Vähän väriä kiitos!

23.8.2018

Just nyt tuo pyyntö tulee mieleeni kyllä ihan vain peilin edessä. Flunssa on nimittäin vienyt viimeisenkin värin muutenkin kalpeilta kasvoilta. Poikkeuksena nenä, joka hohtaa iloisen punaisena. Ja näpyt. Kyllä se vain niin on, että hyvä olo ja terveys näkyvät juurikin kasvoissa. Mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa alkaa helpottamaan. Ja sitten ajattelin hehkua senkin edestä!

Mutta hei, jos elämästä tai naamasta puuttuu väri, niin hippasen sitä saa kuitenkin elämäänsä kotia piristämällä. Pelastin viimeiset kultapallot vielä maljakkoon, ja maljakon sujautin vihreään ruukkuun. Ai että mutta tuli pirtsakan näköistä. Pakko muuten myöntää, että syksyn tuleminen toi mukanaan myös ihan hirvittävän tapettikuumeen. Just nyt voisin tapetoida koko talon iloiseen kukkakuosiin, mutta onneksi en ole ihan kauhean impulsiivista tyyppiä. Ajatuksesta toteutukseen on onneksi matkaa, mutta tämä suunnitelma jääköön kuitenkin jossain muodossa korvien väliin hautumaan.

Viikonlopun huonekaluvalssi jäi osaltani aika pieneksi ja se näkyy edelleen tavaroina mitä ihmeellisimmissä paikoissa. Tosin kirjakaappien loppusijoituspaikkakin on vielä pieni mysteeri, joten kirjapinot lattioilla saattavat olla vähän pidempiaikaisempikin ratkaisu. Mutta kiva se on näinkin, äkkiä silmä tottuu! :D

Muita värimanian kouriin joutuneita? Onko se tämä vuodenaika vai ihan vain minua?


4 Responses to “Vähän väriä kiitos!”

 1. piparminttu sanoo:

  Huomaan taas,etta tallainen valivuodenaika ei ole mun juttu ollenkaan.Pidan siita, etta on nelja vuodenaikaa, mutta niiden kuuluu olla selkeita.Siirtymakaudet on niin ahdistavia.Mutta sitten kun tuleva vuodenaika alkaa tulemaan kunnolla esiin, niin innostun sisustamaan ja laittamaan kotia. Eli syksya odotellessa!

  • Itse pidän tärkeänä, että syksyyn saa valmistautua vielä tässä kohtaa kun pellot ovat kultaa ja päivät pitkiä. Sitten kun se pimeys hyökkää päälle, on aseet kunnossa. :)

   Kaunista viikonloppua!

 2. MariaE sanoo:

  Oi kyllä! Joka syksy iskee tarve vuorata koti kaikilla ihanilla okrankeltaisilla ja tiilenpunaisilla syksyn sävyillä. Vaan heti kun kun päästään marraskuuhun ja talvinen kylmä valo syrjäyttää ruskan värit, ne alkavatkin näyttää tunkkaisilta. Toistaiseksi värikokeilut ovat siis onneksi rajoittuneet muutamiin tekstiileihin ja parvekekukkiin.

  • Haha! Tätäpä juuri! :D Mutta onneksi on noita keinoja, joilla väriä saa pienissä erissä ja helposti. :)
   Toisaalta se mun tapettikuume on kyllä edelleen vielä aika viileissä ja neutraaleissakin sävyissä. Ehkä enemmän sellainen kotoisuuden lisääminen mielessä. Mutta taitaa sekin mieliteko jouluun mennessä haihtua. Onneksi on kuitenkin lupa leikitellä ajatuksella! :)

   Kaunista viikonloppua! ♡♡♡