Kasvihuone lokakuussa

10.10.2018

Kaupallinen yhteistyö / Willab Garden


Heipsun!

Täällä on ollut tänään aivan mahtava keli. Lämmintä ja aurinkoista, aivan erilaista kuin eilen, kun tunsin olevani täysin nuutunut ja sohva veti magneetin lailla puoleensa. Illan jumppakin olisi eilen jäänyt välistä, jos treffejä ei olisi tullut sovittua ystävän kanssa. Tänään moista ongelmaa ei ole, kiitos aurinkoenergian, jonka avulla jaksaa taas ihan eri tavalla! Voisin jopa rakastua syksyyn, jos päivät olisivat aina näin kauniita!

Kasvihuone on kyllä siitä hauska, että sen fiilis todellakin elää maisemastaan. Vähän kuin olisi tapetoinut seinät iloisen kirjavilla tapeteilla. Ja vaikka ehkä jättäisinkin keltaiset ja oranssit tapetit kauppaan, niin luonnossa nuo värit ovat ihan paikallaan. Mietin väkisinkin, miltä tuntuu seurailla kasvihuoneesta käsin luonnon heräämistä henkiin taas ensi keväänä. Varmasti todella ihanaa!

Olin jo vähän ajatellut, että siirrän koristekurpitsat syrjään ja alan laittamaan sellaista vähäeleisempää tunnelmaa kasvihuoneeseenkin. Jonkinlaista talven odotusta. Tänään kuitenkin totesin, että kurpitsan oranssi  väri on mitä parhain vielä jonkin aikaa. Ja koska meillä on kuitenkin kotona niin väritöntä ja vaaleaa, on toisaalta aika kiva, että väreistä pääsee kuitenkin nauttimaan kasvihuoneessa. Ja tänään niistä tarkenikin nauttia ihan kahvikupposen äärellä – ja ilman takkia!

Tuonne kasvihuoneen peräseinälle tuli tosiaankin pitkä hylly, joka pääsi viikonloppuna vihdoin paikalleen. Tänään harjattiinkin ruukkuja oikein urakalla ja nosteltiin niitä hyllyn päälle. Kesällä tuohon on kiva laittaa esimerkiksi yrttejä ja keväällä hylly on kätevä

Vielä kun saataisiin tuo muurikin vaaleaksi ennen talven tuloa, olisin aika tavalla onneni kukkuloilla!

Oikein ihanaa oranssin aurinkoisen keskiviikon iltaa teillekin! ♡

Lisää Mur Maxi kasvihuoneesta löydät täältä, ja tästä linkistä voit lukea kaikki mun kasvihuone -postaukset.


4 Responses to “Kasvihuone lokakuussa”

 1. Idahhh sanoo:

  Kerta kaikkisen upea teisän kasvihuone – kyllä kelpaa kahvitella ja nauttia kauniista syyspäivistä! :) <3

 2. Riina sanoo:

  Niin ihana fiilis kuvissasi!
  Kasvari on upea näköalapaikka puutarhaan jokaisena vuodenaikana.
  On ikään kuin puutarhassa, vaikka onkin lämpimästi kasvarin suojissa.
  Aurinkoisia ja ihania syyshetkiä kasvariin! <3

  • Kiitos, Riina. ♡
   Mennyt tämä kommenttisi vallan ohi.
   Mutta siis täällä on nyt syysloma, joten päästään nauttimaan kasvarista myös haravoinnin yhteydessä. Sinne on kiva kattaa pientä välipalaa pikkuapulaisille. :)