Summer – State of Mind

30.5.2018

 

Heipsan ja aurinkoista keskiviikkoa! Nyt ei sitte saa vaipua synkkyyteen, vaikka säiden luvataankin viilenevän. Ryhdyin heti tsemppaamaan itseäni, kun huomasin sääennusteiden jokseenkin masentavan mieltäni. Käsillä olevasta lämmöstä nauttimisen lisäksi aloitin oitis myös sellaisen henkisen sparrauksen, jossa kerron itselleni, kuinka luonto vaatii jo vettä. Koska hei, ilman vettä ei kasva mikään! Ja minä ainakin tykkäisin mustikoista ja muista kesäherkuista. Lisäksi jos ihan totaalisen rehellisiä ollaan, en muista viime kesääkään mitenkään erityisen huonona säiden suhteen. Siitäkin huolimatta, että sateisesta ja kylmästäkesästä puhutaan edelleen. Aika kultaa muistoja, mutta kesä on mulle kuitenkin kesä – satoi tai paistoi! Toki usein mieluummin sitä paistetta, jos saisi valita!

Kaiken tuon säiden varassa elämisen, ja sääennusteiden manaamisen sijaan, pitäisi ihan ennen kaikkea nauttia vain joka päivästä. Oli sitten lämmintä tai ei. Luonto on siitä hauska, että koko kesän vehreyden kirjo kyllä tulee silmiemme eteen, vaikka vähän kylmempääkin olisi. Se on sitten itsestä kiinni jaksaako ympäristöään ihailla sateella tai villasukat jalassa. Joka tapauksessa kesällä esteenä ei ainakaan ole pimeys! Paukkupakkastalven jälkeen tuskin lämpötilakaan.

Kesä on mielentila. Nautitaan siis säästä kuin säästä!


4 Responses to “Summer – State of Mind”

 1. idahhh sanoo:

  Minä päätin jo viime vuonna että muutan asennettani ja en enään jaksa valittaa säästä kun sille ei voi kuitenkaan mitään. Ei se sade lopu vaikka kuinka itkisin – harmi sinänsä koska voisin tirauttaa pari kyyneltä aurinkoisten päivien takia :D ja minustakin viime kesä ei ollut ollenkaan niin huono kuin kaikki valittaa – ei niitä 25 asteen helteitä varmaan ollut montaa ellei yhtään (ja btw Pekka Poudankin mukaan 15-20astetta on Suomen normaali kesälämpötila eikä ne 25 asteet) mutta kyllä minä ainakin kesäkuussa lomalla otin aurinkoa takaterassilla ihan kiitettävästi ja muistan heinäkuussakin käyneeni monesti uimassa vaikka minähän en ui jos vesi on kylmää = vedenpitävä teoria siitä että kyllä silloin oli lämmin :D töissä minulle nauretaan kun en allekirjoita ollenkaan että oli huono kesä – sanovat että siellä Loviisassa vissiin paistaa aina aurinko…tai sitten se on vaan se asenne ;) kivaa keskiviikkoa sinulle Emilia, kuten sanoit kesä on kuitenkin aina kesä satoi tai paistoi! :) <3

 2. Kaura sanoo:

  Todella, kannattaa nauttia. <3 Nyt on ollut niin ihanan lämmintä. Pimeyttä, sadetta jne huonoa ilmaa oli jo riittävästi pitkä talvikausi. Niin harvoin täällä Suomessa on tällaisia asteita, kuin nyt. Kivaa viikon jatkoa! :)

 3. Milla sanoo:

  Niin kaunis koti sinulla, kertakaikkiaan ihailen tyyliäsi jokaisen kuvan kohdalla!
  Ihanaa kesää sinulle, satoi tai paistoi! :)

 4. Anna-Maria K sanoo:

  Ahh nää sun kotikuvat osuu kyllä mulla johonkin triggeriin. Parasta silmäkarkkia <3