Syksyn merkit

19.8.2018

Hej!

Syksy ei ole edes kunnolla alkanut, ja tiedättekö mulla on jo ensimmäinen flunssa! Ollut oikeastaan koko viikon, ja siitä syystä olen kulkenut vähän puolivaloilla. No, sen siitä saa, kun nukkuu yhä avoimen ikkunan (ja tuulettimen) vieressä, vaikka yöt ei olekaan enää trooppisen lämpimiä. Ei tosin ollut tarkoitus, mutta nukahdin viikko sitten kirjani kanssa näihin olosuhteisiin, ja tässä tulos. Pieni flunssakuume, tukkoinen nenä, käheä ääni ja huonosti nukuttuja öitä. Ei vakavaa, mutta ärsyttävän uuvuttavaa. Mutta hei, otin opikseni, enkä enää mene sänkyyn ennen kuin ikkuna on kiinni. :)

Iloa sunnuntaihin tuo onneksi kimppu auringonkukkia, jotka sain perjantaina. Miten tuo keltainen onkin nyt niin ihana väri. Ja koska flunssa toi väkisinkin tullessaan syksyisen fiiliksen, päätin nostaa keittiön tuoleille taas taljat ja voi että, miten ihanalle tuntuukin palauttaa koti tähän normaalitilaansa pitkän ja lämpimän kesän jälkeen. Paljon kynttilöitä ja just sopivasti sellaista kotoista tunnelmaa. Pesän rakentaminen ja kotiin kääriytyminen ovat ehkä nuhaista nenää vieläkin selvempi syksyn merkki. Samoin jatkuva traktori- ja puimuriliikenne, joka pauhaa vielä pimeän tultua. Syysfiilikseltä ei voi enää oikein välttyä, sanokaa mitä sanotte!

Jalkapallon pelaaminen täytyy tänään jättää väliin, sille ei nyt oikein voi mitään. Ajattelin nimittäin, että alkava viikko saisi olla pikkuisen parempi ja energisempi kuin tämä päättymässä oleva. Mutta kotona valssataan tänään vähän huonekaluvalssia, joten siinäkin on mukavasti puuhaa sunnuntaille. Nyt vain pitäisi saada paikat kuntoon, jotta uusi viikko saadaan aloittaa ilman sen suurempaa kaaosta. Eli nyt kirjahyllyjä järjestelemään!

 

Leppoisan rauhallista sunnuntaita myös teille! ♡


4 Responses to “Syksyn merkit”

 1. Oi, näyttää niin kodikkaalta. Meilläkin on syksyn merkkejä havaittavissa, kun minä vaihdoin sohvan koristetyynyjen päälliset tummiin ja samettisiin. Sekä kaivoin piilosta esiin paksummat torkkupeitot.

  • Tummat sametit kuulostaa oikein ihanalle. Tässä kohtaa vuotta on ihana alkaa kääriytyä kotiin! ♡

   Kaunista viikonloppua sinne! ♡

 2. Eeva sanoo:

  Meillä ei ole tällä hetkellä keittiötä ollenkaan. Vanha keittiä purettuna pohjia myöten ja uuden rakentaminen pitäisi alkaa viikon sisällä. Katsoin kiinnostuneena tuota teidän keittiötasoa. Ihan en kuvista erota, mutta onko se teräksinen? Me tilattiin juuri tänään pitkä terästaso, johon integroidaan mm.liesi. Jos on terästä, niin oletteko olleet tyytyväisiä? Ihan kamalan vaikeata lyödä lukkoon keittiön tilausta, kun sitä on tullut ”liian” monta vuotta suunniteltua :)

  • Hei pahoittelut, kun vastaan näin myöhässä. Meillä on betoniset työtasot, mietittiin myös terästä, mutta tämä on jotenkin lämpimämpi.
   Tsemppiä keittiöremppaan. Lopputulos palkitsee! :)

   Kaunista viikonloppua! ♡