pyjamapäiviä ja leffaputkia

28.12.2018


Kaupallinen yhteistyö / Viaplay


Onko oikeasti sen parempaa, kuin päivät ihan vain perheen kesken. Se, että ollaan koko perhe pyjamassa ja villasukissa, syödään herkkuja ja katsellaan kaikki parhaat leffat ja sarjat, joihin muuten ei arjesta lödy aikaa. No ei ole, ja tämä onkin meidän perheen tapa rentoutua silloin kun vain suinkin saadaan mahdollisuus. Kiitos joulunpyhien aikaa on nyt ollut ja jopa siinä määrin, että välillä vaatteiden pukeminen ja kotoa lähteminen on tehnyt ihan hyvääkin! Tosin jäätelökaupassa käytiin kyllä joulupäivänä ihan vain pyjamassa. Ei sen ole täällä meillä päin niin väljä! Tänään ollaan siis varsin rennoissa tunnelmissa kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Meillä ei oikeastaan katsota lainkaan perinteistä telkkaria, vaan kaikki katsotaan suoratoistopalveluiden kautta. Jos Viaplay on sulle uusi juttu, mutta haluaisit päästä kokeilemaan, niin laitan Instagramiin juuri kisan, jossa voit voittaa kaksi kuukautta Viaplayn Sarjat & Leffat -katseluaikaa. Mikäli sulla on jo Viaplay, voit toki hyödyntää koodin myös tekemällä uudet tunnarit. Arvon Instagramissa kolme palkintoa, joten käy ihmeessä osallistumassa!

Meidän joulupyhien kohokohta oli vanha kunnon Maija Poppanen. Elokuva, jonka itsekin haluan katsoa aina vain uudestaan, ja jossa on mun mielestä kaikki koko perheen elokuvan palaset kohdallaan. Mulle on erityisen tärkeää, että lapset näkevät tämän alkuperäisen version ennen uutta elokuvaa. Viaplayltä lapset saavat katsoa lastenohjelmia ihan oman makunsa mukaan, mutta tykkään silti kovasti siitäkin, että Astrid Lindgrenin tutut hahmot seikkailevat meidän olohuoneessa. Jouluna pyöritettiin myös esimerkiksi Lemmikkien salaista elämää ja Itse Ilkimys -elokuvia.

Meillä on myös se Viaplayn urheilupaketti, sillä esikoinen on aika hulluna jalkapalloon. Kaikki jalkapalloon liittyvä on nyt kova juttu ja Valioliiga erityisen kova juttu. :D

Löytyypä tuolta Viaplaylta myös ihan mielettömästi hyviä rikossarjoja, joita miehen kanssa katsellaan kun saadaan sitä kuuluisaa omaa aikaa iltaisin. Silloin otetaan sarjamaratooni ja syödään lapsilta salaa kaikkea mahdollista herkkua. En nyt ihan kaikkia katsomiani sarjoja ala listaamaan, mutta vanhat ja uudet Beckit löytyvät Viaplaylta. Sitten on Bosch, jonka viimeinen kausi on nyt joulunpyhinä ollut meidän iltaohjelmassa. Tosi hyvä! Black List, Stella Blomkvist, Falk, Varg Veum, Maria Langit, Dicte, Arne Dhal, Kylmäveriset Tappajat, Maria Vernit… Ykis tosi hyvä on Blindspot. Siitä tykättiin miehen kanssa ihan valtavasti. Jos kuitenkin yksi yli muiden, niin X Company! Tätä kehaisin jo joskus aikaisemminkin, ja suosittelen edelleen. Ihan mieletön sarja! Tässä mennään keskelle toista maailmansotaa ja välillä saa jännätä kädet hikisenä ja toisena hetkenä huomaat itkeväsi. Jos joskus on elokuvia, jotka jäävät mieleen vielä pitkäksi aikaa, niin tämä sarja pureutuu myös todella syvälle. Täydet kymmenen pistettä!

Joululahjat on nyt tältä vuodelta hankittu, mutta mikäli joskus pähkäilet lahjan suhteen, Viaplayn lahjakortti on oikein hyvä vaihtoehto. Lahjakortteja voi ostaa K-marketeista, K-Supermarketeista ja K-Citymarketeista. Myynnissä on 2kk Leffat ja sarjat -pakettia ja 1kk Viaplay urheilupakettia, eli olilahjan saaja sitten jalkapallohullu esiteini tai omaa aikaa kaipaava perheenäiti, onnistut melko varmasti. :)

Onneksi joululomaa on edelleen jäljellä, sillä vielä on muutama sarja katsottavien listalla. Ja kun tässä taas toivutaan pienestä kaupunkipyrähdyksestä, niin oma sohva on kyllä aika kovaa valuuttaa! :)

Oikein ihania välipäiviä ja muistakaa tosiaan se arvonta Instagramin puolella!

 

(Meidän Samsung The Frame -tv on medialainassa)

 Kommentit pois päältä artikkelissa pyjamapäiviä ja leffaputkia


Muissa blogeissa aiheesta: Puheenaiheet


Comments are closed.