ne ensimmäiset hyasintit ja tulppaanipöksyt

16.11.2018

Silirimpsis, se olisi vihdoin perjantai!
Vapaa ilta kaikesta ylimääräisestä, näin ainakin tässä kohtaa päivää toivon. Se lupailee taas pakkasia sunnuntaista lähtien ja täytyy sanoa, että odotan liki innolla. On nimittäin pikku hiljaa mittari aika täynnä tuota jaloissa ja tassuissa kulkeutuvaa kuraa.

Eiliset hyasinttilöydöt pääsivät keittiön pöydälle. Muutenkin suunnitelmani viikonlopun varalle ovat aika jouluisia ja hyggejä. Siisti koti, kynttilöiden tuiketta ja sellainen kokonaisvaltainen zen-olotila. Jonkinlainen happihyppely pitää ehkä tehdä ihan rentoutumisenkin kannalta, mutta muuten aion kyllä vastata sohvan kutsuun sen enempää mukisematta. Vaikka täytyy sanoa, että se eilinen kahvakuulatunti toimi kyllä erittäin hyvin. Niin tahmeaa kuin liikkeelle lähteminen syksyisin onkin, niin kyllä se vain kuitenkin kannattaa.

Kuten tiedätte, hullaannuin tuosta ”kohtalomekostani” aivan mielettömästi, enkä tahdo saada sen kuosista millään tarpeekseni. Onneksi kohtalo tosiaan on puolellani mekkoa enemmänkin, sillä onnistuin metsästämään myös saman sarjat pöksyt. Ja hei, ne on tarpeeksi pitkät!!! Vähän tuollaiset liehut malliltaan, joten alle mahtuu talvea ajatellen vielä jotakin lämmintä. Jonkun mielestä ehkä vähän liikaa printtiä yksiin pöksyihin, mutta mun mielestä just oikea määrä, eikä ainakaan yhtään liikaa. Tylsiä housuja on tullut käytettyä ihan liiaksikin.

Tänään syödään eilinen kinkku -carbonaravuoka loppuun, käydän kaupassa ja raivataan kotia viikonloppuisempaan kuntoon. Kaukaa viisaana pyöritin pyykitkin jo eilen, joten niitäkään ei tarvitse tänään sen enempää miettiä. Ehkä pari jaksoa jotakin hyvää sarjaa ja kulhollinen poppareita. Tai sitten ihan vain lasillinen punaviiniä, ei sekään huono idea. Joka tapauksessa ajoissa nukkumaan, sillä nyt ei ole univelkojen aika.

Nyt oikein ihanaa ja levollisen tunnelmallista viikonlopun aloitusta. ♡

 

Neule⎮Samsøe & Samsøe
housut⎮Morris & Co x H&M
tossut⎮Adidas Originals

 


5 Responses to “ne ensimmäiset hyasintit ja tulppaanipöksyt”

 1. Suvi sanoo:

  Tosi kivat housut! Itselläni sama homma, tylsiä housuja on tullut käytettyä ihan liikaakin. Onnekseni löysin syksyksi pari kivaa tunikaa, mutta tuollaisille kivoille housuillekin löytyisi kaapista tilaa :)
  Kaunista hygge-viikonloppua <3

  • Huomaan muuten myös, että pillifarkuistakin voi saada yliannostuksen. Nyt on liehulahkeiden aika! ☺️
   Ihanaa viikonloppua teille! ❤️❤️❤️

   • Suvi sanoo:

    Arvaa, ostin tänään vajaamittaiset liehulahkeiset housut, joissa on tavallista korkeampi vyötärö. Voi että, miten kivat! Käyvät sekä rentojen tennareiden että korkkareiden kanssa, vähän tilanteen mukaan. On kuitenkin myönnettävä, että väri on edelleen aika tylsä… Se musta ;) Ehkä ensi kerralla myös väri on vähemmän itsestäänselvä.

    • Mulla on myös sellaiset, mustat tosin myös. Ja ihan keikkein villein hankintani on vakosamettiset korkeavyöröiset liehulahkeet. Ja hei, ne on sellaiset kirkuvan siniset! :D Pitääkin joskus laittaa kuvaa, ne on aika päheet! :D

     • Suvi sanoo:

      Ei juma, sä oot ollu ihan irrallaan! Laita ihmeessä kuvaa, olis hauska nähdä! Voin kuvitella, että ne housut on oikeesti kivat.