Kaapin paikka

13.6.2018

Huhhuh, mikä päivä! Täällä on yritetty nyt kiriä kaikkia niitä juttuja, mitkä on vuosien vieriessä jääneet kesken tai tekemättä. Suti ja tela on heilunut kesähuoneessa ja koko koti on rymsteerattu taas ihan mullinmallin. Olin aamulla tosin ajatellut, että ihan vain oion paikkoja ja koristelen kotia pionein, kun vieläkin oli mukavan siistiä viikonlopun jäljiltä. Vaan toisin kävi, ja nyt on taas mattoja rullalla ja huonekalut siellä täällä.

Olohuoneeseen muutti tänään tuollainen kassakaappivanhus. Sen sisäänsaaminen olikin sitten vähän isompi urakka, mutta siinä se nyt jököttää eikä muuten liiku hetkeen ihan mihinkään. Painaa nimittäin kuin synti! Ja samalla tuli aiheelliseksi puuttuvien jalkalistojenkin laittaminen, joten kesätekeminen ei hetkeen lopu kesken. :D

Sen verran jännäsi tuo kaapin siirto, että taidan avata pullon roseta kun sohvat on saatu sijoilleen. Pionit piti tietysti nostaa kaapin päälle, ihan vain voitonmerkiksi.

Ihanaa iltaa! ♡


12 Responses to “Kaapin paikka”

 1. Satu sanoo:

  Moikka Emilia,

  kerrassaan upea kaappi! Ja kauniita pioneja!

  Meillä on niin ikään maalisuti heilunut (sitä lomalla huomaa keskeneräisiä juttuja, jotka ovat odottaneet vaan itse asiaan ryhtymistä :)). Ja kun yhtä nurkkaa maalaa, putkahtaa toisesta kohdasta jo uutta paranneltavaa :D. Kuitenkin, tykkään tällaisesta puuhastelusta ja että saa jotain näkyvää aikaiseksi. Vaikka koti onkin jokin aikaa aikalailla hyrskynmyrskyn :)

  Hyvää viikon jatkoa sinulle!

  • Kiitos, Satu! ♡

   Minäkin tykkään siitä, että lomalla tulee tehtyä asioita, joita ei ehkä muuten tulisi tehtyä. Nämä maalauspuuhatkin on roikkuneet ties kuinka kauan. Ja listat… Mutta sitten on kiva ihailla, valmiita nurkkia! :)

   Kaunista juhannusviikkoa!

 2. Heidi sanoo:

  Onpa upea! Roséta ehdottomasti! Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa

 3. Kaura sanoo:

  Hienosti sopii tuo kaappi kotiinne. Ja nuo pionit <3

 4. idahhh sanoo:

  Ei vitsi miten hieno! :D <3 innolla odotan kuvia kun muut huonekalut paikallaan!

  • Vähän vaatii itseltä vielä totuttelua. Silmä ehti niin hyväksyä tuon aikaisemman järjestyksen, että pitää hiukan sulatella tätäkin. :D

 5. Ihana kaappi! Eilen jo ihailin sitä Instassa.
  Tuollaiset päivät on parhaita, kun tarkoitus on tehdä ”ihan vain vähäsen” jotakin ja yhtäkkiä homma karkaa käsistä niin, että illalla huomaa tapahtuneen/saaneensa aikaiseksi yhtä sun toista :)

  • Todellakin! Musta tuntuu, että tämä kesä on ollut täynnä juurikin näitä päiviä ja jotenkin se tuntuu tosi ihanalle, koska en yleensä ole heittäytyjä luonne. Ja parasta tietysti kun tulee saatua aikaiseksi monia sellaisiakin juttuja, joita ei edes pitänyt tehdä. :)

   Ihanaa juhannusta teille! ♡♡♡

 6. Aidafoun sanoo:

  Upea kaappi, sen pinta ja väri aivan täydellinen :)