Sata salamaa

13.7.2018

Hepskukkuu!

Kesävieraat saateltiin eilen matkoihinsa, ja tänään kun heräsin olin suoraan sanottuna päivistä ihan pihalla. Ehdin aamukahvin verran elää maanantaita, kunnes muistin, että viikonloppu onkin vasta edessä.

Tänään on pakattu esikoisen tavaroita leiriä ajatellen, tai ainakin suunniteltu pakkaamista, koska edelleenkään mitään ei konkreettisesti ole repussa. Mutta pyykkikorit on tyhjät, joten sinänsä ollaan voiton puolella. Tänään on myös odotettu ukkosta. Tai minä odotin. Ajattelin, että iltapäivää kohden tummuva taivas toisi sellaisen ukkoskuuron jälkeisen raikkauden (ja viilentäisi kotia), mutta melko pieneksi tuo ukkonen sitten jäikin. Vettäkin satoi juuri nimeksi. Mutta kunnon jyrinä nyt ainakin saatiin, ja voihan sieltä illalla vielä jotain tulla. Mä niin tykkäisin polttaa kynttilöitä ja katsella sataa salamaa. Tai ainakin muutamaa.

Teepaita ja farkkushortsit. Ranteessa tinkelintankelia ja jalassa sandaalit. Kesäisemmin ei voisi kai pukeutua.

 

Mutta nyt iltapalaa. Ja ehkä vähän niitä leirikamoja. Suloista perjantai-iltaa ja ihanaa viikonlopun aloitusta! ♡


12 Responses to “Sata salamaa”

 1. Hanne sanoo:

  Hei! Mistä nuo ihanat rannekorut?

  • Olen ostellut näitä vuosien varrella sieltä täältä. Lähinnä siis ihan ketjuliikkeiden härpäkehyllyistä. Parin euron rihkamaa, mutta sopii mulle. :D

 2. Vitsi, noi sun hiukset on niin makeet!
  Ja hei, huikeaa, että käytät sanaa tinkelintankeli. Luulin, että minä, siskoni ja äitini ollaan tyyliin ainoat maailmassa, joiden sanavarastosta tuo löytyy :)

  • Kiitos! ❤️
   Voi ei, tinkelintankeli on ihan ilmeinen yleisnimitys kaikelle rihkamalle, halvalle sisustuskrääsälle ja blingblingille. Pitäisi ehdottomasti lisätä sivistyssanakirjaan! :D

 3. Kaura sanoo:

  Kesä <3 Onpa ihanat kesähiukset sulla, sopii hyvin :)

 4. Minttu MAMI GO GO sanoo:

  Sääää vaan oot niin upee! <3

 5. Jade sanoo:

  Luin pitkästä aikaa blogiasi ja täällähän onkin ihan erinäköinen lady kuvissa kuin ennen. Ihanasti on hiusten väri jossakin välissä vaihtunut (sopii tosi hyvin sinulle) ja tuo ”hippityyli” istuu myös upeasti. Näytät jotenkin helpommin lähestyttävältä näissä kuvissa (sori spontaani ilmaus, mutta siis iso peukku näille kuville.)

  • Kiitos, Jade. :)
   Jaa, enpä ajatellut tuota erinäköisyyttä. Olisko se joku kesäminä? :) Helpommin lähestyttävä, koska rennompi… :D

 6. Taina sanoo:

  Olet jotenkin uuden näköinen näissä kuvissa. Kaunis olet aina; mutta näissä uudella tavalla

  Kauniita kesäpäiviä Sinulle,

  • Kiitos, Taina. ♡
   Voi onpa hassu juttu tuo, miten olen ”uuden näköinen”. Kun et ollut ainoa asiaa kommentoinut. Jotenkin itsestä tuntuu oudolta, kun sama minähän se on siellä. :)

   Mutta ihanaa kesää sinne! ♡♡♡