hyvän olon joululahjavinkit ja DIY pyykkietikka

13.12.2018


Kaupallinen yhteistyö / Life / ambassador


Silirimpsis, tontut!

Jokos on lahjat hankittuna ja käärittynä? Itse olen asian suhteen vielä vähän vaiheessa, vaikka ideat korvien välissä jo jokseenkin valmiina ovatkin. Tänään on vuorossa päätös kahden vuoden Life ambassador yhteistyölle ja viimeinen aihe on varsin ajankohtainen, eli joululahjavinkit. Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Life:n kanssa.

Tässä postausta tehdessä tuli mieleeni, kun vuosi sitten marraskuussa vierailin Porin Puuvillan Life -myymälässä ja edelläni palveluvuorossa oli miesasiakas. Ja arvatkaapa mitä tuo asiakas oli ostamassa? No 24 hyvän olon joululahjaa vaimonsa joulukalenteriin!!!! No jäihän tuo mieleen. Ja kerroin tapauksesta kotonakin. En edes hienovaraisesti vihjaillut, vaan ihan suoraan pyysin, että jos minullekin. Vaan eipä ole kalenteria kuulunut.

Mutta tänään siis muutama vähän ekologisempi joululahjavinkki, ja kulmana tosiaankin hyvä olo. Ja mikäli tykkäät tehdä joululahjat itse, löytyy siihenkin vinkki pyykkietikkareseptin muodossa! Mikäli joku muukin on jäänyt ilman hyvän olon joulukalenteria, voi vinkit toki valjastaa myös omaan hyvinvointiin ja itsensä hemmotteluun!

Life Vehnätyyny
Nämä on ihan älyttömän monikäyttöisiä. Itse hoitelin vehnätyynyllä aikoinaan synnytyskipuja ja olenpa lämmitellyt niillä myös talvivauvojen sänkyjä. Sittemmin tyynyt ovat kuuluneet niskajumien hoitoon ja välillä myös kuumavesipullon korvikkeeksi. Värejä on useampia ja valikoimista löytyy myös eritoten hartioille käytettävä malli.
Saat tuotteesta -20% alennusta esittämällä kassalla koodin “uusikuu”

Vähän parempaa suklaata
Lifessa on ihan mielettömän kattava valikoima erilaisia suklaita. On raakasuklaata, tummaa suklaata ja vegaanista “maitosuklaata”, jolla hemmotella maitoallergistakin. Ylipäätään laadukkaalla suklaalahjalla voi korvata perinteiset konvehdit ja lahja on heti persoonallisempi. Lifesta löydät myös ainekset raakasuklaan ja konvehtien valmistukseen (kirjoitin reseptejä vuosi sitten ja löydät ne täältä), valmiita DIY raakasuklaasekoituksia ja suklaamuotteja.  Jos itse tehty suklaa tuntuu liian työläältä valitse esimerkiksi Ichoc manteli-appelsiinisuklaa.

Life Body & Soul -huonetuoksu
Ihana lahja sisustukseen panostavalle ystävälle. Mieto ja miellyttävä tuoksu syntyy eteerisistä öljyistä. Valittavana tuoksut seetri ja bergamotti. Kaunis pakkaus, joka ei välttämättä vaadi paperia ympärilleen. Suloinen musta lasipullo ja mustat tuoksutikut istuu aika monentyyliseen sisustukseen.
Saat tuotteesta -20% alennusta esittämällä kassalla koodin “uusikuu”

Life Body & Soul -tuoksukynttilä
Vegaanisesta soijavahasta valmistetty tuoksukynttilä on myös hyvä hyggelahja sisustajalle. Tästäkin valittavana tuoksut seetri ja bergamotti. Kaunis lahja yksistään tai parina huonetuksun kanssa.
Saat tuotteesta -20% alennusta esittämällä kassalla koodin “uusikuu”

DIY pyykkietikka
Itse tehty lahja on aina hyvä valinta. Tämä kyseinen säästää rahaa, ja poiskulutettavana tuotteena se toimii hyvin muistamisena esimerkiksi opettajille ja kerhon tädeille. Valmista pyykkietikka aidosta, käymisteitse valmistetusta etikasta (ei laimennetusta etikkahaposta) ja laadukkaista eteerisistä öljyistä. Muista mainita lahjan saajalle käyttöohjeet (n. 0,5 dl pyykkietikkaa huuhteluainekaukaloon ja ravistettava ennen käyttöä).

4dl vettä
1dl Käymisteitse valmistettua väkiviinaetikkaa
10-15 tippaa eteeristä öljyä. (tuoksuherkälle riittää viisikin)
lasipullo (ja suppilo)

Mittaa kaikki ainekset pulloon ja ravista.
Askartele kaunis etiketti ja liitä mukaan pyykkietikan käyttöohje.

Frantsilan eteerisistä öljyistä valmistat useamman pyykkietikkapullollisen. Itse valitsin tuoksut sitruuna ja laventeli.

Harmonia KSM66
Jos haluat helliä stressaantunutta läheistäsi, tai läheisiä vähemmän stressaantunella itselläsi, on vastaus tässä. Ashwagandhalla on yksi ayurvedan arvostetuimmista hermostoa ja immuunijärjestelmää tukevista rohdoskasveista. Se edistää toipumista stressaavista tilanteista ja lisää emotionaalista tasapainoa. Tukee nukahtamista ja edistää rentoutumista. 

Lifen tuotevalikoimasta löytyy paljon hyviä lahjavinkkejä, kuten erilaiset teet ja glögit, mausteet, pähkinät, ja superfoodit sekä muut elintarvikkeet. Lampaanvillatossuja, sukkia, urheiluravinteita ja kosmetiikkaa. Enemmän lahjavinkkejä voit lukaista myös Lifen joulukuvaston sähköisestä versiosta tai Life verkkokaupan joulukategoriasta.

Muistathan, että kaikista Life:n oman tuotesarjan normaalihintaisista tuotteista saat vielä vuoden loppuun asti -20% alennsuta koodilla “uusikuu”.
Lahjakääröihin voit siis edullisesti kääräistä vaikka Body & Soul -sarjan kosmetiikka tai hyödyntää alennuksen ensi vuoden hyvinvointia ajatellen. Koodi on voimassa 31.12. asti.

Kahteen vuoteen on mahtunut paljon, ja hyvä olo ja hyvinvointi on ollut mielessä vaihtelevasti. Joka päivä tietenkin jossakin muodossa, mutta kuten varmasti meillä ihan jokaisella, aihe kiilaa kärkeen vähän elämäntilanteiden mukaan. Oppia ja viisautta on tullut ammennettua Tiinan ohjeilla valtava määrä, ja eväitä tulevaan on ainakin iso taskullinen. Silti aivan varmasti tulee jatkossakin mieleen monta aihetta, josta voisi kysellä ja ottaa vinkit vastaan.
Jos mieltäsi askarruttaa jokin terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä seikka, suosittelen lämpimästi visiittiä Life myymälässä. Henkilökunta on koulutettu palvelemaan ja neuvomaan, ja ongelmat pyritään ensikädessä ratkomaan ihan omiin elintapoihin liittyvin seikoin. Jos siis piipahdat lahjaostoksille, hoida samalla omaa mieltä askarruttavat kysymykset. Vaikka tammikuu on perinteisesti se aika, kun omaa hyvinvointia pohditaan kiivaimmin, ei varaslähdön ottamisesta voi ainakaan olla mitään haittaa!

Iso kiitos Porin Life -myymälöille ja erityisesti Tiinalle. Tämä yhteistyö on ollut antoisa ja jatkuu varmasti vielä jossakin muodossa!

 

Ihanaa Lucian päivän iltaa ja valon juhlaa pimeyden keskelle ♡


Kommentoi