{ godmorgon ja kaverit }

04.5.2012

Muistatteko vielä postaukseni Ikean Godmorgon -säilytyslaatikoista. Myönnän, olen hulluna kaikenlaiseen järkevään ja käytännölliseen säilytykseen. Lisäksi tavaroiden säilyttämisen pitäisi vielä olla hyvän näköistä. Väliaikaiskodissamme  ei valitettavasti toteudu noista oikeastaan mikään. Kylpyhuoneessa on olematon määrä kiinteää säilytystilaa, ja kaikki irtoroina pitääkin säilyttää kylppärin avohyllyllä. Ja sitä roinaahan naisihmiselle kertyy. Yksittäiset putellit hyllyllä on paitsi levottoman näköisiä, hankaloittavat siivoamista ja putoilevat helposti lattialle.

Koska tuon Godmorgon -sarjan loput tuotteet olivat joko kalusteita tai niihin tarkoitettuja lisävarusteita, eikä näin ollen sopineet tarpeisiini, löytyi apu Ikean keittiöosastolta. Lisää näppäriä muovilaatikoita varsin tyylikkäässä muodossa; Valkoiset Rationell Variera -laatikot. Nämä on oikeastaan niin kivat, että avohylly systeemi ei edes haittaa. Kooltaan pienemmät kätkevät sisäänsä voiteet ja muut pienet pakkaukset, suurempiin olen säilönyt erilaiset hiustenhoito- ja muotoilutuotteet.

Ylistys muoville? Joo, taisi olla. Odotan päivää, jona Tupperwaren salaisuus aukeaa mulle….

Se olis perjantai! Mahtavaa päivää ja hyvää huomenta!


8 Responses to “{ godmorgon ja kaverit }”

  1. Celina says:

    Minullakin ikeasta vaikka mitä muovipurnukkaa, joissa säilyy meikit ym hyvin 🙂

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Onneksi on osattu tehdä kivan näköisiä säilyttimiä! Versus ne muovikorit, joita saa joka sekatavarakaupasta 🙂

  2. Emma says:

    Olen kuullut suunnalta jos toiseltakin hyvää palautetta noista Ikean purnukoista, mutta en ole vieläkään niitä meille hankkinut. Alkaa jo tuntumaan siltä, että ehkä kannattaisi 😀 Tosi kätsän näköistä!

    • Uuden Kuun Emilia says:

      No kyllä kannattaa… 😉 Noi on oikeasti paitsi kätevä, niin kivan näköisiä. Ja tietty hinta on sellainen, että näitä voi pitää ihan kaapissa ovienkin takana 🙂

  3. Esmeralda says:

    Heippa, Meillä on kans noita valkoisia laatikoita. Ne on kivan simppeleitä ja käteviä. Enpä ole vielä hoksannut käyttää kylpyhuoneessa, mutta ehkä apinoin ideaasi, kylppäriin nimittäin tarvitsisin säilyttimiä. 🙂

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Ehdottomasti näitä kylppäriin! Tosi käteviä ja hauskan näköisiä. Mietinmyös sitä mustaa ikean tiskivatia. Se toimisi tässä myös mahtavasti!

  4. Priska says:

    Kiitos vinkistä, nämä lisään Ikea-ostoslistaan. Avohyllyille olen kaivannut järjestystä ja tässä vastaus.

    Onnea vielä Bella-blogistille ja aurinkoista kevättä!

    • Uuden Kuun Emilia says:

      Kiitos 🙂 Aurinkoa myös sinne!
      Usein korit sun muut on turhan romanttisia, näissä on sitä särmää 🙂

Kommentoi