Minkä kynttilöiden polttamiselta ehtii…

30.10.2018

Voihan mikä puhuri!

Parin aurinkoisemman pakkaspäivän jälkeen tuuli tuntuu vain yltyvän ja keli muuttuvan ihan kamalaksi. Tai no, marraskuisemmaksi. Mutta hei, mitä pahempi keli ulkona, sen mukavampi ja kotoisampi olo sisällä!

Flunssa, joka iski Ahvenanmaalta palauduttuani on ollut älyttömän sitkeää sorttia. Ääni on edelleen painuksissa ja tänään piti vastoin kaikkia ennakkosuunnitelmiani todeta, että ei minusta ole edelleenkään jumpalle. Eilinen lenkki purevassa viimassa laittoin taas yskittämään siihen malliin, että totesin parhaaksi yrittää nyt vain saada tauti taittumaan huilaamalla. Ja pitäähän sitä olla lauantaina iskussa, kuten ystäväkin totesi. Tiedossa on nimittäin kivaa juhlintaa halloween-teemalla. Oktoberfest-teemabileet jo jouduin jättämään välistä, joten näitä en kyllä aiokaan missata! Onneksi loppuvuoteen mahtuu vielä pikkujoulustelua, synttärihulinoita ja kulttuuririentoja. Ihanaa kun on aina jotakin mitä kohti mennä, niin ei ala arjen harmaus ahdistamaan. :)

Meillä ei oikein ole ollut tapana koristella halloweenia kotiin. Joskus on ollut joku kurpitsalyhty tai muuta pientä, mutta lapsia ei tunnu tänä vuonna kiinnostavan. Molemmilla on naamiaisia tälle viikolle, joten puvut on olleet nyt tärkeämpää kuin mitkään koristeet. Ja oikeastaan sopii itsellenikin ihan hyvin. Olen tässä kohtaa jo enemmän kallellaan joulua kohti. Tosin oma asunikin viikonlopuksi on vielä melkoisen iso kysymysmerkki, mutta luotan siihen, että saan jonkin todella hyvän oivalluksen vielä ennen lauantaita!

Yksi ystäväni totesi, kun kävimme läpi näitä loppuvuoden kiinnekohtia, että ”sitten sulla on sitä kynttilöiden polttamista, joten et sä enää paljon muuta ehdikään”. Taidan todella olla tällä kynttilänpolton saralla kohtalaisen aktiivi. Siksi siis kynttilöitä tänäänkin. :)

Mutta nyt hakemaan yksi tanssija kotiin. Ihanaa iltaa! ♡


6 Responses to “Minkä kynttilöiden polttamiselta ehtii…”

 1. Suvi - Kotonainen sanoo:

  Pikaista paranemista sinne <3

 2. Lisbeth sanoo:

  Mikä ihme tässä syksyflunssassa on, kun se ei meinaa millään mennä ohi?! Raivostuttavaa. Peilistä katsoo sellainen zombi, että mitään ylimääräistä asua ei halloweeniksi itse tarvitsekaan. ”I see dead people”

  • Heh, no puolensa toki tällä ulkonäöllä. :D
   Tuntuu olevan sitkeää tautia liikkeellä. Juuri joku lohdutti, että köhä jatkui yli neljä viikkoa. Sitkeää sorttia, mutta kaikki loppuu aikanaan! :)

 3. -A- sanoo:

  Täällä kirjoittelee myös yksi nuhanenä. Yleensä kyllä tuntuu, että minulla on nuhaa 365 päivää vuodessa ;), mutta nyt tuntuu erityisen ärhäkältä. Koulustakin jouduin olla pois, kun aamulla ei jaksanut istua auton ratissa saati pyörän satulassa. Teillä niin kotoisa keittiö, sellainen kutsuva, tuonne haluaisi päästä syksyn myrskyjä pakoon. :) Paranemisia sinne!

  • Ounou! Toivottavasti on jo parempi olo! ♡
   Itselläni alkaa olla jo aika ok, olo, mutta ihan hyvä kuitenkin jättää liikuntajutut vielä tältä viikolta, niin ei ainakaan tule mitään jälkitauteja. Onneksi flunssa on kuitenkin vain flunssaa ja menee jossain kohtaa ohi! :)

   Suloista viikonlopun aloitusta! ♡