattioista 🙂 Tuollainen monitoimipesuri tulisi kyllä tarpeeseen, jäisi aikaa perheen kanssa puuhasteluun, puutarhan hoitoon, neulomiseen ja lukemiseen.

  136. Bono says:

    Meillä imuroidaan vähintään joka toinen päivä, tarve olisi kuitenkin joka päivä; koira ja kaksi kissaa, joten siivottavaa riittää. Säästyneen ajan käyttäisin puutarhan hoitoon, neulomiseen ja lukemiseen.

  137. Tiitu says:

    Tuohan vaikuttaa tosiaan kätevältä! Meillä oli joskus höyrypesuri, mutta koin liian työlääksi sekä pesurin, että imurin esiin kaivamisen ja se jäi sitten vähälle käytölle. Mutta tämähän olisi hyvä, jos hoituisi samalla laitteella kaikki. Lapsi- ja eläinlauman kanssa ei mahdollisesta säästyneestä ajasta olisi ongelmaa. 😀
    t.Tiitu

  138. Hanna says:

    Kaksi lasta, niiden kaverit ja koira -yhdistelmällä sotkua riittää. Keskuspölynimurin letkua en jaksa heiluttaa kuin 1-2 krt viikossa, lattiamoppia vielä harvemmin. Jos tällainen apuri olisi helposti käden ulottuvilla niin todennäköisesti meillä paikat hohtaisivat. Säästyneen ajan lojuisin riippumatossa kirja kädessä. 🙂

  139. Niinu says:

    Rehellisesti sanottuna;käyttäisin säästyneen ajan lukemiseen! Eli ihan itseeni ja omaan harrastukseni:)
    Meillä on myös keittiössä valkoinen lattia(korkkia)ja sen peseminen on vähän tarkempaa puuhaa…Olisipa kuva kokeilla tuota laitetta käytännössä!

  140. Kati says:

    Hei!

    Meidän poppoosta tulee kesällä varsinaisia asunnon säästäjiä 😉 Kotona sisällä vietetään aikaa lähinnä vain nukkuen. Kaikki kotityöt ja varsinkin siivoaminen jää aivan liian vähälle. Sisälle kantautuu lasten pelikamppeissa hiekkaa sen verran, että joskus tuntuu kuin asuisi hiekkarannalla 😀 Tuo apuri pelastaisi tämän perheen siivouksen ja siitä säästyvän ajan voisi käyttää terassilla aurinkotuolissa istuskellen.

  141. Api says:

    Näin kesällä siivoukselta säästynyt aika olisi kovin helppo käyttää muuhun mukavaan puuhailuun. Ehkäpä juurikin ulkopuuhailuun, ja aivan vaan kiireettömyydestä nautiskeluun.
    Kiitos kirjoituksistasi ja aina kauniista kuvista.

  142. Kristiina says:

    Olen suunnitellut jonkulaisen imuri/pesurilaitteen hankkimista. Tuo olisi varmaan näppärä. Pienen lapsen äitinä oma aika on kortilla. Käyttäisin varmasti säästyneen ajan itseeni, lepäämiseen ja liikkumiseen

  143. Poletti says:

    Voi kahden pojan perheessä siivottavaa riittää! On se sitten kura, hiekka tai ruokatahrat lattialla. 🙂 Jos ylimääräistä aikaa jäisi, käyttäisin sen varmasti pihatöihin ja yhdessä perheen kanssa puuhasteluun.

  144. Roosaaa says:

    Olen itse myös todella siisti ihminen, meillä on kotona aina tavarat paikoillaan ja meillä on kerran viikossa keskiviikkoisin siivouspäivä. 🙂 Tämä laite toisi helppoutta siivoukseen sekä varmasti lisää vielä enemmän mielekkyyttä. Vaikka olen todella siisti, lattioita en jostain syystä jaksaisi IKINÄ pestä. 😀 tosi kiva arvonta! 🙂

  145. Liisa says:

    Inhoan moppaamista, joten tuo olisi ihana arjen pelastus. Sitten jäisi enemmän aikaa kirjoille ja hetken huokaisulle.

  146. Miia says:

    Lapsiperheen + lemmikit päälle pelastajana tämä olisi HUIPPU! Ja palkitsevaa olisi nähdä se likavesi vaikka toisaalta varmaan kauhistuskin..siivoaminen vie aikaa lasten kanssa leikkimiseltä:(

  147. Mary says:

    Lapsiperheessä siivoamiseen menee liikaa aikaa. Tuo olisi näppärä väline siivouksen apuun.

  148. Jenni says:

    Liikun pyörätuolilla ja se tuo renkaissa aina kaiken lian ulkoa sisälle. Lattiat ovat kovalla kulutuksella ja niitä on pyyhittävä kostealla viikottain. Lattiapesuri olisi mahtava apu, sillä silloin lattioiden pesuun käytetty lyhyempi aika vapauttaisi minut avustajan kanssa vaikka ulkoilemaan.

  149. Tanja says:

    Tahdon! Tahdon lisäaikaa lukemiselle …

  150. Katjuska says:

    Käyttäisin ajan….
    – lasten kanssa touhuiluun
    – pihatöihin
    – lenkkeilyyn ja jumppaan
    – käsitöihin
    – leipomiseen
    – luonnon ihasteluun
    – pieniin omiin hetkiin…
    Ja kaikki tämä on tuplasti mukavampaa puhtaassa kodissa!
    ❤️ Ihanaa kesää ja kiitokset hyvää mieltä tuovasta blogistasi! ☀️

  151. Riikka says:

    Kesällä kun mennään sisään ja ulos likaa tulee. Olis varmaan hyvä apuri. Siivoukselta jääneen ajan käyttäisin mukaviin kesäpuuhiin.

  152. Katariina says:

    Kolme lasta, kolme koiraa, suuri talo ja arkisin vaan yksi aikuinen – jäisi enemmän aikaa kaikkeen siivousta tärkeämpään, ja siistimmässä kodissa kaikilla mukavampi olla 🙂

  153. Salla says:

    Suurperheessä aika on aina kortilla, joten ylimääräisen ajan kohdentaminen johonkin muualle ei tuottaisi varmasti ongelmaa.

  154. Kirsi says:

    Olen aina inhonnut siivousta ja vältellyt sitä viimeiseen saakka. Lapsen syntymän myötä siivouksesta on pakon edessä tullut päivittäinen rutiini. Talossamme on kaksi kerrosta, olisipa näppärää saada yläkertaan moinen monitoimikone! Siivouksesta vapautuva aika menisi lapsen kanssa leikkimiseen.

  155. Maria M says:

    Kolme teiniä, opiskelut töiden lisäksi, sairastuneet vanhemmat… Jos ei mies ja teinit siivoaisi, meillä ei varmaan siivottaisi ikinä. Kaikki apu tarpeen, ennemmin kuin jään perjantait kotiin töistä 🙂

  156. Ihana kesä says:

    Meille on tulossa vauva heinäkuussa! Ensimmäistä odotamme 🙂 Nyt jo olen tehosiivonnut kotia kuntoon ja todennut että se on aikaa vievää hommaa. Kuinka käy kun vauva-arki pyörähtää käyntiin! Joten säästyneen ajan käytän ehdottomasti vastasyntyneen nuuskutteluun <3

  157. Ihanan siistä says:

    Meillä kolmen ihmisen ja yhden koiran taloudessa vastaan käytännössä kaikesta siistimisestä. Tämä siksi, että myös nautin puhtaasta kodista, kun muut sitä tuskin huomaavat. Mieheni innostuu kaikista teknisistä laitteista joten tämä masiina saisi hänetkin taatusti siivoamaan. Ainakin hetkeksi 🙂

  158. Jensku says:

    Taaperon kanssa keittiön lattioita tarvitsee siivota jatkuvasti. Kun se olisi nopeaa ja helppoa niin loppuajan voisi viettää lapsen kanssa auringonpaisteessa pihalla! 🙂

  159. Mini says:

    Täällä yksi siivousintoilija 3 lapsen äiti, joka puunaa ja putsaa jatkuvalla syötöllä. Joskus ajattelen, että voisihan sitä vähän helpommallakin päästä, mutta en kestä katsella sitä hiekkaa ja kuraa, mitä lapset kengissään sisälle tuovat. Joten sitten siis siivoan 🙂 ehkäpä tuo kapistus toisi helpotusta siivoukseen!

  160. Satu says:

    Meillä on samanlainen valkoiseksi maalattu vanha lautalattia ja kyllä vaan, likaiselta näyttää helposti varsinkin keittiössä. Laite voisi asustella yläkerrassamme, niin imuria ei tarvitsisi kuljettaa kahden kerroksen välillä.
    Säästyneen ajan käyttäisin liikuntaan ja puutarhanhoitoon.

  161. Myy says:

    Siivoukselta jäävän ajan käyttäisin varmaankin kokeiden korjaamiseen näin koulun loppumisen kynnyksellä Ja kesällä tietysti mielummin nauttisin auringosta mansikoita ja jätskiä syöden

  162. Ninni says:

    Jee! Ihana arvonta! 😀 Kolme lasta. kaksi aikuista, iso koira ja imuri vetelee viemeisiään ja mies(!) sanoi, että meidän mopit on ihan huonoja(!!) (en ole hänen koskaan nähnyt lattioita pesevän ;)) Niin meidän perheelle tuo olisi ihan unelma <3

  163. Jansku says:

    Rehellisesti, koska meillä ei kukaan enää jaksa pestä lattioita (lasten läpikulkuliikenne terassin ja ulko-oven välillä on niin kovaa, että työntuloksista nauttiminen tuntuu jäävän kokematta) ja koska emme ole päässeet miehen kanssa yhteisymmärrykseen, mikä olisi paras väline Tästä olisi hyvä aloittaa!

  164. Lena says:

    Olisipa kätevä kesäksi, kun kulkee pihalla ja puutarhassa ja hiekkaa kantautuu sisään kenkien mukana jatkuvasti. Siivoukseen kuluvan ajan käyttäisin ulkoilmasta nauttimiseen ja mansikoiden syömiseen ☺️

  165. Henna says:

    Aika tahtonut viime vuosina mennä lasten hoidon ja harrastusten lisäksi opiskeluun meillä molemmilla vanhemmilla. Ehkäpä nyt jäisi aikaa mukavaan perheen yhdessäoloonkin ☺️

  166. Päivi says:

    Vietämme paljon aikaa mökillämme kesäisin ja laiehan olisi kuin luotu sinne! Saisin nautiskella kesäpäivistä vielä enemmän, kun siivous sujuisi sutjakasti

  167. Outi says:

    Perheemme lapset kärsivät siitepölyallergiasta. Viimeiset viikot ovat olleet tosi kamalat. Ylimääräistä ulkoilua on vältettävä, sisätiloissa siis paljon hienoista ilmoista huolimatta. Siivousta on pitänyt tehostaa, eli lattioitakin pitää koko ajan pestä…laite olisi kätevä!
    Jos aikaa jäisi kotihommista; opettelisin leipomaan pullaa ja sämpylöitä, olen niin kyllästynyt kauppojen tarjontaan!

  168. Hetukka says:

    Monitoimipuhdistaja olisi ihana omassa kaapissa, sillä menossa on siivouskaapin uudelleenlaitto imurin hajottua. Jos siivous hoituisi vaivattomasti ja nopeasti, käyttäisin ajan pidempiin kävelylenkkeihin, lukemiseen sekä yrittäisin saada itselleni tavaksi kirjoittaa ajatuksia paperille.

  169. Maiju says:

    Kolme lasta . Siinäpä se syy

  170. Airi says:

    Käyttäisin liikenevän ajan leipomiseen ja blogien lukemiseen johon nykyään ei tahdo löytyä aikaa tarpeeksikaan.

  171. NoNNu says:

    Tulevaan uuteen kotiin olisi oiva siivousapuri! Siivouksesta säästyneen ajan viettäisin perheen parissa. 🙂

  172. Liusa says:

    Lasten ja aikuistenkin jälkien siivoamisessa menee aina aikaa, jonka toivoisin voivani viettää heidän kanssaan. Olisi mahtavaa, jos voisi siivota vain yhdellä laitteella, eikä ensin imiroida ja sitten mopata. Vaikuttaa todella kätevältä laitteelta.

  173. Jaanukka says:

    Taloudessa kun on omia, sekä sijoitettua lapsia niin oma aika on aina kortilla! Sitä kuuluisaa laatuaikaa itseni kanssa ei ehkä tarvitsisi käyttää niin paljoa siivoukseen, varsinkin kun se ei ole lempilajini…. 🙂

  174. apple says:

    Voi että, vaikuttaapa hyvältä laitteelta ja juuri sellaiselta, jota parketti+pieni koira -perheessä tarvittaisiin ;D

    Siivouksesta säästyneen ajan käyttäisin ulkoiluun ja kesästä nauttimiseen.

Kommentoi